Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 17 10
Call-Girls
40349
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δευτερη φορα με αυτο το απιστευτο λουλουδι!!!
Δεν θελω να γραψω τιποτα γιατι απλα δεν μπορω να περιγραψω το καταιγισμο συναισθηματων....
Ειναι εκεινη η στιγμη που εκει που θες να μην αφεθεις και μπερδευτεις μεσα σου....τελικα παρασυρεσαι σε ενα λαβυρινθο αισθησεων και προσπαθεις να βρεις την εξοδο χωρις ομως να σε ενδιαφερει αν μεινεις εκει για παντα...
Οσες κοπελες και αν εχω παρει στη ζωη μου επι πληρωμη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορα που επι μια ολοκληρη ωρα δεν θελω παρα μονο να ειμαι μαζι της...
Η κοπελα εχει ολο το πακετο σε ολα!!! Ειναι μια γυναικα που βρισκεται σε αλλο επιπεδο...καμια σχεση με εσκορτ / κολ γκιρλ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
Δεν θελω να γραψω τιποτα γιατι απλα δεν μπορω να περιγραψω το καταιγισμο συναισθηματων....
Ειναι εκεινη η στιγμη που εκει που θες να μην αφεθεις και μπερδευτεις μεσα σου....τελικα παρασυρεσαι σε ενα λαβυρινθο αισθησεων και προσπαθεις να βρεις την εξοδο χωρις ομως να σε ενδιαφερει αν μεινεις εκει για παντα...
Οσες κοπελες και αν εχω παρει στη ζωη μου επι πληρωμη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορα που επι μια ολοκληρη ωρα δεν θελω παρα μονο να ειμαι μαζι της...
Η κοπελα εχει ολο το πακετο σε ολα!!! Ειναι μια γυναικα που βρισκεται σε αλλο επιπεδο...καμια σχεση με εσκορτ / κολ γκιρλ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
το εντυπωσιακο εδω ειναι οχι οτι γραφτηκε κριτικη για την ιδια κοπελα κ δεν εχει περασει ουτε μηνας απο την πρωτη κριτικη,αλλα το οτι βελτιωθηκε κ εμφανισιακα η βαθμολογια της,
ειδικα στο σωμα απο το 7 πηγε στο 10,τι εκανε το κοριτσι μεσα σε 1 μηνα,εντατικα στο γυμναστηριο?
χαχαχχαχαχχαχαχαχ
Π