Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
526317
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλή γαμιολα η Ιωάννα, ζει για να γαμιεται, το γουστάρει το έργο.
Δεν θα γράψω πολλά, διατηρούσα επιφυλάξεις λόγω της μη ύπαρξης φώτο προσώπου, λόγω της ηλικίας, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Θεωρώ τις φωτογραφίες ολίγον παραπλανητικες, περίμενα μια πιο γυμνασμένη κοπέλα. Η κοπέλα είναι μικροκαμωμενη, με μικρό βυζάκι, με piercing σε βυζι και μουνακι. Ωραία, γλυκά μουνοχειλα.
Παθιαρα, δεν λέει όχι σε τίποτα, γούσταρε κωλο, κοινώς γουστάρει ανωμαλία.
Ποτάμι απ τα χυσια της, οι εκφράσεις του προσώπου και των ματιών της, μαρτυρουσαν τον πόθο της για άγριο και ανελέητο γαμησι.
Κρίμα να μην έχω άπλετο χρήμα να την ξεσκιζω όλη μέρα...
Για την ιστορία, έκατσε παραπάνω, γιατί δεν μπορούσα να χυσω, όχι με δική της υπαιτιοτητα. Συγγνώμη στον επόμενο αν τον έστησε λιγουλάκι...
Δεν θα γράψω πολλά, διατηρούσα επιφυλάξεις λόγω της μη ύπαρξης φώτο προσώπου, λόγω της ηλικίας, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Θεωρώ τις φωτογραφίες ολίγον παραπλανητικες, περίμενα μια πιο γυμνασμένη κοπέλα. Η κοπέλα είναι μικροκαμωμενη, με μικρό βυζάκι, με piercing σε βυζι και μουνακι. Ωραία, γλυκά μουνοχειλα.
Παθιαρα, δεν λέει όχι σε τίποτα, γούσταρε κωλο, κοινώς γουστάρει ανωμαλία.
Ποτάμι απ τα χυσια της, οι εκφράσεις του προσώπου και των ματιών της, μαρτυρουσαν τον πόθο της για άγριο και ανελέητο γαμησι.
Κρίμα να μην έχω άπλετο χρήμα να την ξεσκιζω όλη μέρα...
Για την ιστορία, έκατσε παραπάνω, γιατί δεν μπορούσα να χυσω, όχι με δική της υπαιτιοτητα. Συγγνώμη στον επόμενο αν τον έστησε λιγουλάκι...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Quasimodo
Σχόλια