Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 36 10
Call-Girls 65488
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Ρουσλάνα μετά από τις πολύ καλές κριτικές που είχα διαβάσει. Βοήθησαν βέβαια και οι τεχνικές προδιαγραφές του κορμού της. Πρώτη εντύπωση όταν την είδα ήταν ότι το πρόσωπό της ήταν λίγο κουρασμένο. Έδειχνε σίγουρα 35+ για να μην πώ -40. Αν και είχε ωραίο πρόσωπο δε μπορώ να πω ότι με τράβηξε ιδιαίτερα αυτό που είδα. Βέβαια το κορμί παραμένει κορμάρα όπως και στις φωτογραφίες. Ξεκινώντας όμως γρήγορα ξέχασα την αρχική εντύπωση. Η γυναίκα θέλει να σε ευχαριστήσει και κινείται σε ότι ρυθμούς της υπαγορεύσεις. Γλύφει αρχίδια που της ζήτησα και κάνει ότι περνάει από το χέρι, στόμα, σώμα της για να σε ευχαριστήσει. Δεν τσιγκουνεύεται τίποτα από όσα δίνει. Την προσπάθειά της να σε ευχαριστήσει τη βοηθάει βέβαια και η κορμάρα της. κατά δήλωσή της είναι 173 - 175 αλλά εμένα μου φάνηκε ψηλότερη. Το σώμα της φαίνεται ότι το έχει αφήσει λίγο αλλά λόγω του ότι έκανε πολύ γυμναστική στο παρελθόν ακόμα καλά κρατάει όσον αφορά την εμφάνιση. Επίσης είναι αρκετά γερό ώστε να αντέχει σκληρή μεταχείριση χωρίς να δυσανασχετεί.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι και στους 2 γύρους δεν άργησε να γίνει πέτρα ενώ και τις 2 φορές έχυσα πολύ εύκολα και μου έμεινε μια ευχάριστη αίσθηση.

Συστήνεται σε όλους όσους θέλουν να περάσουν καλά έχοντας δίπλα τους μια γλυκιά και ευχάριστη κοπέλα με δυνατό κορμί. Δε συστήνεται μονάχα στους πιπινολάτρες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.884
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, doc_lin, company of heroes tho και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού