Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Διαβάζοντας γενικά τις πολύ καλές εμπειρίες μελών περίμενα κάτι αρκετά άνω του μέσου όρου. Η κριτική μου δεν θα είναι μακροσκελή, δεν θα κουράσω ιδιαίτερα δεν έχω αρώματα και λουλούδια να βάλω να γίνει ωραία σαν λατέρνα! Αρχίζουμε από τα ωραία αυτά δηλαδή που φαίνονται εντυπωσιάζουν και πουλάνε φυσικά. Είναι πράγματι εντυπωσιακή - όμορφη με λαμπερό πρόσωπο, με ζωηρά μάτια ματαρες γαλάζιες γενικά όπως οι φωτό του γραφείου. Θα την έκανα στα 30 με κάτι, ύψος εντυπωσιακό στα 1.80 με λεπτή σιλουέτα που θα ζήλευαν και τα μοντέλα αν και με κάποια σχετική χαλάρωση στον ποπό αλλά χωρίς ραγαδες και συναφή. Αν και τα πολλά τατουάζ δεν είναι στην αρεσκείας μου έχει δύο που φαίνονται από μπροστά στην κάτω κοιλιακή χώρα και ένα μεγάλο εντυπωσιακό στην πλάτη της με φίδια και τα συναφή. Στήθος φτιαχτό με πολύ πολύ καλή υφή και θηλές που γίνονται ενίοτε σκληρές. Τα αρνητικά αυτά που μένουν αυτά που μετράνε για εμένα, εντάξει μπορεί να έχω γίνει κώλο γέρος, ίσως είναι οι πολλές πουτανες, οι πολλές φολες που έχω φάει οι πολύ καλές και λίγες στιγμές με κοπέλες και και....Είναι το ψέμα, η προσποίηση που το κάνει να φαίνεται και καλά ένα καυτό πήδημα, αστείο....Το ψεύτικο το πεταχτό φιλί, να μου λέει σιγά σιγά λες και είναι παρθένα, οι φωνές οι προσποίησης και καλά του οργασμού μαλακίες δηλαδή. Ρε φιλενάδα πούλησε το πιο έξυπνα πιο πιστευτά!! Για να είμαι ειλικρινής στα τέσσερα δεν έβγαλε άχνα αλλά μέχρι εκεί.
Με λίγα λόγια: ωραία παρουσία, ωραίο σώμα, αρκετά καλή επικοινωνία αλλά μέχρι εκεί. Στο sex βγάζει μια ψευτιά όπως περιεγραψα πιο πάνω και ενδείκνυται πιθανών για εμένα μόνο για τα τυπικά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, TOMCRUISE, George_1969 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2022
Προσωπικά το υπερβολικό θέατρο το θεωρώ major turn-off. Thanx
review reaction 1 company of heroes tho
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1