Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 4 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δυστυχώς, όταν έψαξα για κριτική, δε βρήκα τίποτα. Και τα βλέπω όλα τώρα!
Εμφάνιση: εντάξει, ωραία είναι και ναι αυτή είναι. Το φοτοσοπ την κάνει θεϊκή. Δεν ξέρω άμα είναι όντως 20, 22-25 θα έλεγα.
Βυζιά σφηχτά, κόλος κάποτε ήταν σφηχτος αλλά βλέπεις ότι αρχίζει να μπαλονιζει. Όλα αυτά δε με πειραξανε. Τα παρακάτω ήταν το θέμα...
Σε όλο το σεσσιον, πέσανε 3 φιλιά στο στόμα, δευτερολέπτου. Δεν με χάιδεψε πουθενά, δε με φίλησε πουθενά αλλού.
Πίπα μέχρι το κεφάλι, και να ελέγχει το κινητό, μάλλον για την ώρα, 2-3 φορές. Στεγνό.
Επειδή αγχώθηκα μήπως μου τελειώνει ο χρόνος, τη σταματάω και λέω πάμε για το σεχ.
Ανοιγει τη τσίχλα, και μου λέει παρ'το, ΝΑΙ εγώ έπρεπε να το βάλω με δική της επίβλεψη. Και τώρα κύριοι, έρχεται η στιγμή πού ήθελα να φύγω αλλά έκατσα γιατί θα έκλαιγα τα λεφτά. Βγαίνει η κρέμα... Και δε βάζει λίγο στο μουνι.... Όχι όχι όχι....
Στη κυριολεξία, βάζει μια ΧΟΥΦΤΑ στο χέρι της και το πασαληβει σε όλο τον Λάκη. Ενοιωθα... ένα βάρος...
Όλοι ξέρετε τις επιπτώσεις του κρέματος. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήμουν μέσα ή όχι. Εντάξει, τελείωσα γιατί έχω να τον παίξω απ' τα μέσα Απριλίου.
Γενικός, δεν υπήρχε αίσθηση. Ούτε μίλαγε λίγο, GFE και μούφες. Ξέρω γω, μήπως δε της άρεσα? Μήπως δεν έχει εμπειρία? Μήπως περίμενα πολλά? Δε ξέρω. Εσκορτ - τέλος για μένα. Και τα στούντιο με έχουν ξενέρωσει, άλλη βάζει κρέμες, άλλη βρωμάει τσιγάρο και άλλη βότκα, οι τσατσαδες νευριάζουν άμα δε μπεις στο δωμάτιο. Τοπικά μπουρδελα μόνο. Και άμα τύχει σκατα, το 10-20ικο δε θα το κλαίω τόσο πολύ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, mancunian1986, elpotero και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2022
Με το μπαρδον δηλαδή αλλά αν πλήρωσες 130€ για μισή ώρα όπως βλέπω στα στοιχεία κριτικής και υπεστης τέτοια ήττα τότε πραγματικά θα κάνεις καιρό να έχεις καλή διάθεση για νέα δοκιμή.Οι μικρές σε ηλικία είναι στατιστικά πολύ πιθανόν να μην είναι αποδοτικές ενώ μην ξεχνάς ότι η έλλειψη φιλιών μπορεί να οφείλεται σε προστατευτική κινηση κατά της κινεζικής πανούκλας.Το αγαπημένο μας άθλημα είναι σαν το στοίχημα:ποντάρουμε στην πιο πιθανή απόδοση και όχι στην ομάδα που υποστηρίζουμε.Πολλες φορές αυτά τα δύο μπορεί να μην συμπίπτουν.
review reaction 1 HoneyVoskos
03 Μαΐου, 2022
Είχες να την παίξεις 2 εβδομάδες; Τον προστάτη σου δεν τον λυπάσαι;

Π
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2