Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 38 10
Call-Girls
102762
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Η συνάντηση πρόσφατη. Η κοπέλα κοντά στα 30 είναι καθαρή και πραγματικά όμορφη στο πρόσωπο και στο σώμα. Στήθος μικρό και στητό, κώλος και άκρα ικανοποιητικά. Όλα τα υπόλοιπα για την συνάντηση δυστυχώς πολύ αρνητικά. Ψυχρή από το πρώτο λεπτό, ξινούρα στη συμπεριφορά της και κοίταγε με διάφορα λεκτικά τεχνάσματα να φάει όσο χρόνο μπορούσε ανώδυνα. Κλασσική περίπτωση έλλειψης επαγγελματισμού αλλά που της αρέσει το εύκολο μαύρο χρήμα. Πίπα μέτρια, φιλιά και συμμετοχή σαν ζόμπι. Τελείωσα μέσα της, έτσι απλά για να τελειώσω στο μισάωρο τελείως ξενερωμένος και κακώς δεν την σούταρα από νωρίτερα. Ο υπόλοιπος χρόνος κύλησε παρακολουθώντας τις νευρώσεις της, τόσο ηλίθιος ήμουν... Χαμένα χρήματα ακόμα και αν την επέλεγα για μισή ώρα!!! Επανάληψη μαζί της μόνο αν είμαι μεθυσμένος! Καλό ΣΚ!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
τωρα η τυπισσα σιγουρα δεν ειναι σε αυτη την κατηγορια
στην κριτικη μου ειχα γραψει οτι θα με κραξετε,αλλα την ειχα βαλει στο ματι κανα χρονο πριν κ πραγματικα πηρα αυτο που περιμενα απο αυτην ισως κ κατι παραπανω.
δηλαδη αυτα που περιγραφεις περι ψυχροτητας τα ειχανε πει κ αλλοι σε κριτικες τους κ σε μια παλιοτερη ανταλλαγη μηνυματων με το γραφειο μου ειχαν επισημανει οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση,αλλα θελει λιγο ιδιαιτερη μεταχειριση
κ η αληθεια ειναι οτι με το που μπηκε στο δωματιο ειχε λιγο μπλαζε υφος κ δεν εδινε κ γλωσσοφιλα στο πρωτο τεταρτο,μετα αρχισε να δινει κ μου δημιουργησε την αισθηση οτι ηταν μια κατακτηση μου τα γλωσσοφιλα.
εγω δηλαδη εζησα μια πολυ ερωτικη ωρα μαζι της
σιγουρα δεν ψαχνουμε ολοι τα ιδια πραγματα οταν συνανταμε βιζιτες,αλλα νομιζω οτι υπαρχει ενα παιχνιδι μεταξυ πελατη κ βιζιτας που δεν το βρισκεις οταν γαμας σε στουντιο ή μασατζιδικο κ επειδη τα λεφτα ειναι πολλα,οταν υπαρχει κατι στραβο στην αρχη του ραντεβου ,καταβαλλω προσπαθεια να κανω τη γκομενα να αισθανθει πιο καλα για να παρω κατι καλυτερο στη συνεχεια.
με την ολιβια νομιζω πως το πετυχα κ μου ανοιχτηκε κ μετα το τεταρτο παιχτηκε καλη μπαλιτσα μεταξυ μας,παροτι απο το πρωτο λεπτο την ειχα στην αγκαλια μου κ χουφτωνα την κωλαρα της κ αναρωτιομουνα πως γινεται να εχει τετοια κωλαρα μια τοσο ντελικατη γκομενα.
τελικα μαλλον την ερωτευτηκα πραγματικα,γιατι τη θυμαμαι εντονα
κραξτε ελευθερα!
Φυσικά φταίει και το Glamour που κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιες περιπτώσεις!!!