Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 27 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Παλιά γνώριμη αφού έχει ξαναπεράσει από τα μέρη μας. Μου είπε ότι της αρέσει εδώ έρχεται συχνά αν και σε άλλο tour δεν την είχα βρει free.
Ζήτησα από το γραφείο να έρθει με συγκεκριμένο ντύσιμο και δεν μου χάλασαν το χατήρι.Πηρε λίγο χρόνο να ετοιμαστεί αλλά βγήκε από
το μπανιο όπως πρέπει.Με γόβες και εσώρουχα total black.Παρά την ηλικία της αφού δεν διανύει και την πρώτη νιότη στέκεται πολύ καλά.Το σώμα της είναι το λαχταριστο των milfs που γυρίζουν κεφάλια όπως και ο κωλος της. Απόλαυσα τη γλώσσα της και στα φιλιά και στην πίπα. Ξέρει ότι είναι από τα δυνατά της χαρτιά και το χρησιμοποιεί. Στο κρεβάτι δεν αρνήθηκε κάτι από όσα ζήτησα αλλά κατάλαβα ότι δεν θέλει και πολύ πίεση.Παντως αν πας με τα νερά της περνάς super τόσο που δε το πίστευα...Στο γλυφομούνι να τραβάει σεντόνια να κάνει σπασμούς.Στα καπάκια καποτα και κωλο.Τρομερη αίσθηση ο κωλος της φοβερό anal.Στο κενό μου ζήτησε κάτι να πιούμε και παραγγελία κρασι.Πηρα και επέκταση άλλη μια ώρα χαλάλι της με τέτοιο πρώτο μερος.Ηπιαμε χαλάρωσε λίγο και μετά ξεκίνησε τα γλυψιματα από τα πόδια μεχρι πανω.Ημουν έτοιμος να παραδώσω αλλά κρατήθηκα φόρεσα καποτα και τη γάμησα λίγο doggy.Εβγαλα τη καποτα στο φινάλε ρίχνοντας της στο πρόσωπο ότι είχε μείνει.Μου άφησε καλή εντύπωση και μιας και θα πηγαινοέρχεται απ’ όσο κατάλαβα θα την ξαναεπισκεφθώ.Απολογισμος στο δυωρο καλός και για κάποιο λόγο το γουσταρα πολύ το μιλφ αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή