Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 4 10
Call-Girls 12869
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Διαβάζοντας τις κριτικές των δυο συναδέλφων μπήκα στον πειρασμό να δω την κορασίδα. Είναι ακριβώς όπως τα λένε και εξηγούμαι.

Έφτασε στην ώρα της ντυμένη όπως είχα ζητήσει. Γόβες και φόρεμα. Συστηνομαστε, πεταχτό φιλάκι και αφήνει στην καρέκλα τσάντα, αφού έβγαλε τα απαραίτητα, και παλτό. Με πλησιάζει και μετά από 2-3 αναγνωριστηκα φιλιά αρχίζουν τα βαθιά γλωσσοφιλα. Τα χέρια κάτω από το φόρεμα να της σφαλιαριζω τον κωλο. Μου έβαλε χέρι στη πουτσα και αφού κατάλαβε ότι είχε αρχίσει η άνοδος, κάθετε κάτω, ανοίγει τα πόδια, μου βγάζει την πετσέτα και τον εξαφανίζει στο στόμα της. Μου αρχίζει μια πιπα για σεμινάριο. Με φτυσιματα, σάλια, mf και dt. Εννοείται και καβλωτικες φωνούλες. Την σηκώνω επάνω και μου λέει να πάει για φρεσκάρισμα. Αρχίζω να την γδύνω. Από μέσα φορούσε σεξυ κίτρινα εσώρουχα. Όταν έμεινε με το στριγκακι γύρισε, τουρλωσε τον κωλο για της το βγάλω.

Από εμφάνιση. Πρόσωπο γλυκό, νεανικό ότι βλέπετε στις φώτο χωρίς τη λάμψη. Σώμα με κιλακια. Στήθος 2.5αρι σφιχτό με ρογα κάγκελο. Ελαφρώς πεσμένο λόγο βάρους. Κωλος γεμάτος, για σφαλιάρες.

Γυρίζει με την πετσέτα. Την πετάει, κάθετε πάλι κάτω και συνεχίζει την πιπα. Στον ίδιο ρυθμό χωρίς χέρι. Όταν ήμουν έτοιμος την ξαπλώνω για να την γλυψω. Το τέλειο αιδοίο για γλύψιμο και πιπιλισμα. Μεγάλο με μεγάλα σαρκοδη χείλη και πεντακάθαρο. Την είχα στη σπάτουλα κανένα 5λεπτο. Βάζω καποτα και πάω να μπω. Περίμενε μου λέει να βάλω τζελ γιατί είναι μεγάλο. Δεν το χρειάζεσαι της λέω. Ο πρώτος γύρος περιορίστηκε στην ιεραποστολικη στάση. Στην ανάπαυλα, αφού πέρασαν 2-3 λεπτά να ηρεμήσει, με χαιδευε και με φιλούσε παντού. Πήγαμε για μπάνιο ένας ένας.

Αφού κάναμε ένα τσιγάρο άρχισα να της παίζω το αιδοίο. Άρχισε να τρέμει. Η κλειτοριδα της είναι πολύ ευαίσθητη. Πάει κάτω για πιπα που απλά διδάσκει. Με το που μου σηκώνεται με αρχίζει στο γλυφοκωλι. Αφού μου το παπαριασε, πήγε στις μπαλλες. Τις παπαριασε και αυτές. Μετά επέστρεψε στην πιπα χωρίς χέρια με dt. Ηταν η ώρα για 69.Καποτα και έρχεται από πάνω. Μετά στα 4 και στη συνέχεια ιεραποστολικο. Καπου εκεί μου έπεσε. Βγάζω την καποτα και όπως ήμουν στα γόνατα έρχεται από κάτω και πέρασε όλη την περιοχή. Κωλο και μπαλλες για να τον πάρει στο στόμα της. Αρχίζουμε 69 με εμένα από πάνω. Της γαμουσα το στόμα κανονικά ενώ την εγλυφα. Δεν είπε κουβέντα. Λίγο πριν τελειώσει η ώρα με τελείωσε με χέρι και στόμα.

Λοιπόν εδώ έχουμε ένα πιπίνι με κάποια κιλά παραπάνω όμως αυτά που προσφέρει είναι σε άλλο επίπεδο. Όσες έχω πάει με κιλακια ζητούσαν να χαμηλώσω ή και να κλείσω το φως. Όχι η συγκεκριμένη, γιατί έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι έτσι και σε βάλει στο στόμα της, στην κυριολεξία, θα παραμιλας. Το σώμα της είναι όντως σφιχτό και πάρα πολύ ευλυγιστο. Τα ανοίγματα στα πόδια και το στήσιμο στα 4 δεν τα έχω δει σε κορμαρες. Δέχτηκε 2 δάχτυλα μπροστά, πίσω όχι. Γλωσσοφιλα ασταμάτητα. Σφαλιάρες στον κωλο αβέρτα, μέχρι κοκκινησματος. Πιπα με τις ώρες. Δέχεται τρελό γαμησι σε ότι στάση θέλεις αδιαμαρτυρητα, χωρίς μα και μου. Της αρέσει να δίνει απόλαυση αλλά και να παίρνει. Δεν ένοιωσα σε κανένα σημείο ότι ήμουν με επαγγελματία. Είναι νέα, φρέσκια στο χώρο και το ζει. Δείτε την σαν την γκομενα που γνωρίσατε στο μπαρ και πήγατε να γαμηθητε και θα περάσετε αξέχαστα. Μιλάει αρκετά καλά αγγλικά. Όταν πήγε να φύγει, όπως κρατούσε τη τσάντα την αδειάζει στο πάτωμα, στήνεται στα 4 και τα μάζευε με το πάσο της. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να χαρώ λίγο ακόμα τον κωλο της. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ααα να μην το ξεχάσω. Φωνάζει πολύ και δυνατά. Προσοχή με τους γείτονες. Λεφτά στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: