Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Call-Girls 59683
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλημέρα σε όλους

Πριν από λίγο σηκώθηκα από τη χθεσινή μάχη , και γράφω κατευθείαν κριτική γιατί ακόμα έχω το χαμόγελο στο πρόσωπο ??.

Χθες λοιπόν , έχω συνεννοηθεί με το καρντασι μου να κάνουμε καμία τσάρκα βραδινή και να χαβαλεδιασουμε πριν έρθει η Μεγάλη Παρασκευή και μας κάψει ο θεός ?. Έχουμε μιλήσει και με ένα φιλαράκι που μας περίμενε στο μπαρ που δουλεύει , και είμαστε κουκλάκια ζωγραφιστά . Μου λέει το καρντασι , πριν να πάμε για μπυρες , δεν πάμε πρώτα για πίπες να είμαστε και χαλαροί ; Να χαρώ εγώ , οπότε τηλ στο πρακτορείο και βουρ

Εγώ είχα κοζαρει Ηλιανα και το καρντασι την Ελεν. 11 η ώρα λοιπόν χτυπάμε πόρτα (διαφορετικά δωμάτια) και μπαίνουμε μέσα. Λοιπόν …

Ο φωτογράφος είναι ΓΤΠ…… Η τύπισσα είναι πολύ καλύτερη από τις φωτό . Δλδ άλλες είναι μεταμορφωμένες και αυτή αδικημένη στη φωτογράφηση …… Υποδοχή με τα τακούνια , το μαύρο συνολακι και το σάλι το διάφανο. Μαλλουρα μέχρι τον κωλο σχεδόν , σώμα λαμπάδα και ρε παιδιά ένα πρόσωπο που εμένα με έλιωσε . Δίνω λεφτά μπροστά από μόνος μου, χωρίς να ζητήσει , γιατί η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η κίνηση τις χαλαρώνει , και μπαίνω μπάνιο . Βγαίνω , και ξεκινάει η ΜΑΧΗ !!!!!!!!!!!!

55 λεπτά ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ……… Οχι να κλέψει , αλλά εγώ να λέω σε καποια φάση please break !!!!! Ειμαι και μεγάλος άνθρωπος . No μου λέει . No break… Και δώστου πίπα , και δώστου πόνο , στάσεις , αλλαγές , πάλη κανονική . Το κρεβάτι να πηγαινοέρχεται . Να ανοίγει στη μέση , ν το ξαναφέρνει στη θέση του , μαξιλάρια στα ταβάνια , ΧΑΜΟΣ.

Τελειώνω το πρώτο μανίκι , πάω για μπάνιο , μου λέει έρχομαι κι εγώ. Μπαίνουμε μαζί , άλλη μάχη στη μπανιέρα . Ευτυχώς είχε κουρτίνα γιατί θα τα είχαμε κάνει λίμπα . Βγαίνω από τη ντουζιέρα , δεν προλαβαίνω να φτάσω κρεβάτι , μου την πέφτει και ξεκινάει την πίπα από το διάδρομο….. Έχει περάσει η ώρα , και είμαστε και οι δυο λες και είχαμε τελειώσει 10 γύρους μεξικάνικου κατς……..

Τι να πω ρε παιδιά . Προσωπικά πάντα , για μένα απλά επικίνδυνη . Να την πατήσεις μαζί της, να εθιστείς και να σε μαζεύουν. Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα , αλλα πιο πολλά λόγια είναι περιττά . Οφείλω τέτοια κριτική γιατί εγώ βγήκα απόλυτα ικανοποιημένος .

Πάντα με προσωπικά καθαρά κριτήρια , και προσωπικά γούστα . Μακάρι να διαβάσουν από το πρακτορείο την κριτική , γατί το αξίζει

Ηλιανα σε ευχαριστώ πολύ , και όπως σου είπα χθες , best of the best, από το ραντεβού των 11 . Το πρακτορείο άψογο , το δωμάτιο καθαρό , όλα όπως πρέπει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sicarios
Σεβαστός
26
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, JACK SPARTALOW και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2022
Ο φίλος σου τι λέει για Ελεν;
20 Απριλίου, 2022
Για Ελεν μου είπε απλά οκ. Τίμιο αλλά οχι κάτι τρελό . Βέβαια ο καθένας έχει τα γούστα του
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2