Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Call-Girls 10245
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κοπέλα είναι η γνωστή Leyla απο την θητεια της στο Στουντιο στη Θησεως 35 στην Καλλιθεα.
Μου είπε ότι έφυγε τον Δεκέμβριο και ξανά ήρθε τώρα. Και θα κάτσει σίγουρα 2 μήνες.
Για Βολιβία δεν παίρνω κι όρκο γιατί στο άλλο site ελεγε οτι ειναι απο Βραζιλια. Αλλα μαλλον απο Βραζιλια ειναι.
Το 3 στην επικοινωνία το έβαλα γιατί για να συνενοηθουμε χρησιμοποιήσουμε το Google translate.
Τώρα ως προς το προσκείμενο το σώμα της έχει λίγο παραπάνω κυταριτιδα από την προηγούμενη φορά κυρίως κάτω από τα οπίσθια.
Το στήθος είναι ωραίος όπως το θυμόμουν.
Άμα την πάρετε από κωλο η κωλάρα της κάνει πλαφ πλαφ.
Γενικά έχει διάθεση καλή. Της αρέσουν τα φιλιά. Με το που μπήκε στο δωμάτιο δηλαδή μου έδωσε φιλί.
Τα χρήματα δεν τα ζητάει καν στην αρχή. Ούτε και στο τέλος μην σας πω. Της τα έδωσα εγώ ο ίδιος.
Γενικά άμα η πουτσα του πελάτη είναι μεγάλη ενδέχεται να σας βάλει τζελ πριν μπει μέσα για να γλυστράει καλά…
Θα αντιγράψω τον προλαλίσα και θα πω: Ενδείκνυται για εκείνους που γυρεύουν μια οριακά bbw γυναικάρα ή όσους ονειρεύονταν πάντα να προσθέσουν μια Βραζιλιάνα στο παλμαρέ τους αντι να τρέχουν στον Ριο ντε Τζανέιρο.
Είναι δεκτική και σε όλα. Δηλαδή μέχρι και δάκτυλο δέχεται και κάνει σωστά την δουλειά της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή