Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 3 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ασυνήθιστο κορμί και ασυνήθιστο ραντεβού. Να αναφέρω ότι ύψος κιλά και ηλικία είναι πολύ κοντά σε ότι αναγράφει το προφίλ. Τα 70 κιλά παραπεμπουν σε χοντρουλα. Όμως αυτό δε συμβαίνει. Τα κιλά είναι όλα στα μπούτια και στον κωλο. Η περιφέρεια ομως δεν είναι ανοιχτή. Σωματικά είναι μια καλή περίπτωση λατίνας.

Μπήκε μέσα γελαστή και φαντάστηκα ότι θα έχω ένα καλό ραντεβού. Μετά το μπάνιο όταν ξεκινήσαμε κατάλαβα οτι στη συμμετοχή δε θα έδινε πολλά. Αν και δε θέλω να δίνω πιπα χωρίς προφύλαξη η ίδια μου τόνισε οτι το κάνει μόνο με προφυλακτικό. Επίσης αρχιδια δεν εγλυφε. Όμως μου έβγαλε μια ασυνήθιστη καβλα και έκανα ρνα αργό και αισθησιακό γαμησι σε διάφορεςστάσεις. Συχνά ομως έλεγχε το προφυλακτικό ενώ μου ελεγε οτι είναι μεγάλο και έπρεπε να χρησιμοποιουσα μεγαλύτερο μέγεθος. Μετα το 1 πάει πρώτη για μπάνιο. Οταν πάω και εγώ και επιστρέφω τη βλέπω ντυμένη. Κατα δήλωση της είχε περάσει η ώρα. Πρακτικά ειχε περάσει μισή ώρα. Χωρίς να χάσω την ψυχραιμία μου παίρνω το γραφείο και το κανονιζουν. Παρολη την ιστορία και στο 2ο μου έβγαλε καβλα και το ευχαριστηθηκα. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτή η παρεξήγηση. Η δική μου εξηγηση είναι ότι είχε φάει πιο πολύ πουτσα απο οτι άντεχε. Σε κάθε περίπτωση το προσπερνάω. Εαν θέλετε να πάτε με καβλιαρα λατινα και αντέχετε να ρισκάρετε εαν ξαναέρθει μπορείτε να τη δειτε. Οι υπόλοιποι μακρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή