Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 17 10
Call-Girls 75153
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
και πέρασα γαματα...Το ραντεβού ήταν επιτυχία χαρις σε εσάς συνάδελφοι. Γιατί πηγα υποψιασμένος, ξέροντας τι θα δω και τι θα παρω.Η περιγραφή του gpd τα λέει όλα.Προσωπο αυτό είναι χωρίς το make up και σε εμενα ηταν απεριποιητο. Σωμα νταρτανοειδες σφικτο πολυ ,με μεγάλο μουνι για σκίσιμο.Δακτυλα όσο βάζεις, τόσο καλα είναι. Υγρα να τρέχουν φουλ και να το παλεύουμε περισσότερο. Τόσο fisting δεν έχω ξανακάνει, απόρησα για το πιος είναι ο πελάτης. Πιπα φαρυγγα με το καλησπέρα. Στα Κατσικογάμης ατελείωτο κοπανημα Έρχεται ροπαλιά να μην μπορώ να τελειώσω από την καβλα και κόκκινο το κωλαράκι από τα χαστούκια. Ήρθε το τέλος με ξεζούμισμα κανονικά Γιούπιιι! και κινήσεις θέλω και άλλο. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν θα έχει άλλο γιατι έλιωσα και με αγγλικό στο μηδέν αποφάσισα να σφυρίξω λήξη για να μείνει η καλη ανάμνηση. Σπαστηκε που έφυγα στο μισάωρο (αφού δεν μου έριξε κλωτσιές τυχερός ημουν)αλλά κοπελιά με καλή μουσική μονο στο κινητό, δύσκολο να γίνει επανάληψη με τόση παντομίμα και ας το'χεις Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
andronikos3
Γλομπεάρχης
153
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, HoneyVoskos, company of heroes tho και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2022
ηλθον, εγαμησον, απηλθον...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, piko, andronikos3
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1