Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Call-Girls 25868
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γκολ στο 90’

Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες. Το θέμα είναι ποιος σε βοηθάει να τα φτιάξεις. Αλλά να εξηγήσω την παραπάνω Σοφία (λέμε τώρα) και πως εφαρμόζεται στη δικιά μου περίπτωση. Παίρνω τηλ τους αγγέλους, γιατί όπως έχω ξαναπεί, τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Κλείνω με τη Γιασμίν. Καλό μιλφ λέω, θα παίξει ρόλο η εμπειρία της. Φτάνω ξενοδοχείο (incall) αλλά η φάση αρχίζει να χαλάει. Αργεί η κοπέλα, περιμένω αριθμό δωματίου αλλά την ψάχνουν. Με τα πολλά, τη βρίσκουμε, ανοίγει και είναι σε κατάσταση υποτροπής. Σαν να γύρισε στην πρεζα ένα πράμα μετά από χρόνια καθαρή. Το δωμάτιο άνω κάτω στην κυριολεξία. Βγαίνω αμέσως, παίρνω πίσω στο γραφείο και με φτιάχνουν σε καλό και σύντομο χρόνο με την Αλίσια.
Η κοπέλα όπως έχουν γράψει και συναγωνιστές εδώ, το έχει με το σεξ και το γουστάρει. Ανοίγει, αρχίζει τα φιλια, ντουζακι και πάμε. Η Αλισια το ζει το σεξ, δεν το κάνει. Γλύφει παντού, καυλωνει παντού ή τουλάχιστον όπου δε γαργαλιέται. Θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο περιποιημένη αν ήθελε, αλλά με τέτοιο last minute call δεν περίμενα και θαύματα.
Από τα ατού της είναι το rimming (gives) και η προθυμία της να ικανοποιήσει. Στην ηλικία μου, λίγες κοπέλες με έχουν καταφέρει να τελειώσω δυο φορές κι αυτή το έκανε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, σαν να έλεγε: δε φεύγεις από εδώ αν δεν τελειώσεις ξανά. Της άφησα και γερό τιπ γιατί πραγματικά έφυγα γεμάτος (ή άδειος, όπως το πάρει κανείς).
Το σώμα της είναι ιδιαίτερα σφιχτό και δυνατό, κωλος, πλάτη, χέρια και μηροί γυμνασμένοι όπως πρέπει. Η κοιλιά δεν είναι τόσο αλλά δεν τη λες με τίποτα ενοχλητική (γιατί όλοι εμείς είμαστε φέτες δλδ κλπ. ?).

Λίγο λιγότερο glam από τις φωτός, δυστυχώς άβαφτα νύχια στα πόδια, ωραίο γαλλικό όμως στα χέρια, πίπα που είναι καλή αλλά την παίρνει και για καλύτερη, αλλά το γλύψιμο είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Παρότι μου αρέσει να δοκιμάζω, μόνο και μόνο για την καυλα και τη διάθεση θα την ξαναεκλεινα.
Αγγλικά σχεδόν δεν μιλάει αλλά είναι επικοινωνιακή και θέλει να είναι social, πήρε μόνη όμως την πρωτοβουλία να ξαναμπεί στο ρυθμό του σεξ μόλις δυο λεπτά μετά την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια.
Kudos στο γραφείο που το έσωσε κι εύχομαι να συνεχίσουμε ετσι.

Αυτά από έμε. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου