Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 38 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
…οφείλω να γράψω και να αποκαταστήσω την πραγματικότητα….δεν γραφω πολύ …μόνο όταν πραγματικά το νοιωθω…και τώρα σήμερα μετά την επίσκεψη μου στην Olivia …οφείλω να γράψω την δίκη μου εμπειρία…και θέλω να ξεκινήσω γράφοντας ότι η Ολίβια είναι ο ορισμός της ομορφιάς….κλασσικης διαχρονικής ομορφιάς…
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τέτοιες εξωφρενικά υστερικά σχόλια …εντελώς αποπροσανατολιστικά και ανακριβή… τέτοιο μένος οι προμοτορες…τι έγινε ρε παιδιά « έφαγε» το μεροκάματο απο άλλες….;;;;…
Διαβάστε λοιπόν….
Το γραφειο άψογο όπως πάντα ευγενικό και έτοιμο να βοηθήσει….
Το κοριτσι με υποδέχθηκε με βαθύ φιλί …διαρκείας χωρίς να ξεκολλάει απο πάνω μου … με σούπερ σεξυ εσώρουχα που φαίνονταν απο το see through baby doll της….με απογείωσε στο λεπτό..
Δοτική και με όρεξη να με κάνει να περάσω σούπερ…
Κορμί …θανατηφόρο για ανακοπές(πολλές και απανωτές) καρδιάς…πρόσωπο….θεϊκό…βλέμμα…πιο καβλα πεθαίνεις….στις υπηρεσίες..ατελείωτη Χαρα με συμμετοχή και δοτικότητα σαν να είμασταν ερωτευμένοι…δεν περί γραφω άλλο ….θα την ξαναδώ σίγουρα….
Καλή διασκέδαση με την φρέσκια και εξαιρετική παρουσία ….( πράγματι δεν έχει χαρακτηριστικά escort…θα συμφωνήσω…) είναι sweet little angel…
Απολαύστε την με μέτρο…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paul75
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
951
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Kontopodis, redb και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαΐου, 2022
Πολυ σωστα τα λες ! ελπιζω να μπει και η δικια μου κριτικη για να αποκατασταθει η αληθεια !!!
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
of classical .. .Warren Beatty ? …
review reaction 3 jormakka, hornyasfuck, piko
05 Μαΐου, 2022
Ήμουν 100% βέβαιος ότι θα έσκαγε μύτη μια αποθεωτική κριτική μετά τις τελευταίες αποδοκιμαστικές κριτικές και σχόλια. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Χεχε!
review reaction 3 review reaction 1 james034, Yatoputso, observer(1) και 4 άλλα μέλη
05 Μαΐου, 2022
@paul75, διάβασε σε παρακαλώ με προσοχή ξανά την κριτική μου και ειδικά την απάντηση μου στο σχόλιο του tomcruise. Εγώ ένας από τους "προμότορες" των άλλων κοριτσιών!
review reaction 1 Yatoputso, TOMCRUISE, hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
Μόλις με κατέστρεψες οικονομικά με την κριτική σου. Είχα κλείσει μια καλή συμφωνία με τα άλλα γραφεία συνοδών και με τα άλλα κορίτσια του glamour να θάψω αυτό το επίγειο αγγελούδι και έρχεσαι εσύ και τα ανατρέπεις όλα στην ζωή μου! Γιατί; μα γιατί μου το έκανες αυτό; Εντάξει είναι αλήθεια ότι η Olivia είναι πρότυπο θηλυκότητας και κυρίως επαγγελματικής συνέπειας, ένα μεγαλείο αγνότητας, ένας ανεκτίμητος θησαυρός των πιο αυθεντικών ευγενικών χαρακτηριστικών στο είδος της αλλά έπρεπε εσύ να το διαλαλήσεις δημόσια και να σπρώξεις εμένα πιο βαθιά στον βούρκο της παρακμής; Είσαι τόσο άκαρδος μαζί μου...
review reaction 1 review reaction 3 Bleach, hornyasfuck, piko
05 Μαΐου, 2022
Προμ αλερτ

Π
review reaction 1 hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
Μοιάζει πολύ με διασταύρωση ατζελινα Τζολί και κόρη του Λευτέρη Πανταζί
review reaction 3 hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
Μετά από 3 κακές κριτικές, ήρθε και μια γενικόλογη αποθεωτική! Πρώτη φορά συμβαίνει στο bou! Αυτό με τα αποσιωπητικά αντί για τελείες τι υποδηλώνει; ότι είσαι ποιητής ή ότι είσαι γυναίκα;
review reaction 1 hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
Το θέμα δεν είναι αν έχει ωραίο σώμα ή αν πέρασες όμορφα. Και γω την πήρα, έχει ένα σώμα κόλαση και πέρασα καλά. Όταν όμως ο ένας στους δυο έχει παράπονο, αυτό τι σου λέει;

Το πρόβλημα της κοπέλας είναι ότι δεν υπηρετεί. Η δουλειά αυτή έχει τόσα φράγκα γιατί πρέπει να υπηρετήσεις τον κάθε άπλυτο, άσχετο, διαταραγμένο μπουνταλα. Εκεί έρχεται το «σύστημα» της κοπέλας, γι’ αυτό και πολλοί στις κριτικές τους γράφουν «μου είπε έλα θα σε κάνω εγώ το και το», γιατί τους κόβει ελαφρείς και παίρνει τα ηνία.

Η συγκεκριμένη εκτός του ότι δεν κάνει για τη δουλειά (γιατί είναι βρωμοδουλεια, μέχρι μια να βρει στάνταρ πελατεία) είναι και λίγο τεμπελέ. Γιατί νομίζεις ότι όλες οι βίζιτες που μένουν χρόνια στο κουρμπέτι καταλήγουν χωρίς μαλλί, σπασμένες φουλ και με χίλια δυο εντερικά κτλ; Εμ δεν είναι «χαι μονει μπάι».

Τεσπα. Ας πει το γραφείο να ξεκινάει από δίωρα, δεν θα της πουν όχι. Αλλά βλέπεις, μετά θα χάνει το e εκατοστάρι το μισαωρακι χαχα.

Ρε τι ζούμε. Αμα είναι «sweet little angel» να πάει στο Αττικα να δούλεψε πωλήτρια, να παίρνει «sweet little 600» το μήνα.

Φιλικά πάντα αλλά έλεος.
J
jormakka
review reaction 1 james034, WRAIOS, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
05 Μαΐου, 2022
ρε μαγκες φαγωθηκατε πια με τη γκομενα να πουμε ημαρτον δηλαδη,
το εντυπωσιακο ειναι οτι πριν απο 1,5 χρονο που ειχε πρωτοερθει ειχε μαλλιασει η γαμημενη η γλωσσα μου να ρωταω στο φορουμ αν την εχει παρει κανενας κ δεν εγραφε κανενας τιποτα,στο τελος του 2ου τουρ της γραφτηκαν κανα-2 κριτικες κ εδω κ μια βδομαδα ολο το σαιτ με αυτην ασχολειται λες κ δεν υπαρχουν αλλα μουνια.
νταξει η κριτικη του paul χρονικα ερχεται σε 1 σημειο που σιγουρα ευκολα θα σκεφτει κανεις οτι ειναι"υποπτο",ομως ο τυπας εχει γραψει 3-4 πολυ καλες κριτικες για το ετερο μεγαλο γραφειο της πολης το your angels,οποτε πως να τον χαρακτηρισεις προμοτορα?
για την γκομενα εχουν γραψει πολυ καλη κριτικη 2 απο τα πολυ σημαντικα μελη του σαιτ o anna purna k o redb k εγω που σιγουρα ειμαι ενας μετριος παικτης του σαιτ,αλλα αν δει κανεις τι κριτικες μου θα διαπιστωσει οτι ψωνιζω κ απο τα 3 γραφεια ειδικα απο γκλαμουρ κ αγγελους κ οταν περναω καλα βαζω αποθεωτικες κριτικες ανεξαρτητως γραφειου-αργοτερα σημερα θα ανεβει η αποθεωτικη κριτικη που γραφω τωρα για την αννα των αγγελων-,
απο εκει κ περα εχουν γραφτει αλλες 4 καλες κριτικες για παρτη της-συνολο 7 καλες κ επειδη τωρα γραφτηκαν μαζεμενες 3 κακες κριτικες θελετε να μας πεισετε οτι εμεις που γραψαμε τις καλες ειμαστε προμοτορες-η κριτικη του μαρκ777 ηταν απαραδεκτη στους τροπους που εκφραστηκε επι τη ευκαιρια.
σε σας τους 3 με τις κακες κριτικες εχω να πω το εξης,καλο θα ηταν αφου ειστε μελη του σαιτ να διαβαζετε λιγο αυτα που γραφουν οι υπολοιποι,σε παρα πολλα σημεια απο τα γραφομενα για την ολιβια,ειχαμε αναφερθει οτι η γκομενα ειναι ψυχρη κ θελει ειδικη μεταχειριση,πραγμα που συνεβη κ σε μενα κ με λιγη προσπαθεια την ξεκλειδωσα κ περασα καλυτερα απο οτι προσδοκουσα οταν την εκλεισα.
αφηνω 1 ενδεχομενο να εχει χειροτερεψει η συμπεριφορα της επειδη ειναι στη χωρα 2 μηνες σερι,αλλα ο paul που την πηρε κ αυτος προσφατα περασε καλα.
απο εκει κ περα λουσιφερ69 δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να κανεις τον κλοουν,αλλα μια μικρη προσπαθεια να δειξεις στην αλλη οτι τη γουσταρεις να χαλαρωσει λιγο κ να σου ανοιχτει,αυτα εγω τα κανω διοτι δεν θελω να μαλωνω με κανεναν,διοτι πιστευω οτι με τα λογια μπορουν να εξομαλυνθουν αρκετες καταστασεις κ στην καθημερινοτητα μας,οταν ο αλλος δεν ειναι κακοπροαιρετος.
επισης προκειμενου να παρω βιζιτα,θα πρεπει να εχω τελειωσει ολες τις δουλειες μου κ μετα ποιος ξερει ποτε θα εχω ξανα χρονικο περιθωριο να ξαναψωνισω,αρα δεν με παιρνει να ακυρωσω ενα ραντεβου επειδη η αλλη ηρθε ξινισμενη,αν σκασει καμια χοντρελα-συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο-εννοειται οτι θα τη διωξω.
η ολιβια σιγουρα μπαινει μεσα με μια ψυχροτητα διοτι ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ κ το ξερει,οτι μας κανει χαρη που τη γαμαμε,δυστυχως ετσι ειναι κ οποιος την παρει να το εχει υποψιν του,ομως αν της φερθειτε σωστα θα σας ανοιχτει κ στο τελος θα φυγετε με χαμογελο.
οποτε οποιος δεν θελει να καταβαλλει καμια απολυτως προσπαθεια κ περιμενει απλα να σκασει το μουνι το οποιο με το που θα μπει μεσα θα εχει ενα χαμογελο κ θα σας πλακωσει αμεσως στα γλωσσοφιλα να σπευσει να παρει την αννα που γαμησα χθες απο τους αγγελους ή να περιμενει να ξαναρθει η ντεμι του γκλαμουρ,οποιος ομως θελει να καταβαλλει μια μικρη προσπαθεια δειχνοντας τρυφεροτητα-κ οτι δεν ειναι ζωο σαν μερικους μερικους εδω μεσα-να παρει την ολιβια κ θα γλειψογαμησει μια πολυ κλασατη γκομενα.
review reaction 1 srek7, Johnstef, james034
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2