Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 43 10
Call-Girls
106835
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Γραφείο εξυπηρετικό και γρήγορο.Δεν άργησε στην ώρα της ήταν στη πόρτα και 2-3 λεπτά νωρίτερα.Πρωτη εικόνα μουναρος κορμάρα με τατουάζ και ντύσιμο κυριλέ όχι βλάχικο.Εδω σταματάνε τα καλά όμως...Μπήκε στο δωματιο έκανε ένα ψευτοχορο αφήνοντας τη τσάντα της και ζήτησε να πληρωθεί.Κανενα θέμα...Μετά άρχισε να γδυνεται σε αργό replay.Ειχα ήδη αρχίσει να ξενερώνω και να λέω από μέσα μου τη φάγαμε.Αγγλικα α προκαταρκτική και αν...Όσοι θέλετε συζήτηση gfe ρυθμό αγκαλιές κλπ ξεχαστε το.Οχι ότι έχει το pse απλά πιστεύω όλη η φάση είναι κασέτα.Απο τη στιγμή που θα πληρωθεί το πάει step by step να κυλήσει ο χρόνος με το μέρος της χωρίς να ιδρώσει τη φανέλα.Δε λέω εγώ κατάφερα δύο φορές πριν λήξη η ώρα.Βεβαια ήταν και η καύλα της νηστείας...Αλλά δεν είναι να το επιχειρήσεις καθώς η μικρή μετά τα δύο μανίκια αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της και να λέει τελείωσε η δουλειά μου...Όχι...Εσκορτ και να μην ολοκληρώνει την ώρα το θεωρώ απευθείας κίτρινη.Τουλαχιστον ξέρεις ότι είσαι μουναρα πείραξε τον πελάτη σου μπας και πάρεις επέκταση στο χρόνο...Αλλά πού τέτοια όρεξη...Λυπάμαι αλλά δεν
Λαμπαδα το σύνολο αλλά με έκαψε...
Λαμπαδα το σύνολο αλλά με έκαψε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα