Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 19 10
Call-Girls 57673
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επικοινωνία με το γραφείο για να μου πει ποιες κοπέλες ήταν διαθέσιμες για άμεσο ραντεβού, άμεση απόκριση μέσω whatsapp με την λίστα με τις διαθέσιμες κοπέλες. Ανάμεσά τους και η Παμελα η οποία με έψησε γιατί διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές μου δόθηκε η εντύπωση ενός milf φωτιά, ανταλλαγή μερικών μηνυμάτων με το γραφείο και το ραντεβού κανονίστηκε. Ας ξεκινήσω λοιπόν, για το αν άργησε στο ραντεβού δεν μπορώ να πω μιας και δεν είχε κανονιστεί συγκεκριμένη ώρα, σκάει με φόρεμα και μποτάκια (ωραίο ντύσιμο θα έλεγα) και βλέπω μια γυναικά τουλάχιστον δέκα χρόνια πάνω από αυτά που γραφεί στο site και αυτό μόνο από το πρόσωπο, κάτι που διαπίστωσα ακόμα περισσότερο όταν την έγδυσα, σώμα κρεμασμένο και σαρακιασμένο όσο δεν πάει (γι’ αυτό λέω τουλάχιστον δέκα χρόνια). Μπαίνει μέσα στο σπίτι και με ρώτησε να καπνίσει, της είπα ναι αν και δεν καπνίζω δεν είχα κανένα πρόβλημα, μου λέει θα ανοίξεις την τηλεόραση, της λέω θες κάτι συγκεκριμένο, μου λέει βάλε καμία τσόντα και χατίρι δεν χάλασα, ζήτησε μπροστά τα λεφτά, εγώ συγκεκριμένα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Στα του αγώνα τώρα, πάω να τη γδύσω και μου βαράει χαστουκάκια στα χέρια γιατί ήθελε να με κατευθύνει αυτή και με έκοψε ξεφυσώντας χωρίς να κάνω καμία άγαρμπη κίνηση, το αφήνω να περάσει, αρχίζει να μου χαϊδεύεται και σιγά σιγά προχωράμε, έχουμε καταλήξει γυμνοί και οι δυο και ξεκινάει το τσιμπουκομα, πίπα ούτε ιδιαίτερη ούτε αδιάφορη απλά το έβαλε στο στόμα της το οποίο είχε αρκετά ανοιχτό και εγώ αναρωτιόμουν αν μου τον ρουφάει η όχι, ακουμπάω το χέρι μου στο κεφάλι της χωρίς να κάνω κίνηση για dt η mf χαστουκάκια πάλι, το αφήνω να περάσει πάλι. Δάχτυλο/α δεν δέχτηκε τουλάχιστον από εμένα δίνοντας χαστουκάκια στα χέρια μου για τρίτη φορά, το αφήνω να περάσει ξανά (καλός μαλάκας κι εγώ). Την παίρνω ορθοί doggy στο οποίο δέχτηκε αρκετό σφυροκόπημα δεν λέω, αλλά εγώ είχα ξενερώσει ήδη αρκετά, της είπα να έρθει από πάνω και μετά από λίγο κι επειδή δεν ένιωθα καμία συγκίνηση τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω και αυτή μου χάιδευε τις μπάλες και φτάνουμε στο χειρότερο σημείο, τελειώνω στα πεσμένα και με κακή πλαστική βυζιά της και γενικότερα πάνω της (στο site λέει τελειωτικό στο σώμα), αυτή ξαφνικά με σπρώχνει πίσω με δύναμη και αρχίζει να αφηνιάζει, να φωνάζει και να οδύρεται, να κάνει σαν να έπαθε κρίση επιληψίας, να κάνει πέρα δώθε στο διαμέρισμα και να βρίζει στα ρωσικά σουκα μπλιετ κλπ. Μετά μπαίνει για μπάνιο και μόλις βγαίνει και αφού έχω ξενερώσει τη ζωή μου και σκεπτόμενος την τεράστια φόλα και τα λεφτά που πέταξα κυριολεκτικά της λέω κάλεσε να σε πάρουν και σήκω φύγε και όλα αυτά έγιναν μέσα σε είκοσι λεπτά. Στέλνω μήνυμα στο γραφείο λέγοντας για αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά και η απάντηση ήταν ευελπιστούμε σε μια καλύτερη επόμενη συνάντηση.
Το πάθημα έγινε μάθημα και είναι η πρώτη μου κριτική ενώ έχω πάρει κι άλλα εσκορτς απλά δεν έγραφα γιατί είχαν αρκετές κριτικές η κατατοπίστηκες κριτικές οπότε πίστευα πως δεν χρειαζόταν, αλλά από εδώ και πέρα θα γραφώ για όλες τις εμπειρίες και τις παλιές για ίσως δει κάτι κάποιος συνάδελφος και είτε έχει ένα έξτρα κίνητρο να κλείσει ραντεβού είτε να γλυτώσει την φόλα, εγώ αυτή τη φορά την πάτησα πάρα πολύ άσχημα και είχα την χειρότερη εμπειρία της ζωής μου αν και οι παρακάτω κριτικές ήταν πολύ θετικές, αλλά τι να πω ίσως έπεσα στην περίπτωση, η ήταν κουρασμένη, η οτιδήποτε, πράγματα που δεν με απασχολούν γιατί εγώ πλήρωσα για την κανονική εμπειρία. Αυτά συνάδελφοι- συναγωνιστές αυτό έζησα αυτό λέω ελπίζω να σώσω κάποιον.

Υ.Γ Να γαμάτε (και να γράφετε κριτικές)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
23 Μαϊ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
65
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mancunian1986, Aragorn135 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2022
Νομίζω ότι πήρε 1-2 καλές αρχικές κριτικές και μετα μέτριες. Μάλλον σε έφτιαξαν οι ποδάρες της η περίπτωση κωλογαμησιού που μας εμπνέει.

Π
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
04 Μαΐου, 2022
Το υστερόγραφο να το πεις στον εαυτό σου. 2 χρόνια εδώ μέσα κ ούτε μήνυμα δεν έγραψες. Εκανες ghosting κ ετρωγες από τα έτοιμα και τώρα ξαφνικά τι? Έρχεσαι να μας σώσεις? Ύποπτη η κριτική σου κ ο λογαριασμός σου
review reaction 1 review reaction 3 pokahontas, TOMCRUISE
04 Μαΐου, 2022
Φιλε με την περιορισμένη πρόσβαση στο προφιλ σου με τσάκωσες, είμαι απο αλλο γραφείο. Όταν οι κριτικές ήταν αρκετές και πολυ επαρκής να εγραφα άλλη μια δεν υπήρχε λόγος μιας και η εμπειρία μου ήταν ανάλογη με αυτές που είχαν γράψει ήδη αρκετοί συνάδελφοι (μαλακίες κάνω κι εγώ πάω στα δοκιμασμένα). Σε αυτην τη περίπτωση οι κριτικές ήταν καλές προς μέτριες και καμία σχέση με την δική μου εμπειρία, ετσι και την μοιράστηκα, η οποια μπορεί να είναι και μεμονομένο περιστατικό ποτέ δεν ξέρεις. Το προφίλ μου όμωες είναι ανοικτό και δεν κρύβομαι απο κανένα, αν έσυ έχεις κάποια άλλη σχέση με την κοπέλα ή το γραφείο και θέλεις να ρίξεις λάσπη στην κριτική μου κακό δικό σου. Δεν θέλω ούτε να το παίξω μεσίας των έσκορτς, ούτε να υπονομεύσω κανένα, απλα μοιράστηκα την εμπειρία μου.
review reaction 1 hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
Παρόλα αυτά, δεν είπες τπτ για την εμφάνιση...ενώ την έθαψες με 3άρια σε όλα!
Φαντάζομαι η βαθμολογία σου (στην εμφάνιση προσώπου κ σώματος) επηρεάστηκε από τα υπόλοιπα?!
review reaction 1 hornyasfuck
05 Μαΐου, 2022
Κάποια στιγμή γράφει ο ποιητής "βλέπω μια γυναικά τουλάχιστον δέκα χρόνια πάνω από αυτά που γραφεί στο site και αυτό μόνο από το πρόσωπο, κάτι που διαπίστωσα ακόμα περισσότερο όταν την έγδυσα, σώμα κρεμασμένο και σαρακιασμένο όσο δεν πάει" και ύστερα "τελειώνω στα πεσμένα και με κακή πλαστική βυζιά της " αναφέροντας και οτι Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5