Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 13 10
Call-Girls
26690
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Φρεσκάδα και ομορφιά. Τι άλλο να ζητήσω. Ένα όμορφο πουτανάκι σε medium size που όμως στο κρεβάτι μεταμορφώθηκε σε πουτανάρα έτοιμη να με ρουφήξει. Αναλογίες όπως μου αρέσουν κώλος για χούφτωμα και δέρμα μεταξένιο.
Της αρέσουν τα φιλιά. Δεν με άφησε να πάρω αναπνοή. Στην πίπα έδωσε πόνο έστησε το κωλί της για να το βλέπω στον καθρέφτη και άρχισε να με ρουφάει με μανία. Στις στάσεις έκανε κάτι πορνοσταρικά στησίματα και με δυσκολία προσπάθησα να μην χύσω. Δεν αντιστάθηκα να της σπατουλάρω λίγο με την γλώσσα μου τις ροζ τρύπες της. Μακάρι να μπορούσα να παρατείνω λίγο το ραντεβού αλλά ας όψονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.Το γραφείο γρήγορο και η γκόμενα στο τηλέφωνο με την καυλοφωνη άψογη
Τέλος 6Υ44!
Της αρέσουν τα φιλιά. Δεν με άφησε να πάρω αναπνοή. Στην πίπα έδωσε πόνο έστησε το κωλί της για να το βλέπω στον καθρέφτη και άρχισε να με ρουφάει με μανία. Στις στάσεις έκανε κάτι πορνοσταρικά στησίματα και με δυσκολία προσπάθησα να μην χύσω. Δεν αντιστάθηκα να της σπατουλάρω λίγο με την γλώσσα μου τις ροζ τρύπες της. Μακάρι να μπορούσα να παρατείνω λίγο το ραντεβού αλλά ας όψονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.Το γραφείο γρήγορο και η γκόμενα στο τηλέφωνο με την καυλοφωνη άψογη
Τέλος 6Υ44!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου