Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κοιταγα καιρο να παρω ενα escort girl και επεσε το ματι μου στην Γιολαντα. Μπηκα να διαβασω κριτικες και σε συνδιασμο με αυτα που εβλεπα και διαβαζα στο thread του φορουμ αποφασισα να κλεισω ραντεβου.Μετα απο μια κουραστικη μερα στη δουλεια κανονιζω σε γνωστο ξενοδοχειο στα νοτια το ραντεβου για να τελειωσει ευχαριστα η μερα.
Επικοινωνια ευκολη με το γραφειο και κατευθυνομαι στο ξενοδοχειο. Φτανω νωριτερα και περιμενω να δω εαν τελικα εκανα την σωστη επιλογη. Ακουω την πορτα να χτυπαει,στην ωρα της,και παω να ανοιξω.Με το που ανοιγω αντικριζω ενα υπεροχο πλασμα με καυλιαρικη φατσα και φωνη ,ντυμενη με ενα μαυρο εφαρμοστο φορεμα και γοβες. Ειτε θες,ειτε δεν θες απο την πρωτη κιολας εικονα σε καυλωνει απιστευτα. Μπαινει γινονται οι συστασεις και μπαινει να φρεσκαριστει,μολις βγηκε επεσε η πετσετα και αποκαλυφθηκε το υπεροχο σωμα της με την θεικη κωλαρα της.
Στο κομματι της επικοινωνιας σε κανει να νοιωσεις ανετα οσο "σφιγμενος" και να εισαι και σε κανει να απολαυσεις καθε στιγμη του ραντεβου.
Στα του αγωνα γουσταρει αυτο που κανει και στο δειχνει απο την πρωτη στιγμη.Στον εξαφανιζει μεσα σε δευτερολεπτα,πιπα απιστευτη με καρφωμενο το βλεμα της σε εσενα ολη την ωρα. Στηνεται απιστευτα στα 4 για να απολαυσεις την θεικη,υπεροχη σαν εργο τεχνης κωλαρα της,που ειναι και ο λογος που την επελεξα,και δεχεται το σφυροκοπημα,οσο μπορεις να αντεξεις οταν εχεις μπροστα σου τετοιο κωλο ειτε πηδας μουνι ,ειτε κωλο ,που το δεχεται με ευχαριστηση.Δεν θα μπω σε λεπτομεριες γιατι αλλο να το ζεις και αλλο να στο περιγραφουν.
Σε γενικες γραμμες ειναι value for money,προσαρμοζεται ευκολα στα θελω του πελατη και θα γινει στανταρακι γιατι τετοιο κωλο με τετοια προστυχη,καυλιαρικη φατσα δεν βρισκεις ευκολα και δεν τον αφηνεις και ευκολα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
751
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, olddog, eridon1877 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού