Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Καλώς τη φόλα... και ήρθε μετά από 3 μήνες. Μακάρι να μπορούσε η Jia λίγο νωρίτερα.... είπα να πάρω Veronika πρώτη μέρα... ξεκούραστη αλλά διαθέσιμη ότι ώρα ήθελα... αυτό και μόνο κάτι λέει όταν έχει ξανάρθει.
Στο περίπου ότι βλέπετε στις φωτό χωρίς λάμψη με πιο σκληρό και καθημερινό πρόσωπο. Τα έχω πει σε προηγούμενη κριτική για σώμα κλπ...  Καθαριότητα μέτρια, με το στόμα της να μυρίζει, καθόλου άρωμα στο λαιμό ή να μυρίζει ωραία στο σώμα και μέτρια βαμμένη.
Ρούχα οκαυ που πήγε να κάνει μπάνιο και τα έβγαλε... ήρθε με τη πετσέτα και έγω ήμουν ντυμένος. Καθαρά φαίνεται ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει ο πελάτης σε τέτοιες περιπτώσεις.  Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Συμπεριφορά κάκιστη και διεκπαιρεωτική... κάθε φορά να λέει πιο είναι το πρόβλημα που την κοίταζα. Φιλιά πήρα 4 με το ζόρι... δεν μιλάμε ούτε καν για γλώσσα, το στόμα της ήταν ερμητικά κλειστό. Η μοναδική που με έκανε να νιώσω περίεργα... την άφησα να δω τι θα κάνει και απλά ήταν πάτος. Αυτό που ήθελε ήταν να πάμε στο κρεβάτι, να ξεκινήσουμε, να τελειώσω, να πάρει τα λεφτά και να φύγει. Κάπου στο 20λεπτο λέω να τη διώξω αλλά σκέφτομαι αύριο έχω ραντεβού και να φύγουν τα χοντρά.
Λοιπόν, πίπα με 4 γλειψίματα..2 στο αριστερό αρχίδι και 2 στο δεξί, προσπάθησα να ξεκινήσω και σε αυτήν αλλά με το που ακούμπησα τα χείλη μου στο λαιμό της απλά άκουσα να ξεφυσάει... ΛΕΩ ΤΕΛΟΣ χωρίς συναίσθημα... ξεκινάω και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ούτε σε PSE καταστάσεις... 

Συζητάω λίγο τι θέλω και μου το έπαιζε τρελή ότι δεν ξέρει ούτε καν τι είναι και τι σημαίνει GFE, PSE και French Kiss. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη και απλά 2 στάσεις  να αδειάσω και να φύγει. Cowgirl και στα 4 και τέλος, ούτε καν το ευχαριστήθηκα, ψεύτικα βογγητά, ακόμα χειρότερες ματιές, καθόλου συμμετοχή και να κλέψει όσο μπορεί. Αν ήξερα ότι δεν είχε οδηγό να έρθει να την πάρει θα την είχα διώξει στο 40 λέπτο αλλά υπόμενα μία συζήτηση κενή, χωρίς ουσία και με περίεργα σχόλια από μεριά της. Αν αυτός είναι ο χαρακτήρας της, πραγματικά δεν κάνει για αυτή τη δουλειά γιατί απλά δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλουμε...δεν μιλάμε καν για συνοδεία ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ήθελα να ασχοληθώ ώστε να προσπαθήσω να γυρίσω την όλη κατάσταση... Για μένα ούτε 50 ούτε και 20 δεν άξιζει μία ώρα μαζί της... δεν συζητάω καν για τα 140 +30 ξενοδοχείο.  Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Έσβησα το χθεσινό από τη μνήμη μου όπως και τη πρώτη συνάντηση μαζί της.  Ενημέρωσα και black list forever... sorry but not sorry.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, piko, hornyasfuck και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2022
Διαβασα και τις 2 κριτικές σου και οκ καταλαβαίνω οτι την μια φορά περασες σουπερ και την αλλη οχι. Αυτο που δν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει σχετικά με εικόνα κ επικοινωνία. Γτ αυτά θεωρώ θα έπρεπε να ειναι σταθερά κ στις 2 κριτικές. Οποτε τι απο τα 2 ισχύει? Ειναι η εμφάνιση για 8-9 ή για 5-6?
review reaction 1 HoneyVoskos, james034, redb και 1 ακόμα μέλος
14 Μαΐου, 2022
Τώρα τι να πιστέψουμε ? Αυτή την κριτική ή την προηγούμενη?
review reaction 1 George_1969, HoneyVoskos, james034 και 1 ακόμα μέλος
14 Μαΐου, 2022
Σορρυ κιόλας , τι παραπάνω περίμενες αφού την έχεις ξαναδεί ? Τι να σου κανει ? Η απάντηση σου και πολύ σωστά θα ήταν να μου κανει παπάδες αφού σε ήξερε και από άλλη φορά. Ξέρεις τι είπε από μέσα της ? Ότι λένε σχεδόν όλες . Ήρθε πάλι γνωστός μ….ας που πηδάει όλο το γραφείο .
Τα καλά κορίτσια με τα αισθήματα και το καλο χαρακτηρα είναι αυτα . Ρε ουστ . Πουτσα κ μόνο πουτσα γθα τίποτα άλλο δεν είναι .
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck, redb
14 Μαΐου, 2022
Redb Toσο χαλι φιλε , μας εσωσες...!!!
Για Jia μου εχουν πει τα καλυτερα συντεκνοι εδω μεσα, αλλα την ειχα στο ματι και αυτη.....
Εχω φαει και γω μια ΜΕΓΑΛΗ φολα παλια στο glamour, αλλα ευτυχως Dilara, Kristina, Angelina, Keycy, Sasha, Jessica, και κανα 2 ακομα δε θυμαμαι ηταν αστερια !
review reaction 1 srek7, HoneyVoskos, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
15 Μαΐου, 2022
εσενα δια νομου πρεπει να σου απογορευσουν τα επαναληπτικα ραντεβουΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο

πως τα καταφερνεις απο τελεια να πας στο χαλια; οεο;;;
G
geroksouras
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, gpd, redb και 1 ακόμα μέλος
15 Μαΐου, 2022
στο δρομο που χαραξε η helena....
review reaction 1 hornyasfuck, redb, George_1969
15 Μαΐου, 2022
Πρόσωπο μείον λόγω ξυνίλας και μη καλού μακιγιάζ... Σώμα μείον για μη καθαριότητα + καθόλου άρωμα
Τίποτα δεν μένει σταθερό...από τις εκφράσεις του προσώπου μέχρι τη παραμικρή λεπτομέρεια.... αλλιώς να ερχόταν καρμπόν όπως τη 1η φορά. Όπως είπα για σώμα κλπ στη πρώτη κριτική να διαβάσετε...
Αυτά είδα, αυτά αισθάνθηκα, αυτά έγραψα.... Μην πιστέψετε καμία κριτική και απλά να πάτε.

Btw, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από καμία... αλλά έστω τα βασικά για τα 140 ευρώ αλλιώς ας το ρίξει στα 50 να ξέρουμε και εμείς τι θα πάρουμε.
Αν κάθε φορά έκαναν τα ίδια, θα έπαιρνα τις ίδιες μέχρι να φύγουν... Επαναλήψεις και μπλα μπλα δεν παιρνας καλά... πως με άλλες πάνε όλα καλά? Ας γράφουν στις υπηρεσίες ... ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ. Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, gpd
16 Μαΐου, 2022
Από εμένα ήταν Χ από τα τέλη του 2019...ίσως η κοπέλα να είναι με τα φεγγάρια της αλλά αυτό είναι προβλημά της
review reaction 1 George_1969, roughfucker, redb
16 Μαΐου, 2022
Κάθε φορά που ερχόταν ήθελα να το πάρω αλλά πάντα κάτι άλλο έβλεπα και την έβαζα στον πάγκο . Τελικά θα την βάλω στον πάγο !
gpd
gpd
review reaction 1 review reaction 3 George_1969, roughfucker, redb
25 Μαΐου, 2022
Η συγκεκριμένη ενώ είναι πολύ όμορφη και πολύ κοντά στις φώτο είναι μεγάλο παλτό. Σε κάνει να θες να φύγεις στο 5 λεπτο και να νιώθεις χάλια.
review reaction 1 George_1969, redb
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10