Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 17 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα και πάλι σε όλους τους φίλους !σήμερα το μενού είχε κυρα. Μία κοπέλα από τη Ρωσία γύρω στα 30 πολύ ευχάριστη και πολύ ευδιάθετη...

πάμε στην εμφάνιση. Ψηλή κοπέλα στο 1 70 μπορεί και 1.75 ωραιο κορμι καλες αναλογιες οχι σουπερ μοντελ αλλα δυνατη αρκετα θαλεγα. Πρόσωπο τα σπάει πολύ όμορφη κοπέλα με πολύ ωραία χαρακτηριστικά Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει και αυτό είναι τελείως προσωπική εκτίμηση Άλλωστε το έχω δηλώσει πολλές φορές εδώ είναι η σιλικόνη στα χείλη και βυζια. Εμένα είναι κάτι που δεν μου αρέσει στο χω πει και θα το λέω παρόλα αυτά δεν είναι κριτήριο για τους υπόλοιπους.

πάμε στη συμπεριφορά και στο πρόγραμμα. Πολύ δεκτική κάνει τα πάντα να σε ικανοποιήσει δεν λέει όχι σε τίποτα με το ντιπ τα πάει καλά Ίσως να θέλει λίγο δουλειά αλλά είναι καλή σε γενικές γραμμές.στο σεξ γουσταρει αποτι καταλαβα σκληρα πρσματα κ οχι αγαπουλες. Θα έλεγα γενικότερα ότι παραπέμπει περισσότερο σε pse παρά σε gfe. Πέρασα πολύ καλά αυτό έχει σημασία Και σίγουρα είναι μία πολύ καλή και τίμια επιλογή....
Καλή συνέχεια σε όλους !!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου