Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 87 10
Call-Girls
327755
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δε γράφω κριτικές γενικά (το 7 συνεπώς είναι το μέγιστο που μου δινει το σύστημα να βαθμολογήσω, διαφορετικά θα έβαζα υψηλότερο) όμως η Αρτεμις το αξίζει. Εύκολη συνεννόηση, ακριβέστατη και συνεπής στην ώρα. Απόλυτη με την καθαριότητα που για εμένα είναι κρίσιμο για την άνεση και ασφάλειά μας. Βρεθήκαμε για δίωρο και δεν υπήρχε καμία βιασύνη. Στο σπορ, συμμετείχε ενεργά και με πρωτοβολίες, η πίσω όψη της απλά άπαιχτη ενώ ως cowgirl δίνει ρέστα. Το στοματικό το απόλαυσα αργά και αισθησιακά - ξέρει πολύ καλά τι κάνει και προσαρμόζεται σε οτι δειχνεις οτι σου αρέσει. Απίστευτα καθαρό μουνάκι και εύγευστο. Απολαυστικότατο 69. Για εμένα το πρόσωπο και τα χείλη της από τα πιο δυνατά σημεία της.
Συνολικά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Επίσης με την προσφορά της για το δίωρο, value for money. Σίγουρα θα επιδιώξω επόμενη συνάντηση.
Συνολικά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Επίσης με την προσφορά της για το δίωρο, value for money. Σίγουρα θα επιδιώξω επόμενη συνάντηση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Μετά από μια, σχετικά, κακή κριτική για την κοπέλα, ακολουθούν στο καπάκι δύο κριτικές Καλές, από νικ που έχουν χρόνια στο σαϊτ (6 ο ένας κ 14 ο άλλος), ελάχιστα μηνύματα, και μόλις 1 (μια) κριτική ο καθένας, για την ίδια κοπέλα. Επειδή λοιπόν δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, για εξηγήστε μου κι εμένα τι συμβαίνει...
ΥΓ. Την κοπέλα την έχω συναντήσει κάμποσες φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν ανέχομαι όμως να με θεωρούν κάποιοι ηλιθιο...
υποπτο ομως δεν μπορω να το χαρακτηρισω,δηλαδη ενας τυπος εκανε μια εγγραφη το 2016 κ αλλη μια πριν απο 14 χρονια με μοναδικο σκοπο οταν καποια στιγμη μπει κακη κριτικη για την αρτεμη να μπουνε κ να γραψουνε καλη κριτικη ??????
στην τελικη η γκομενα πριν γραψουνε αυτοι οι 2 κριτικη ειχε ηδη 40 κριτικες στο ενεργητικο της με μεσο ορο γενικη βαθμολογια 7,3
με δεδομενο οτι αυτοι οι 2 που δεν εχουν ξαναγραψει κριτικη κ δεν μπορουν να δωσουν πανω απο 7 στη βαθμολογια,βαζοντας κριτικη με 7αρια παντου απλως θα της ριξουν το μεσο ορο της,απλα μαθηματικα ειναι αυτα.
παντως ειναι πραγματικα καραπεριεργο 2 μελη που ειναι "πουθεναδες" τοσα χρονια ταυτοχρονα να γραφουν την πρωτη τους κριτικη για την ιδια γκομενα....
τυφλα να εχουν τα Χ-FILES χαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχα
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Πες μου όμως, στατιστικά, πόσες πιθανότητες δίνεις, μετά από μια κακή κριτική, να ανεβάσουν την πρώτη τους κριτική δύο μέλη που, 6 κ 14 χρόνια αντίστοιχα, ήταν εξαφανισμένοιλ, κι οι δυο για την ίδια κοπέλα, με διαφορά λιγότερη της εβδομάδας; Συνωμοσιολόγος δεν είμαι, αλλά, βάσει του νόμου των πιθανοτήτων, αυτό είναι εξοχως απίθανο. Η θεωρία μου είναι πως απλά πρόκειται για κλώνους των γνωστών νταβατζηδων/νταλαβερτζήδων που όλη μέρα είναι εδώ μέσα και γράφουν, και βρήκαν ευκαιρία να κάνουν μια κριτική είτε για να προωθήσουν είτε για να πουλήσουν εκδουλευση (θεωρώ το 2ο πιο πιθανό). Τώρα, αν της έριξαν τον μέσο όρο της κοπέλας με τα επταρια, ΟΚ σωστό, αλλά μην θεωρείς πως είναι κ ιδιαίτερα ευφυείς...
Ολοι αυτοι δεν είναι πληρωμένοι διαφημιστές. Την οποια κριτικη φυσικά την κρίνει κανείς από τη βαρύτητα της παρουσίας αυτού που τη γράφει -ειδικά οταν δε γνωρίζεις το γράφοντα. Άλλο αυτό όμως και άλλο το συγκεκαλυμένο promotion το οποίο αποδίδεις.
Προφανως μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω