Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 59 10
Call-Girls
179949
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Την πήρα προχθες.
Εμφανιση μιλφαρας που παει γυμναστηριο για να καυλωνει κοσμο, ομως στο κρεβαρι γινεται και γλυκια.
45 πατημενα με ασχημες πλασικες στο προσωπο, που εμενα μου αρεσουν σε γυναικες που ειναι μονο για γαμηση. Σωμα σφιχτο, βυζαρες νο 2,5 πλαστικες και κοντουλα για μενα, περιπου 1,60
Γουσταρει πολλες στασεις στο σεξ και κανει πιπα με τις ωρες. Εχει θεμα με το αν εχεις μεγαλο φιλο γιατι ειναι στενη και δεν αντεχει το δυνατα ξεσκισματα.
Πολύ φιλική, με πολύ καλο σόσιαλ.
Συστήνεται για milf hunters
Πιπινακηδες και μοντελοπνιχτες μακρια.
Εμφανιση μιλφαρας που παει γυμναστηριο για να καυλωνει κοσμο, ομως στο κρεβαρι γινεται και γλυκια.
45 πατημενα με ασχημες πλασικες στο προσωπο, που εμενα μου αρεσουν σε γυναικες που ειναι μονο για γαμηση. Σωμα σφιχτο, βυζαρες νο 2,5 πλαστικες και κοντουλα για μενα, περιπου 1,60
Γουσταρει πολλες στασεις στο σεξ και κανει πιπα με τις ωρες. Εχει θεμα με το αν εχεις μεγαλο φιλο γιατι ειναι στενη και δεν αντεχει το δυνατα ξεσκισματα.
Πολύ φιλική, με πολύ καλο σόσιαλ.
Συστήνεται για milf hunters
Πιπινακηδες και μοντελοπνιχτες μακρια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Είναι στενή για μένα. Για σένα δεν ξέρω
Δεν είναι στενή, απλά πονούσε γιατί λογικά την έσκισαν πρόσφατα ή κόλλησε κάτι. Απλά θα τον είπε «μωρό σιγά σιγά» ή βάρεσε κανένα «αχ ηχ ωχ» και σε λέει ο άλλος είναι στενή.
Στενή αδερφέ αποκλείεται. Στεγνή ναι.