Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 23 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εύκολη η απόφαση για τη συνάντηση με τη Juliet όταν την είδα στο roster. Την είχα ξανασυνατήσει την πρώτη φορά που είχε έρθει ως Angel, όνομα που σίγουρα της ταιρειάζει περισσότερο.

Νεαρή γυναίκα, με σώμα αδιανόητο, πολύ ψηλή, αρκετά αδύνατη με πλούσιο στητό βυζάκι και κοιλίτσα πλάκα. Αυτός ο συνδυασμός νεότητας, ύψους, σώματος και στήθους δεν βρίσκεται εύκολα! Μοντέλο όπως μου είπε πριν λίγα χρόνια στην Ιταλία από όπου και μας ήρθε.

Σε σχέση με την πρώτη φορά ήταν το ίδιο όμορφη αλλά έχει βελτιώσει πολύ την επικοινωνία και τις υπηρεσίες. Πέρυσι είχε το ύφος της πρόσφατης χωρισμένης και αδικημένης πρώην συζύγου που μένει με άνεση στο Mayfair. Τώρα ήταν πιο προσγειωμένη, down to earth! Εξάλλου έχει τον τρόπο η ζωή να κουτσουρέυει τα όνειρα και να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα! Κλασάτη γυναίκα με τέλεια Αγγλικά καμία σχέση με βλαχογκόμενα.

Συμπεριφορά ΑΨΟΓΗ. Με το που με βλέπει πέφτει στην αγκαλία μου αρχίζει τα χάδια και με ευχαριστεί που την ξαναεπισκέφτηκα. Μου λέει "αναρωτιόμουν εάν θα σε έβλεπα". Μερικές φορές και το παραμύθι είναι ωραίο να το ακούς και να το ζεις. Φεύγοντας είχε ένα ύφος απολογητικό και μου λέει "σε ευχαρίστησα αρκετά;" Όταν τα ακούς αυτό από έναν παίδαρο, χωρίς ίχνος τουπέ, που πριν λίγο είχες περάσει τέλεια, τι άλλο να ζητήσεις;

Ήθελα πολύ να την ξαναδώ αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα. Πραγματικά της εύχομαι τα καλύτερα γιατί εκτός από πανέμορφη είναι πλέον κατασταλαγμένη και όσο και εάν θέλω να την συναντήσω ξανά θα χαιρόμουν πραγματικά εάν έβρικσε ένα καλύτερο δρόμο στη ζωή της.

Τελικά δεν πρέπει να αφήνουμε για αύριο ότι μπορούμε να κάνουμε σήμερα!

Αγαπητοί να περνάτε καλά, να προσέχετε το εαυτό σας και τα κορίτσια μας, ειδικά αυτά που το αξίζουν όπως η Juliet / Angel.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
168
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., Διαγραμμένο μέλος 163859, andronikos3 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού