Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
Call-Girls 219134
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση σήμερα λοιπόν με την Βανεσσάρα σε δικό μου χώρο. Η επικοινωνία με το γραφείο ήταν άψογη. Ο κορίτσαρος άργησε ένα τεταρτάκι αλλά όλα οκ. Όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια χαριτωμένη κοπέλα με όμορφα μάτια και γλυκό πρόσωπο. Αφότου πήγε για μπάνιο και έβγαλε την πετσέτα έμεινα μαλάκας ! Ωραιότατο σώμα με καμπύλες,πολλά καλοσχεδιασμένα ταττού και τεράστιες βυζάρες ! Η Βανεσσάρα μου θυμίζει κάτι μεταξύ σύγχρονης Αφροδίτης και Γαίας,το καταχάρηκα. Στα του αγώνα το πρόγραμμα το λες παθιασμένο pse. Το χάρηκα και το προτείνω, αντοχές να έχουμε να κάνουμε τέτοια γαμήσια !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Βανέσα Magic, linear, Makedonas1971 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2022
Κορίτσαρος ? και με > ωραιότατατο σώμα ? Ουάου! Και πρώτη κριτική εδώ... - οπως και οι περισσότεροι προηγούμενοι ... Γιατί το κάνετε αυτό _ ? Απλά, γιατί το κάνετε .. ..Στην τελική, και δεν θα βοηθήσει την κοπέλα , και το γραφείο καρφώνεται ..Καπέλο
review reaction 1 paparotriftoulas, hornyasfuck, Βανέσα Magic
04 Απριλίου, 2022
Καλημέρα …Δυστυχώς δεν αρέσουμε όλοι σε όλους.. Το προβλημα θα ήταν αν αρεσαμε όλοι..? Γιαυτο καλό θα ήταν να μην την λες σε άτομα που έχουν αντίθετη άποψη από σένα?
ΒM
Βανέσσα Magic
review reaction 1 Lianmachiavel, Makedonas1971, anthotypos και 1 ακόμα μέλος
05 Απριλίου, 2022
Κάτσε ρε συ, πρώτη κριτική ναι αλλά έχω γράψει πολλά σχόλια, δεν δουλεύω σε κάποιο γραφείο, δεν θα το έκρυβα ! Τι δλδ δεν πρέπει να γράψω τπτ και ποτέ για να είσαι εσύ χαρούμενος ; Εμένα μ’αρέσουν οι juicy γυναίκες, εσύ πήγαινε με μοντέλα άμα γουστάρεις. Δεν θα λέμε την γνώμη μας δλδ επειδή ο κάθε περίεργος έχει τις αμφιβολίες του. Ωραία και εγώ λέω ότι εσύ δουλεύεις σε κάποιο αντίπαλο γραφείο. Απέδειξε μου τώρα ότι δεν είναι έτσι…
review reaction 1 linear, Βανέσα Magic, anthotypos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3