Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 38 10
Call-Girls
102757
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Πρόσφατη συνεύρεση για μισή ώρα μόνο. Δωμάτιο τακτοποιημένο. Οι αναφορές των προηγούμενων για τα φυσικά της χαρακτηριστικά με καλύπτουν στα περισσότερα κυρίως στο σώμα της και στα άκρα της. Αγγλικά γνωρίζει αλλά ύφος σούπερ ξινούρας με τα όλα της. Ατομική καθαριότητα οκ. Προκαταρκτικά σχεδόν ανύπαρκτα από μεριά της, φιλί με γλώσσα αποφεύγει, η πίπα της μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Την έβαλα από πάνω, έκλεισε τα ματάκια της και απλά κουνιόταν πέρα δώθε χωρίς χάρη και πάθος έστω "στημένο". Στα 4 τα ίδια περίπου. Τελείωσα μέσα της έτσι στα 4 τουλάχιστον να μην βλέπω την φάτσα της με το απωθητικό υφάκι της. Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε 1 ώρα ή περισσότερο, αλλά αμφιβάλλω πολύ με βάση τις τελευταίες αρνητικές κριτικές της που δικαίωσαν την άστοχη επιλογή μου. Θεωρώ πως με λιγότερα ευρώ, θα είχα εκτονωθεί καλύτερα σε κάποιο στούντιο. Κάτι πάει πολύ στραβά με την ψυχοσύνθεση της συγκεκριμένης και όχι μόνο λόγω του ναρκισσισμου της. Περαστικά και σε αυτήν και σε μένα για την λάθος μου επιλογή!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή