Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 11 10
Call-Girls
24589
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την συγκεκριμένη αρχικά την έκλεισα για μισάωρο αλλά στην πορεία πήρα extension στην μια ώρα. Ηλικιακά είναι περιπου όσο δηλώνει.Κοντά στα 30. Το δωμάτιο της καθαρό και περιποιημένο ενώ και η ίδια είναι κοκέτα με τα αρώματα της και τα ρέστα.
Πίπα ικανοποιητική προς καλή χωρίς χέρι και με περιποίηση όλης της περιοχής. Στα υπόλοιπα γουστάρει να ανεβαίνει από πάνω και να χοροπηδάει στο καυλί όσο εγώ την χούφτωνα και της έγλυφα τις ρωγες της εκεί έχυσα. Μπανιάρισμα και αμέσως προσπάθεια για επανάλληψη όπου ήμουν πιο επιθετικός με doggy και λίγα σκαμπίλια στην όμορφη κωλάρα της.Φυσικα πήρα και κωλο...
Τίμια περίπτωση που μάλλον δεν θα μείνει πολύ πλησιάζει μάλλον στη λήξη του tour αλλά θα ξανάρθει.Μακαρι να έρχονται τέτοιες περιπτώσεις γιατί βλέπω τα προσεχώς άδεια και με πιάνει κάτι...
Πίπα ικανοποιητική προς καλή χωρίς χέρι και με περιποίηση όλης της περιοχής. Στα υπόλοιπα γουστάρει να ανεβαίνει από πάνω και να χοροπηδάει στο καυλί όσο εγώ την χούφτωνα και της έγλυφα τις ρωγες της εκεί έχυσα. Μπανιάρισμα και αμέσως προσπάθεια για επανάλληψη όπου ήμουν πιο επιθετικός με doggy και λίγα σκαμπίλια στην όμορφη κωλάρα της.Φυσικα πήρα και κωλο...
Τίμια περίπτωση που μάλλον δεν θα μείνει πολύ πλησιάζει μάλλον στη λήξη του tour αλλά θα ξανάρθει.Μακαρι να έρχονται τέτοιες περιπτώσεις γιατί βλέπω τα προσεχώς άδεια και με πιάνει κάτι...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
χαστουκια δεχεται ??
Να πω και οτι μετα τον Mr Kavlopoulos , μαλλον εχεις το 2ο καλυτερο nickname ?
που πηγε αυτος, χαθηκε.
διαβαζα τις κριτικες του κι ελιωνα στο γελιο.
τετοιο φτυαρι, ουτε ο μεγαλυτερος νεκροθαφτης των αθηνων
θα ήθελα να μπορούσα να ξανα έφτιαχνα το προφίλ μου, έχω κανά 2 καλοδιαλεγμένα!
Να φτιάξουμε ένα θρεντ, με τα καλύτερα νικ νέιμς!