Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η αλήθεια είναι πως θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος σε αυτήν την κριτική . εξάλλου τα λόγια είναι περιττά για την Κωνσταντίνα και τα έχουν πει πολλοί , δεν νομίζω να γράψω κάτι που δεν εχει ειπωθεί στο παρελθόν

Αρχικά να πω πως δεν ήταν δική μου επιλογή , αλλά πρόταση του γραφείου ΠροσκύνημαΠροσκύνημα. Στα λόγια της κοπέλας στο τηλέφωνο αναγνώρισα μια ξεκάθαρη σιγουριά για το τι μου προτείνει . "Παρε και δεν θα χάσεις " μου είπε και όπως φάνηκε ήταν σωστή και με το παραπάνω Προσκύνημα . Σχεδόν σκέφτομαι να μην ξαναζητήσω κοπέλα πλέον και να πάρω οποιαδήποτε μου προτείνει

Στην πόρτα μου ακριβώς στην ώρα της ,ούτε λεπτό αργότερα , ντυμένη αρκετά ανάλαφρα , μονο ενα φόρεμα χωρίς σουτιέν (πρώτα με χαιρέτησε η ρόγα της και το piercing) και εναν στριγκο σχεδόν ανύπαρκτο. Της πρόσφερα ποτό (κρασί ζήτησε), κάναμε μια γρήγορη γνωριμία και ξεκίνησε το παιχνίδι . Πήρε πρωτοβουλία να ξεκινήσει από μόνη της με μια άριστη πίπα επι του καναπέ . Πέρασε και βόλτα από μπάλες τις οποίες περιποιήθηκε δεόντως και ύστερα περάσαμε στο κρεβάτι για τα υπόλοιπα .

Piercing στη ρόγα piercing και στα χειλάκια της τελικά ... τι να λέμε ...

Βρισκόμαστε στο κρεβάτι πλέον και τα στοματικά δίνουν και παίρνουν . Δοτική όσο δεν φαντάστηκα . Αλλάξαμε μερικές στάσεις με αγαπημένη της το πισωκολλητό αλλά δυστυχώς για εκείνη τελείωσα κάπως γρήγορα . Ε πως να κρατηθώ αφού μου έλεγε όλα όσα ήθελα να ακούσω ... Ανοιχτή σε όλα: χαστούκια ,μαλλιοτραβήγματα , βρισίδια , γενικά τελείως ακομπλεξάριστη . Το ζει, το θέλει . Την βρίσκει φουλ με τα άγριο γαμήσι και αυτό ζητάει και από μόνη της. Ωστόσο τόνισε πως αν ο πελάτης ζητήσει τρυφεράδες δεν μπορεί να πει όχι. Αλλα μεταξύ μας τωρα πως να σου βγει κάτι τέτοιο απέναντι σε αυτή τη γυναίκα. Το κορίτσι είναι αλλού , τσόντα κανονική , τι να λέμε .

Μπανάκι και ήρθε για τον δεύτερο γύρο

Πριν να ξεκινησει ο δεύτερος γυρος κάναμε μια συζήτηση περί κάποιων γενικών θεμάτων. Και στη συζήτηση το είχε αλλα ο χρόνος τρέχει και πρέπει να προλάβουμε την δεύτερη βολή.

Καλώς ή κακώς ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε αλλά δεν τελείωσε . Ωστόσο πήγε την πίπα σε άλλο επίπεδο και της το δίνω . deepthroat , μπάλες, μέχρι και γλυφωκωλάδα δέχτηκα χωρίς να το ζητήσω .Τα προσφέρει όλα απλόχερα . Ο χρόνος τελείωσε όμως πριν από εμένα, αλλά ανανεώσαμε το ραντεβού μας (ποιος ξέρει που και πότε) με την ατάκα της "μου χρωστάς ενα γαμήσι " . Κωνσταντίνα αν διαβάζεις την κριτική ,ναι σου το χρωστάω και αν βρεθούμε εκεί που είπαμε θα χαρώ να σου το ξεχρεώσω Καπέλο

ΥΓ : Αν υποθέσουμε πως η βαθμολογία στην εμφάνιση είναι υποκειμενική ,η κοπέλα αξίζει παραπάνω από 10 και στη συμμετοχή και στη σχέση αξίας /κόστους .
ΥΓ2 : πόσες κρητικές ακόμα πρέπει να γράψω για να μπορώ να βαθμολογώ με πάνω από 7 να πούμε?? οχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα για μια τέτοια επαγγελματία να μην παίρνει και την ανάλογη βαθμολογία .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
482
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, STAVROS6969, andronikos3 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού