Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 118 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωτη μου κριτικη και αφου εκανα λογαριασμο μονο για την Ιωαννα νιωθω υποχρωμενος να γραψω κριτικη.
Εχουμε και λεμε καταρχας να ευχαριστησω ενα μελος ξερει αυτος ποιος που μου εστειλε το τηλ της κοπελας πριν την κοπελα βεβαια αλλα και παλι.
Η Ιωαννα για μενα προσωπικα μου ξυπνησε αγρια αισθηματα και τα οποια ακουληθησε και αυτη μονη της,ειναι γυναικαρα μ ολη τη σημασια της λεξεως ουτε κομπλαρε ποτε ουτε τπτ κανει οτι μπορει για να σε ευχαριστησει,τα μελη που ειχαν μιλησει για τα ποταμια που την ακολουθουν εχουν πολυ μεγαλο δικιο δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου τοσο πολλα υγρα σε γυναικα.
Δεν θα μπω σε λεπτομερεις στα του αγωνα ,πρεπει καποιος να το ζησει αυτο απο μονος ,απλα θα μεινω στο γεγονος οτι αφοτου τελειωσαμε εκατσε και μιση ωρα παραπανω λογο ακυρωσης ραντεβου και παιχτηκε και τριτος γυρος χωρις να ζητησει κατι εξτρα.(respect και μονο)
Τα προκαταρκτικα παιζει να ταν και το μισο ραντεβου περιπου,πολλα και βαθια φιλια με γλωσσα.
Να ευχαριστησω παρα πολυ τον φιλο που το ακυρωσε γιατι δεν θα ειχα κατσει μαζι της τοσο πολυ και αραξαμε και μιλησαμε και φαινετε πολυ κουλ τυπακι.
Περιμενω πως και πως να την ξανασυναντησω και της το πα προσωπικα την θωωρω φουλ ερωτευσιμη αν και ειναι προσωπικα γουστα αυτα.
Η εμεπειρια ειναι καθαρα υποκειμενικη και το γνωριζω δεν μιλαω για τους αλλους αν και πανω κατω απο οτι καταλαβα τα ιδια βιωσαμε.
Το στοματικο οντως θα πρεπε να υπαρχει επιλογη λαρυγγι δεν υπαρχει ο πατος του.
Αυτα απο μενα ελπιζω να μην κουρασα.(Ιωαννα αν το διαβασεις αυτο ευχαριστω παρα πολυ για αυτην την εμπειρια)
Σαν νεο μελος δεν μπορω να βαλω τις βαθμολογιες που θα ηθελα γι αυτο τις γραφω παρακατω.
Σωμα.εγω θα εβαζα 9
Προσωπο. 8,5
Επικοινωνια .9
Σχεση αξιας/κοστους.10
Διαθεση στο σεξ.10

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Geoper, ant-ant, iangreece και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2022
Κατ' αρχήν μπράβο σου που έγραψες κριτική και μάλιστα όχι τηλεγράφημα, αλλά αναλυτική και εμπεριστατωμένη, άλλοι στη θέση σου, δηλ. νέοι στο σάιτ, που μπαίνουν σαν κομήτες, θεωρούν ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε και συμμετέχουμε δημιουργικά (δηλ. με κριτικές και σχόλια) σ' αυτό τους χρωστάμε κιόλας και αφού κάνουν τη δουλίτσα τους, όχι κριτική ή έστω ένα ευχαριστώ, ούτε ουστ δεν μας λένε.
Κατά δεύτερον, σεξ με την Ιωάννα χωρίς πρωκτικό είναι σαν να πας να φας μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά ή πιτόγυρο χωρίς τζατζίκι ή έστω κρεμμύδι, δεν λέει. Θα σου πρότεινα, αν το αντέχεις οικονομικά και δεν θεωρώ ότι η επιβάρυνση είναι μεγάλη συγκριτικά, να της το πάρεις το κωλαράκι την επόμενη φορά, γιατί είναι από τα κορίτσια εκείνα που το δίνουν με χαρά και καύλα!
Και τελευταίο, είναι όντως ωραίο τυπάκι και ερωτεύσιμη, αλλά κράτα το για σένα, γιατί θα σε πιάσουν στο στόμα τους όσοι για δικούς τους λόγους δεν την πάνε και θα σε περάσουν γενεές 14 ως αγαπούλη. Φιλική συμβουλή.
review reaction 1 Makedonas1971, 97nasos97 !
06 Απριλίου, 2022
"Το στοματικο οντως θα πρεπε να υπαρχει επιλογη λαρυγγι δεν υπαρχει ο πατος του"

Θα την κλείσω και εγώ τότε. Πω πω δεν ξέρει τι την περιμένει.....
09 Απριλίου, 2022
Τηλεφωνο ρε παιδια παρακαλω
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3