Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνάντηση με την Αρτέμης πρόσφατη.
Εύκολο κλείσιμο ραντεβού με λίγα μηνύματα. Ή κοπέλα ήρθε στήν ώρα της, χτύπημα στην πόρτα ανοίγω αλλά αυτό που είδα ήταν διαφορετικό με αυτό που περίμενα να δω, ναι μεν ήρθε όμορφα ντυμένη αρωματισμένη στήν πέννα αλλα .....περίμενα να δω σωματικά την κοπέλα πού βλέπω εδώ στις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στο νήμα τής, αλλά από κοντά είναι ακόμα ποίο μπαμπατσικη ποίο γεμάτη στο σώμα με περισσότερα πιασίματα κλπ... σφιχτά μεν κάποια μέρη τού σώματος της αλλά ποίο γεμάτα, τό πρόσωπο τής είναι όμορφο έχει όμορφα μάτια καί ωραία χαρακτηριστικά. Στον αγώνα....μπήκε στο μπάνιο για φρεσκαρισμα και βγήκε φορώντας κάτι σάν κορμάκι, ή πίπα τής είναι αρκετά καλή υγρή με φτύσιματα πολύ σάλιο κάνει ωραίο παιχνίδι με την γλώσσα με πέρασμα από τά δίδυμα και τελείωμα στο στόμα τής τά φτύνει διακριτικά στο μπάνιο, αν δεν σέ στραγγίζει τελείως μέχρι σταγόνα δεν τόν βγάζει από τό στόμα. Στα γενικά είναι πολύ καθαρή έχει πάθος με την καθαριότητα, σέ ρωτάει τί σου αρέσει νά στο κάνει στα όρια τού λογικού πάντα. Αν φερθείτε με σεβασμό είστε καθαροί θά σάς τό ανταπόδοση επί δέκα πιστεύω, γενικά σέ όσους λοιπόν αρέσουν οι κοπέλες με αυτό τό σωματότυπο πού ανέφερα παραπάνω νομίζω θά περάσετε καλά. Εγώ δεν πέρασα καλά καί αυτό οφείλεται ότι δεν μου αρέσει αυτό τό είδος λάθους προβολής πλασαρίσματος εικόνων. Θέλω αυτό που βλέπω νά έρχεται έστω και κατά προσέγγιση νά είναι τό ίδιο. Πλήρωσα και έμαθα. Άλλη συνάντηση από εμένα όχι με τίποτα για τά δικά μου γούστα πάντα. Προσπάθω να είμαι όσο ποίο ευγενικός και ειλικρινείς στις κριτικές μου. Πάμε για άλλα εμείς νά είμαστε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
professor x
Ανώτατος
40
Πόντοι:
11.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Telis Tipitelis, O Mitsos και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2022
Παρότι τα γούστα μας δεν ταιριάζουν και παρότι έχω διαφορετική γνώμη από εσένα για την κοπέλα, οφείλω να ομολογήσω πως η κριτική σου είναι ειλικρινής και καλοπροαιρετη. Τέτοιες κριτικές θέλουμε εδώ μέσα. Ούτε να θεοποιουν τις κοπέλες αλλά ούτε και να τις θάβουν άνευ λόγου. Και πάλι respect. Είσαι παντελωνατος.
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 james034, professor x
12 Απριλίου, 2022
Για εμένα το μεγάλο μείον της Αρτέμιδος και αυτό που με έχει κάνει και δεν έχω κλείσει ακόμη ραντεβού μαζί της δεν είναι ο σωματότυπος (ίσα ίσα που το ότι σύμφωνα με την περιγραφή του συναγωνιστή είναι πιο νταρντάνα από όσο φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο με φτιάχνει περισσότερο) είναι τα γλωσσόφιλα που δεν δίνει, δεν μπορεί call girl κατά την γνώμη μου να αποφεύγει να φιλάει με γλώσσα καθώς τα φιλιά είναι η πεμπτουσία του αισθησιασμού και λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στην απόλαυση!
review reaction 1 sakarvats, Kikko, rdeliaris και 9 άλλα μέλη
12 Απριλίου, 2022
Καλά 2 ώρες 150 ευρώ έδωσες;
12 Απριλίου, 2022
Φίλε καί συναγωνιστή αιδοιολειχος σίγουρα ή κριτική μού είναι καλοπροαιρετη καί ειλικρινής δέν έχω καμία διαφορά μέ τήν κοπέλα καί πιστεύω ότι σε όσους αρέσει αυτό το σωματότυπο θά περάσουν καλά. Εγώ έγραψα ότι είδα απλά καί ντομπρα.
review reaction 1 ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
12 Απριλίου, 2022
athinaios3 νάι φίλε μου 150 για δύο ώρες είναι μία τιμή πού έχει ή κοπέλα στο πρόγραμμα τής.
12 Απριλίου, 2022
Agisilaos Mac Duck Αν σε φτιάχνει αυτός ο σωματότυπος τής κοπέλας πιστεύω θά περάσεις καλά, φυσικά γούστα είναι αυτά, όσον αφορά τά φιλιά ή κοπέλα δέν δίνει καί έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο καί σεβαστό που το κάνει, δέν μπορώ νά σού πω γιατί είναι κάτι προσωπικό τής, αν θέλει θά στο πει ή ίδια.
review reaction 1 Agisilaos Mac Duck
12 Απριλίου, 2022
Το μεγαλυτερο θεμα εδω ειναι το no kiss policy.δεν μπορω να φανταστω πανω στην καβλα η αλλη να στριψει το κεφαλι...
review reaction 1 Agisilaos Mac Duck, Aragorn135
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7