Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 25 10
Call-Girls 46496
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Αντικειμενικά όμορφη γυναίκα, 1.65+, πεταχτό κωλαράκι, φυσικό στήθος μεγάλο, μαλλί όπως στις φωτό, φινετσάτη εμφάνιση που παραπέμπει σε κλάση. Όχι μεσογειακό πρόσωπο, ωραία πράσινα μάτια.

Πολύ καλή και ανοικτή στην επικοινωνία, ευδιάθετη, νιώσαμε άνετα αμέσως. Ισχυρή και έντονη πρόθεση να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται η ίδια, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε επιβολής ορίων. Έχει το δικό της τρόπο χειριστικά να επιβάλλει το χρόνο που θέλει και να ελίσσεται. Όταν αυτό γίνεται μετά από συνεχόμενες προσπάθειες οριοθέτησης, καταλαβαίνεις ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθως κατέχεις να διαχειριστείς...

Στοματικό οκ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Πολύ ωραίο σφιχτό κορμί. Η φάση ξέφυγε εντελώς εκτός ορίων όταν ζήτησε να βάλει μουσική από το κινητό της πριν ξεκινήσουμε σεξ γιατί τη βοηθάει να χαλαρώσει, και ενώ είχα ήδη μουσική στο χώρο. Μια συνεχόμενη διάσπαση προσοχής για μένα, ενώ προσπαθούσα να ζήσω τη στιγμή και να τη βάλω και εκείνη συναισθηματικά, κάθε φορά που τα κατάφερνα υπήρχε κάποιος λόγος να αποσυντονιστούμε. Είτε με ρωτούσε αν πονάω και σταματούσε, είτε σταματούσε και με ρωτούσε αν μου αρέσει, είτε έπεφτε το κινητό της, είτε τελείωνε το τραγούδι και έπαιζε διαφημίσεις, γενικά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ όσο κ αν προσπαθούσα. Με τα πολλά καταφέρνω με μεγάλο ζόρι να τελειώσω, καθώς 2 από τις φορές που ήμουν κλάσματα του δευτερολέπτου κοντά υπήρχε διάσπαση, αμέσως ζητάει διάλειμμα, ξανά προσπαθώ να οριοθετήσω επαναλαμβανόμενα αλλά φτάνουμε οριακά σε σημείο παρεξήγησης και να είμαι για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια έτοιμος να τηλεφωνήσω στο πρακτορείο. Δεν το έκανα γιατί αποφάσισα να μην χαλάσω περισσότερο τη βραδιά για μένα προσωπικά. Εννοείται ότι δεν επανήλθαμε ποτέ μετά το διάλειμμα, έχασα εντελώς τη διάθεσή μου, η γυναίκα έχει διαφορετική κουλτούρα από αυτή που έχω συνηθίσει και γνωρίζω να διαχειριστώ.

Λοιπόν με τη γυναίκα αυτή προσωπικά δεν ταίριαξα ούτε καν για μια βραδιά σύντομου σεξ, παρόλο που αποσπασματικά έπιανε καλό επίπεδο και αν συγκεντρωνόμασταν θα είχε προοπτικές, και αν η ίδια είχε περισσότερη ενσυναίσθηση, θα αναγνώριζε ότι ενοχλούμαι με όλες αυτές τις διασπάσεις και θα προσπαθούσε να το πουλήσει, όπως κάνουν τόσες άλλες το ίδιο όμορφες και εντυπωσιακές με εκείνη. Δεν ικανοποιήθηκα, ωστόσο αναγνωρίζω τη χάρη της και το γεγονός ότι την έχουν εκτιμήσει άλλοι συναγωνιστές.

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις υπηρεσίες που παρέχει. Παρόλη την αστοχία, η πιθανότητα να περάσουμε τέλεια είναι αρκετά μεγάλη! Πού είσαι Angieeeeeee όταν σε χρειάζομαι…….:kiss-mark: Kudos to IvanTheGreat!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
64
Likes:
3.307
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, TOMCRUISE, Γιώργος Παπ. και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού