Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αφού προσπάθησα για 4 κοπέλες σε άλλο γραφείο όπου ήταν κλεισμένες φουλ ή είχαν φύγει για ένα μήνα ή ξεκινούσαν την επόμενη μέρα...κατέληξα στη ΛΟΡΑ!

Η διαφορά με τις φωτογραφίες είναι αρκετή στο πρόσωπο και θεωρώ είναι παλιές φωτό ή απλά έχει αλλάξει τόσο. Περίμενα να γαμησω ένα μοντέλο σκέτο καύλα και ήρθε ένα γλυκό και απλό κορασιδάκι-μαμά...ηλικιακά +5 χρόνια τουλάχιστον
Δεν ξενέρωσα με αυτό που είδα αλλά με αυτό που περίμενα να έρθει...
Αποφεύγει ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου και το σεβάστηκα με τα αγγλικά κάτω του μετρίου αλλά συνενοησιμα. Σώμα καλά διατηρημένο με ελάχιστη χαλάρωση στη κοιλιά που δεν φαίνεται παρά μόνο σε μερικές στάσεις.
Στήθος μικρό και ξεκίνησε τη κατηφόρα και ρώγες όμορφες και ανταποκρισιμες. Κωλος όμορφος και ως σύνολο φαίνεται ένα κοντό καυλακι της διπλανης πόρτας.

Ξεκίνησε τη δουλειά από το πρώτο λεπτό χωρίς καθυστέρηση, μύριζε υπέροχα, οκαυ ρούχα άνω του μετρίου αλλά όχι υπερκαβλωτικα, στυλ πάμε για ποτό μοναστηρακι βράδυ με τη παρέα. Γρατζουνισμα με τα νύχια, ναζάκια, άπλετα γλωσσοφιλα.
Πίπα ανω του μετρίου, DT προσπάθησε, MF δέχτηκε με ελάχιστη περιποίηση στη γύρω περιοχή καθώς ήθελα να γαμησω και όχι να ασχοληθώ με πίπες.
Όμορφο μουνι και μοσχομυριστο...σχετικά κλειστό, γλείψιμο από μένα και από αυτή παντού. Υγραινεται, χύνει στο δαχτυλιασμα. Δέχτηκε και πλάγιο 69.... με προτροπή για πλαστικό από μένα στη συνέχεια
Cowgirl ανέβηκε και δώσαμε μαζί πόνο.... ΑΧ έδωσε ρεσιτάλ αυτή να χτυπιέται, να δαγκώνει, να γραπώνεται πάνω μου, να γλύφει μέχρι το τύμπανο του αυτιού μου... κάποια στιγμή λέω μπας και το κάνει επίτηδες να μην τον τρώει όλο... και εκεί ξεκινάει μόνη της το RIDING... χτυπιόταν σαν χταπόδι.... τελείωσε ή έτσι έκανε και συνέχισα εγώ μέχρι να τελειώσω κρατώντας την γιατί μπάταρε συνεχώς.
Αλλαγή καπότας και μετά ιεραποστολικό, στα 4 ξεσκιστηκαμε μέχρι να τελειώσω. Tην έσπρωξα σε πιο δυνατές καταστάσεις όπου την πήγα τραίνο και λιώσαμε στον ιδρώτα... ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ A/C ... μας γάμησε.
You are a sex machine μου λέει, καθησαμε λίγο, τα είπαμε, μπανάκι από τους δύο και έξω απο το άντρο της ακολασίας μου.

GFE κατάσταση με παθιασμένο γαμησι και επιζητά το φυροκόπημα, αγριάδες ελάχιστες αλλά τις δέχτηκε όλες... και συνεχώς να επιζητά φιλιά όσο σκληρά και να γαμιόμασταν... παραξενεύτηκα να πω την αλήθεια.
Από υπηρεσίες έσκισε αλλά από φωτογραφίες γιοκ, της είπα μπας και βάλει καμία σελφι και δύο ακόμα συμβουλές για το δρόμο. Συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει και θέλει 100% να σε ικανοποιήσει. Πήρα αυτό που ήθελα... ΤΥΝ!

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΑΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ELEONORA.

ΥΓ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ δεν πήρε όπου να με βάλει κάτω να με ξεσκίσει γιατί πάει προς το υπακτικό και ακολουθεί πιστά ότι παπαριά-ανωμαλία έκανα... της έδωσα τη σκυτάλη αλλά δεν το προχώρησε σε next level καταστάσεις αλλά σε νορμάλ.
ΚΑΛΟ το γραφείο όπου είχαμε και μία συζήτηση περί ανέμων και κορασίδων...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, George_1969, HoneyVoskos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού