Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0


Καλησπέρα συναγωνιστές,

Παρά το γεγονός, ότι, είμαι χρόνια μέλος αυτού του ναού πληροφορήσεως για τις κορασίδες που επισκέπτονται τις πόλεις μας και παρά το γεγονός, ότι, πλείστες όσες φορές οι κριτικές σας με έχουν σώσει από πολύ λανθασμένες επιλογές, δεν έχω ποτέ, μέχρι τώρα, προσφέρει τον οβολό μου κι εγώ, γράφοντας έστω και μια κριτική. Κι αυτό επειδή, στην πλειονότητά τους, οι συναντήσεις μου βασιζόταν εκ των προτέρων σε δικές σας κριτικές και διεκπεραιωνόταν πολύ κοντά σε αυτά που είχατε γράψει.

Θα ήμουν ευχαριστημένος και θα συνέχιζα την ίδια τακτική, εάν δεν είχε εμφανιστεί στο διάβα μου η Eva....

Πήραμε την απόφαση, λοιπόν, με έναν φίλο, να τιμήσουμε το γραφείο της πόλης μας και να κλείσουμε 2 κορασίδες από ένα διωράκι ο καθένας μας. Επιλέγει αυτός την Tatty, επιλέγω την Helen.

α) συμπεριφορά «γραφείου»

Επικοινωνία με το γραφείο, όπως πάντα, άψογη. Σηκώνει το τηλέφωνο η Εμη, φιλική και ευγενική, με τα αστειάκια της με χαλαρώνει και με ρωτάει πως θα μπορούσε να βοηθήσει. Της λέω για τις ανωτέρω κορασίδες και μου λέει, δυστυχώς, ότι η Helen θα αργήσει να ξεκινήσει σήμερα (το ξεπατώσατε το κορίτσι βρε αχρείοι) και δεν είναι διαθέσιμη. Δεν πειράζει της λέω κλείσε μου την Alina. Κανονίζουμε, λοιπόν, τα ραντεβού, με ευχαριστεί και μας εύχεται να περάσουμε καλά και κλείνουμε το τηλέφωνο.

Λίγη ώρα αργότερα, χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω τον αριθμό του γραφείου, το σηκώνω και είναι, και πάλι, η Έμη. Με απόλυτη διακριτικότητα και ευγένεια (πολύ μεγάλο ατού αυτό για μένα) με ρωτάει: "Θα μπορούσα να σας απασχολήσω για πέντε λεπτά"?, της λέω πως δεν μπορώ εκείνη την στιγμή και την καλώ σε ένα δεκάλεπτο. Μου λέει ότι η Alina είναι κουρασμένη και δεν θα δουλέψει.

Και κάπου εδώ, θα έπρεπε να έχω σταματήσει.

Δυστυχώς, όμως, δεν το έκανα και μπήκαμε σε "διαπραγματεύσεις" με την Έμη για το ποίο κορίτσι θα κλείσω. Μου προτείνει την Lina αν ήμουν διατεθειμένος να περιμένω. Δεν το έκανα και μου προτείνει τις νέες αφίξεις την Eva και την Polina και, εν τέλει, καταλήξαμε στην Pollina. Έλα μου, όμως, που εμένα με έτρωγε ο κώλος μου και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πήρα την απόφαση να τις κλείσω και τις δυο.

Φτάνουμε, λοιπόν, στο ξενοδοχείο, καλώ στο γραφείο και με συνοπτικές διαδικασίες επικοινωνία με το γραφείο και πάμε κατευθείαν στα δωμάτιά μας.

β) εξωτερική εμφάνιση/γενική συμπεριφορά της κοπέλας.

Ανοίγει την πόρτα η Eva με ένα συνολάκι (ψιλοαδιάφορο) με λευκά εσώρουχα κι ένα διάφανο ρομπάκι (αυτό που φοράει και στις φωτογραφίες). Πρώτη εντύπωση, καλή. Η κοπέλα είναι πολύ κοντά στις φωτογραφίες, το μαλλί είναι μερικούς τόνους πιο ανοιχτό, τα μάτια της είναι αυτό το διαπεραστικό μπλέ που βλέπετε στις φωτογραφίες και το ίδιο ισχύει και για το κορμί της (είναι πολύ κοντά στις φωτογραφίες, ... όχι μπλέ). Λίγο πιο πίσω ήταν η Pollina, πιο συνεσταλμένη, χαμηλοβλεπούσα, με ένα σετ μαύρων εσωρούχων.

Αφού μου λέει, λοιπόν, "Hello baby", αρχίζει να πηγαίνει προς το κρεββάτι με την όπισθεν, και μόλις το έφτασε έκατσε σε αυτό κι απλά κοίταζε ενώ η Pollina, παρέμεινε όρθια λίγο πιο πίσω από την αρχική της θέση.

Βγάζω τα χρήματα και τις ρωτάω εάν θέλουν να τους τα δώσω ξεχωριστά ή όλα μαζί.... βουβαμάρα, καμία απάντηση. Η Eva συγκεκριμένα, από την θέση στο κρεββάτι, με κοιτούσε και απλά τίναζε το κεφάλι προς τα πάνω. Αγγλικά μηδέν. Διάθεση για επικοινωνία, επίσης μηδέν. Πάω για ντουζάκι, πετσέτα πουθενά, βγαίνω έξω με τα νερά, ρωτάω την Eva για πετσέτα και μου δίνει μια για τα χέρια...!!! Λέω δεν πειράζει, ας τις δούμε στον αγώνα.

γ) παρασχεθείσες υπηρεσίες

Πλησιάζω, λοιπόν, στο κρεββάτι, τις παίρνω αγκαλιά, την Eva από τα αριστερά και την Pollina από τα δεξιά μου, και αρχίζω να τις φιλάω. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το ότι όποτε φιλούσα, χαϊδευα ή "έσφιγγα" την Pollina, έβγαζε βογγητά και φαινόταν να ανταποκρίνεται. Από την άλλη πλευρά (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) όποτε γυρνούσα στην Eva τραβούσε ελαφρά πίσω το κεφάλι, λες και βρώμαγα, και δεν υπήρχε, εν τοις πράγμασι, ελάχιστη ανταπόκριση και μηδενική πρωτοβουλία. τις βάζω να ξαπλώσουν και να αρχίσουν να φιλιούνται μεταξύ τους.

Ενώ, όμως, με απροθυμία, ξαπλώνουν κι αρχίζουν να χαϊδεύουν η μια την άλλη (και ρίχνουν από κανά πεταχτό φιλί ) δε θα μπορούσα να πώ ότι υπήρξε κάποια προσπάθεια να δείξουν, ή έστω να υποκριθούν, ότι το απολαμβάνουν, πόσο δε μάλλον, επουδενί και σε καμία περίπτωση, το "show" δεν απέπνεε κανέναν ερωτισμό και, φυσικά, καμία προσπάθεια να συμπεριλάβουν κι εμένα σε αυτό. Ακόμα χειρότερα, άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους στα Ουκρανικά και να χαχανίζουν (με μένα, με κάτι άσχετο με κάτι σχετικό δεν έμαθα ποτέ). Όταν, δε, μάλιστα, τις ρώτησα τι είναι τόσο αστείο, με κοιτάει η Eva και μου λέει "I m funny"....

Για μια ακόμα φορά, πολύ λανθασμένα, είπα να δώσω τόπο στην οργή και ξαπλώνω ανάμεσά τους. Κατευθείαν η Pollina κατέβηκε και άρχισε μια πίπα (μέτρια) με χέρι, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες, χωρίς, όμως, να είναι και κάτι ιδιαίτερο. Γυρνάω στην Eva της λέω να κατέβει και αυτή και μένει να με κοιτάζει. Τραβάω την Pollina και της δείχνω με νοήματα να πάρει τη θέση της κι αφού με στραβοκοιτάζει για μια ακόμα φορά, κατεβαίνει απρόθυμα και αρχίζει μια πίπα, η οποία, έκανε την πίπα της Pollina να φαντάζει θεϊκή. Πιο πολύ μαλακία παρά πίπα κι ακόμα και όταν τον έβαζε στο στόμα της, βιαστικά και με δόντια, πιο πολύ μου έδινε την εντύπωση ότι θέλει να τον ξηλώσει παρά να με ευχαριστήσει. Της λέω "easy girl, it might be hard but its not made of steel", με κοιτάζει, μου τινάζει το κεφάλι αλα Tupak style και σταματάει.

Την φάγαμε, πάλι, την φόλα, λέω στον εαυτό μου, αλλά λίγο το ότι ο άλλος είχε, τουλάχιστον, άλλη μιαμιση ώρα με την Tatty, λίγο το ότι είχα απίστευτες καύλες, είπα να συνεχίσω την φαρσοκωμωδία. Τις ρωτάω, λοιπόν, ποια θέλει να είναι πρώτη, μου λέει η Pollina "me" και στήνεται στα τέσσερα, σηκώνομαι από το κρεββάτι πάω από πίσω της και μπαίνω μέσα της (άλλη μια ευχάριστη έκπληξη είναι ότι ήταν υγρή). Καθ' όλη, αυτή, τη διάρκεια η Eva παρέμεινε ξαπλωμένη, στο ίδιο, ακριβώς σημείο που την είχα αφήσει. Όταν της είπα, λοιπόν, να έρθει κι αυτή, σηκώθηκε ξεφυσώντας και ήρθε και στάθηκε δίπλα μου, κοιτάζοντάς με να πηδάω την Pollina σα να έβλεπε ντοκιμαντέρ. Την πιάνω από τη μέση, την φέρνω πιο κοντά κι αρχίζω να τη φιλάω (με τα ίδια ποσοστά μηδενικής ανταπόκρισης) ενώ αυτή σφιγγόταν και τραβιόταν. Εν τέλει, μετά από κάποια ώρα, αισθάνομαι την κλιμάκωση να καταφτάνει, τους λέω "I am gonna come", και πάνω που αρχίζω να εκσπερματώνω, τραβιέται από την αγγαλιά μου και κάνει ένα βήμα πιο πίσω...

Εν συντομία, και για να μην μακρηγορώ πολύ περισσότερο, μπαίνω για ντουζάκι, προσπαθώ να στεγνώσω με την πετσέτα για τα χέρια, βγαίνω ξαπλώνω, έρχεται η Pollina δίπλα μου, η Eva, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ξαπλωμένη, σηκώνεται, ξαναφοράει το ρομπάκι της και κάθεται στο γραφείο και μας κοιτάζει. Προσπάθεια για social μηδενική από τις κορασίδες. Δυνατότητα για, οποιουδήποτε είδους επικοινωνία, μόνο με google translate. Με ρωτάν αν θα με πείραζε να πιούν κρασί τους λέω καθόλου και σηκώνεται η Pollina και φεύγει από το δωμάτιο. Καθ' όλη την διάρκεια της απουσίας της, η Eva παρέμεινε στην ίδια θέση, μουγκό, ακούνητο αγαλματάκι.

Επιστρέφει η Pollina, βάζει σε τρια ποτήρια και μια κούπα κρασί, και έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου. Λέω και στην Eva να έρθει στο κεββάτι και δυσανασχετώντας, ανεβεί και κάθεται στα γόνατα στην γωνία του κρεβατιού. Προσπάθεια για επικοινωνία, μέσω google translate, άνοιγμα δεύτερου μπουκαλιού κρασί (τα οποία πίνανε μόνες τους γιατί δε μου αρέσει το κρασί, πόσο δε μάλλον το caramello), μαλακία από την Pollina και την Eva να συνεχίσει να βλέπει ντοκιμαντέρ, από τη γωνία του κρεβατιού με το κρασί στο χέρι. Της λέω να έρθει πιο κοντά και μου λέει (στα ουκρανικά στην Pollina, στα, ας τα πούμε αγγλικά, η δεύτερη σε μένα) "I m comfortable here".

Τους λέω να πάμε για δεύτερο γύρο, μέσω, φυσικά, google translate (ξέρω επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστικός , αλλά προσπαθώ να αποδώσω με ακρίβεια το πόσο "ντεκαβλέ" είναι να προσπαθείς να πηδήξεις μέσω του κινητού σου και μάλιστα αφού έχεις πληρώσει γι αυτό). Κάνω νόημα στην Eva να πλησιάσει μου κάνει νόημα με τα χέρια με ποιό τρόπο την θέλω (λίγες ακόμα ώρες μαζί τους και θα είχα πάρει διδακτορικό στη νοηματική), της γράφω "you take the lead" και μου λέει (δια αντιπροσώπου πάντα) ότι εφόσον της δίνω την ελευθερία να επιλέξει, επιλέγει να κάτσει στη γωνία. Πριν προλάβω να πω κάτι την αρχίζει η Pollina στα ουκρανικά, χωρίς να συμπεριλαμβάνουν κι εμένα στην κουβέντα. Γυρνάει κάποια στιγμή η Pollina και μου λέει πως θέλω να στηθεί η Eva...!!!

Κάπου εκεί έσπασα, της είπα ότι μπορεί να πληρωσα γι αυτό αλλά δεν πρόκειται να την υποχρεώσω με τη βια να κάνει κάτι που δε θέλει.

Εν συντομία, μπαλαμουτιαστήκαμε λίγο με την Pollina, με καβάλησε, έκανε φιλότιμες προσπάθειες, τελείωσα, η Eva συνέχισε να βλέπει ντοκιμαντέρ, πήγα για μπάνιο, ντύθηκα κι έφυγα μισή ώρα πριν τελειώσει το ραντεβού.

Με το που βγήκα από το ξενοδοχείο, πήρα τηλέφωνο στο πρακτορείο, είπα στην Έμη να μην ξαναπροτείνει κοπέλα που δεν ξέρει το κλείσαμε κι έκατσα να περιμένω να τελειώσει ο φίλος μου αναλογιζόμενος την επική φόλα που έφαγα για μια ακόμα φορά.

Εν κατακλείδι, η Eva είναι μια όμορφη κοπέλα, πολύ κοντά στις φωτογραφίες, με ωραίο σωματάκι, ελάχιστη χαλάρωση κι ελαφρώς πεσμένο, 2άρι, στήθος, η οποία, όμως, κατά τη δική μας, τουλάχιστον, συνάντηση, επέδειξε αδιαφορία, έπαρση, καμία διάθεση για επικοινωνία και καμία συμμετοχή στο σεξ.

Έκλαψα και κλαίω τα λεφτά μου, αλλά, τουλάχιστον, ήταν, η εμπειρία, αρκετή, για να με κάνει να προσφέρω, κι εγώ με τη σειρά μου, επιτέλους, τον οβολό μου στο community του bourdela.

Εννοείται, φυσικά, ότι δεν θα την ξανασυναντήσω κι εύχομαι να μην την είχα συναντήσει ποτέ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
bunnyrebel
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
146
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, savvass, JACK SPARTALOW και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2022
Α ρε φίλε... σε νιώθω. Αυτή η Εύα είναι φόλα ολκής όπως όλες που δούλευαν στο Ριτς. Δεν είναι θέμα εμφάνισης ή χημείας, είναι ένα σκατοψυχο που το κάνει με όλους αυτό. Η Πολίνα είναι οκέι, αλλά θέλει να πάει Αθήνα σε άλλο τέμπο να στρώσει. Κρίμα τα 280. Λεσβιακό καλό δύσκολα θα πετύχεις. Πηγές και συ όμως για τρίο με δυο τυπισες που δε μιλάνε αγγλικά γρι. Φάουλ.
J
jormakka
review reaction 1 Stef68, hornyasfuck, TOMCRUISE
02 Μαΐου, 2022
Αν καταλαβα καλα φιλε η Πωλίνα ηταν φιλοτιμη και το παλευε μονη της ενω η φιλη της φολα ολκης.
Ισως καπου εκει στα ουκρανικά στην μεση της ειπε τπτ η Πωλίνα του στυλ ξεκολλα μωρη μαλακω αλλα ουτε αυτην δν ακουσε.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
review reaction 1 savvass, Stef68, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
02 Μαΐου, 2022
μα καλα ρε φιλαρακι αφου ειχες παρει διωρο κιολας,γιατι την κρατησες κ δευτερη ωρα αφου εβλεπε ποσο τραγικη συμπεριφορα ειχε;
το οτι ειχες προπληρωσει δε σημαινει τιποτα,θα επαιρνες το γραφειο κ θα σου επεστρεφε τα μισα λεφτα κ θα πηγαινε στο διαολο κ συ θα συνεχιζες τη δευτερη ωρα με την πολινα που ειχε ορεξη να δουλεψει.
review reaction 1 olddog, Stef68, GALLAS και 2 άλλα μέλη
02 Μαΐου, 2022
Τραγικά πράγματα καί πάλι συμφωνῶ μὲ τὸν @Tomcruise
review reaction 1 olddog, TOMCRUISE
02 Μαΐου, 2022
Νομίζω για 2 ώρες με 2 κοπέλες ήθελες να γράψεις 560

Όπως και να χει, η Πολίνα καλή; Αξίζει αν βγει η Εύα από την εξίσωση;
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
02 Μαΐου, 2022
Δεν θυμάμαι αν ήταν Αθήνα πριν. Αλλά έτσι και έρθει εδώ, θα φάει πολλά άκυρα. Έπρεπε να την σουτάρεις στην 1 ώρα το αργότερο όπως ανέφερε και ο Tomcruise. Ευτυχώς που ανέβασες κριτική. Τελευταία έχει γεμίσει ο χώρος των escorts με πολλές μαϊμούδες που μόνο "προσφυγόπουλα" από την Ουκρανία δεν είναι και αμαυρώνουν το δράμα ενός πολύπαθου λαού.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
03 Μαΐου, 2022
Δεν έχω τίποτα να πώ για να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Είμαι foul 1000%
review reaction 1 Stef68, stadeos, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
04 Μαΐου, 2022
@Mr_Mental Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αναποφάσιστος αν θα συμπεριλάμβανα και την Pollina στην κριτική μου, αλλά, εν τέλει έκανα μια απλή αναφορά στις υπηρεσίες της (με σκοπό να γράψω ξέχωρη κριτική γι αυτην). Τα 280 € είναι τα ατομικά χρήματα που πήρε η Eva. Η καθεμια πήρε το δικό της κομμάτι κι εξού η διάσπαση του ποσού.

Αναφορικά με την Pollina, εν συντομία, είναι φιλότιμη, αρκετά κοντά στις φώτογραφίες και προσπαθεί. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά το προσπαθεί.

Ξέρω ότι της χρωστάω μια κριτική, αλλά δε νομίζω να κάτσω να την γράψω.
review reaction 5 review reaction 1 TOMCRUISE, Roland Deschain, hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8