Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 5 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
τα θετικά: πολύ ακριβής στο ραντεβού της, σε δικό μου κεντρικό ξενοδοχείο. Όμορφο κορίτσι, μόνη παρατήρηση ότι ενώ στο προφίλ της γράφει στήθος φυσικό, είχε ουλές στα βυζάκια της από σχετικά πρόσφατη επέμβαση. Οκ, δεν με χάλασαν. Από υπηρεσίες, εντάξει. Στον πρώτο γύρο ξεκινήσαμε με ελεύθερη πίπα, σύντομα ανέβηκε πάνω μου και κουμπώσαμε τόσο ωραία που την έχυσα σε δευτερόλεπτα. Στο δεύτερο γύρο την πήρα ιεραποστολικά, μετά από κάμποσο σπρώξιμο το πουλάκι μου έπεσε λίγο (αχ! καταραμένα προφυλακτικά) και τελικά στάθηκα στην άκρη του κρεβατιού και της τα έδωσα στο στόμα φωνάζοντας από ηδονή.
Τα αρνητικά: επικοινωνία σχεδόν ανύπαρκτη. Πρέπει να ξέρει 5-6 λέξεις όλες κι όλες στα αγγλικά. Της έλεγα πειραγματάκια "you are a naughty girl" και δεν ανταποκρινόταν με τίποτα. Συμπεριφορά πολύ σοβαρή, σχεδόν ψυχρή θα έλεγα. Μου φάνηκε διεκπεραιωτική. Μετά το δεύτερο χύσιμο, μπήκα στο μπάνιο για 1 λεπτό να ξεπλύνω το πουλάκι μου και βγαίνοντας τη βρήκα σχεδόν ντυμένη κι έτοιμη να φύγει, ενώ είναι ζήτημα αν είχαμε συμπληρώσει 45λεπτο.
Δεν ήταν άσχημο το σεξ, όμως δεν είναι από τα κορίτσια που θέλει κανείς να ξαναδεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή