Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 74 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Έλενα στο Bill. Εύκολη συνεννόηση.
Η αλήθεια είναι πως όταν άνοιξα την πόρτα ψιλοξενέρωσα. Δεν είχα αυτό στο μυαλό μου καθώς τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα η γυναίκα δεν είναι όμορφη. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και συναντώ μια όχι άσχημη γυναικά αλλά ούτε και όμορφη. Έχουν γραφτεί τόσα για αυτήν, συνεπώς ο καθένας ας πράξει όπως πιστεύει.
Περνάει στο δωμάτιο, βλέπω το περιβόητο βαλιτσάκι και μου γκρινιάζει λίγο γιατί έκανα μπάνιο χωρίς αυτήν και δεν πρόλαβε να περιποιηθεί. Γενικά είναι αρκετά ναζιάρα, κάτι που εμένα με χαλάει στις γυναίκες.
Στον αγώνα προσπάθησε αρκετά, δεν είπε όχι πουθενά, ήθελε να με ικανοποιήσει και βγάζει τρομερή διάθεση για σεξ.
Το σώμα της είναι σφιχτό και πολύ καλοδιατηρημένο για την ηλικία της, κάτι που μπορεί να σώσει καταστάσεις σε συνδυασμό με την διάθεση που βγάζει.
Συμπέρασμα, δεν τρελάθηκα με αυτό που είδα και μάλλον με επηρέασε κιόλας κατά την διάρκεια του ραντεβού. Παρόλα αυτά, δεν κλαίω επ' ουδενί τα λεφτά που έδωσα αν και δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω.
Στα λεφτά που ζητάει πάντως, αναλογιζόμενοι το που το έχουν φτάσει όλες, μπορείς να την πεις και τίμια επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
26
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, sweety72, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2022
Η Ελενα είναι πολυ καλη στις υπηρεσίες της. 80€ επενδυση που λένε, τα αξίζει όλα! Για τη συμπεριφορά της αλλά και την καθαριότητα της! Αυτή η ψυχρολουσία που έχουμε παθει όλοι στο αντίκρισμα του προσωπου της στην πρωτη γνωριμία δεν φταίει η ίδια. Φταίνε οι προμοτορες και οι αγαπουληδες εδώ μέσα που της δίνουν στο προσωπο 8+. Και μετά εμείς περιμενουμε να δουμε μια μιλφαρα θεά και απογοητευόμαστε! Δες κριτικές - βαθμολογίες και γνώρισε κι εσυ σιγά σιγά τους προμοτορες του Bou!!
12 Μαΐου, 2022
ηθελα να ρωτησω κατι τον φιλο μας λες οτι η κοπελα δεν ειναι ομορφη ομως στην βαθμολογια βαζεις 6
δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο? θελω να πω πως μια οχι ομορφη δεν την βαθμολογουμε τοσο ψηλα οταν π.χ εχω δεκ κριτικες σου που εχουν βαθμολογια προσωπου στο 7
μας μπερδεψες λιγο εδω
13 Μαΐου, 2022
Βασικά νομίζω ότι 70 παίρνει.
Συμφωνώ ότι οι παρατρεχαμενοι οπαδοί της σου δημιουργούν την αίσθηση ότι θα δεις μια γκόμενα θεα.
Και μόλις ανοίγεις την πόρτα θα απογοητευτεις.
Είπαμε τα γούστα είναι προσωπικά αλλά μια αντικειμενικότητα και μια σοβαρότητα πρέπει να υπάρχει.
Αν μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό θαχεις καλές υπηρεσίες.
Αν όμως όχι καλύτερα όχι.
review reaction 1 petergsp
13 Μαΐου, 2022
To 6 δεν είναι υψηλή βαθμολογία, είναι λίγο πάνω από το μέτριο. Τα 7αρια όπως λες, έχουν μπει όταν ήταν κλειδωμένες οι βαθμολογίες μέχρι το 7. Προφανώς και υπάρχουν προμοτορες και λογικά κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ, γιατί αλήθεια, άλλο περίμενα. Παρόλα αυτά η κοπέλα δεν είναι κανένα σκιάχτρο για να την χαντακώσουμε στην βαθμολογία. Όσο για την συμπεριφορά και διάθεση προς το σεξ, το είπα κι εγώ, είναι όντως πολύ καλή και στα 70 ευρώ είναι μια τίμια επιλογή.
13 Μαΐου, 2022
Επειδή έκατσα Και είδα τις κριτικές μου πάλι, τα 7αρια Καλώς έχουν μπει. Τα 5αρια είχα βάλει όταν κλειδωμένες οι κριτικές μέχρι το 7 και αυτό το έκανα για να υπάρχει μια αντικειμενικότητα. Την μόνη που μπορεί να έχω αδικήσει με το 7 που είχα βάλει είναι την Άρτεμις αλλά και πάλι η ομορφιά είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Κάποιος στην Άρτεμις μπορεί να έβαζε 8 (τώρα που το σκέφτομαι ίσως να το έκανα κι εγώ) ή ακόμα και 9 και στην ελενα να έβαζε 5 ή 4. Για εμένα το 4 είναι πολύ κάτω, 5 ίσως και να έβαζα. Παρόλα αυτά χάνουμε το νόημα της κριτικής το οποίο ήταν:
Όχι πολύ όμορφη γυναίκα
Αρκετά καλές υπηρεσίες
Καλή τιμή
13 Μαΐου, 2022
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η Έλενα έχει φανατικούς οπαδούς?
Για αρχή όσον αφορά το πρόσωπο ή γυναίκα δεν έχει καμμια σχέση με πλαστικοποιημενες bimbo ,προφανώς δεν είναι φωτομοντέλο,έχει όμως πανέμορφα εκφραστικά ματια και μια ιδιαίτερη ζεστασια στο βλεμμα χωρίς να υπολείπεται στα άλλα σημεία.
Εγώ πχ γουσταρω με τρελλα την καλοσχηματισμενη μυτούλα της!
Όσο αφορά τώρα το σώμα εχει εκπληκτικό μωρουδιστικο δέρμα πλήρη απουσία κυτταρίτιδας,
και υπέροχο φυσικο στηθος που σπάνια συναντάς μετά την επιδημία των πλαστικών μεγεθυνσης/ανύψωσης κλπ
Φυσικά αν δίνοντας 70e/hr περιμένετε να συναντήσετε τη Σάσα Μπαστα έχετε ατύχησει,αν και νομίζω πως και αν ακόμα το καταφερνατε δεν θα παιρνατε σε καμμια περίπτωση τις τιμιωτατες υπηρεσίες και την συμμετοχή της Έλενας!
13 Μαΐου, 2022
Και για να ολοκληρώσω πιστεύω ότι το 110 έχει βγει από τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει
Δοτικη στο 110%
review reaction 1 men1975
13 Μαΐου, 2022
Φίλε μου έχουμε ως εξής:
1ον δεν με ενδιαφέρουν οι ένθερμοι υποστηρικτές της Έλενας αλλά ο εαυτός μου.
2ον ούτε εμένα μου αρέσει το πλαστικό.
3ον είπα πως έχει καλοδιατηρημένο και σφιχτό σώμα, κάτι που τονίζεις κι εσύ.
4ον και να μπορούσα να πάρω την Μπάστα με 70, δεν νομίζω να το έκανα γιατί δεν μ αρέσει.
5ον είπα πως στα λεφτά που ζητάει είναι τίμια αν αναλογιστείς τι προσφέρει, το πόσο δοτική είναι και το τι ζητάνε οι υπόλοιπες ανεξάρτητες πλέον.
6ο και τελευταίο τι ζόρι τραβάτε τελικά εδώ μέσα και τρέχετε κάθε φορά να κραξετε κάποιον που γράφει μια κριτική σχετικά με το ραντεβού του και δεν συμβαδίζει με τα δικά σας πιστεύω ή με αυτά που θέλετε εσείς να γράψουμε για διάφορους λόγους. Ανεβαίνετε στα μάτια της κοπέλας με αυτόν τον τρόπο; κερδίζετε κάτι; ή στον αντίποδα άμα την χαντακώσετε κερδίζετε κάτι από αλλού; έχετε κάποιο όφελος;
ΔΕΝ την έθαψα την κοπέλα, είπα ακριβώς αυτά που ένιωσα κατά την διάρκεια του ραντεβού και βασικά είπα και την αλήθεια για την εμφάνιση της. Δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει ότι έβαλα παραπλανητικές βαθμολογίες ούτε για να την βοηθήσω αλλά ούτε για να την χαντακώσω. Συνεπώς το τι θέλω εγώ με τα 70 ευρώ που δίνω το ξέρω εγώ και μόνο. Δεν σας πέφτει λόγος, από την στιγμή κιόλας που εγώ ο ίδιος δεν παραπονιέμαι πως τα πέταξα και δεν κάνω καν νύξη στο συγκεκριμένο θέμα.
Συμπέρασμα, οι προμοτορες και οι ανταγωνιστές της Έλενας και της κάθε κοπέλας, μείνετε μακριά από τις κριτικές μου, θα γράφω αυτό που βιώνω σε κάθε ραντεβού και δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας.
review reaction 1 men1975, TOMCRUISE, Roland Deschain
13 Μαΐου, 2022
Κατ αρχήν δεν απάντησα σε σένα αλλά κυρια στον Διανοούμενο που μόνιμα ψάχνει ευκαιρία να χτυπήσει την Έλενα.
Τώρα αν δεν σου αρέσει η Σάσα Μπαστα,sorry αλλά μάλλον δεν έχουμε τα ίδια γούστα στις γυναίκες
Υπαινιγμούς περί προμοτορα κλπ δεν σχολιάζω,αν ήμουν θα είχα γράψει διθυραμβικά κριτικη για την Έλενα κάτι που δεν έχω κάνει όπως θα διαπιστώσεις ψάχνοντας.
Γενικά δεν γράφω κριτικες αφού πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν κυρια με τη χημεία που αναπτύσσεται σε ένα ραντεβού.
Σχόλια στις κριτικες μπορούμε να κάνουμε όσοι και όσα θελουμε οπότε υποδείξεις αλλού!
13 Μαΐου, 2022
ΕΛΕΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ??
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10