Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ότι είπε ο βοσκός συμφωνώ και ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τη κοπέλα.

Ότι βλέπετε φωτό θα έρθει και ακόμα καλύτερο για μοντελάκηδες. Πρόσωπο όμορφο, φαίνεται καλύτερα στη πρώτη φωτό, μάτια σαγηνευτικά(πράσινα,μπλε... κάτι τέλος πάντων με μάπα φως δεν ξέρω), σώμα κόλαση petit(την κάνεις ότι θες γιατί είναι πούπουλο), μικρό και ωραίο στήθος με ρόγες που πετάγονται και ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ που έχω δει(φάση ΚΕΛΛΥ αλλά όχι τόσο στεγνή αλλά πιο μικροκαμωμένη). Είχε ένα σημάδι στο ένα κωλομέρι...ταν λάιν που με τρέλανε.
Ρούχα υπερκαβλωτικά, γόβες μαύρες, μπεζ τοπάκι όμορφο και κυριλέ...χωρίς τίποτα άλλο μέσα, ζαρτιέρες, μαύρα καβλωτικά εσώρουχα Α ποιότητης. 2η φορά ήρθε με καπαρτίνα και μόνο ολόσωμο κορμάκι ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ!
Περπάτημα προσπαθεί, αλλά δεν το έχει τόσο, πουτανιά και εκεί προσπαθεί αλλά όχι τόσο καθώς είναι αματούρι. Ύψος, ηλικία και βάρος κάπου εκεί είναι... ούτε καν ασχολήθηκα.

Τη συνάντησα δύο φορές σε δύο μέρες... 1η φορά γαμώ που το πορνοξενοδοχείο μου ήταν φουλ και πήγα σε άλλο με αποτέλεσμα το μουντ μου για σκίσιμο να είναι πεσμένο. 2η φορά έγινε της κολάσεως το πανηγύρι.
Η Καίτη στα πλήκτρα και να της λέω ότι κάτι δεν μου άρεσε τη πρώτη μέρα και δεν της έκανα πρωταπριλιάτικο αστείο, εκεί αυτή όμως να επιμένει ότι το κορίτσι αξίζει με τα χίλια.
Κονταροχτυπηθήκαμε στο τηλέφωνο για λίγο και ενέδωσα... Απόφαση για επανάληψη την επόμενη μέρα και ευτυχώς δλδ... ΚΑΙΤΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ... ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΑ ΡΕΦΡΕΝ.

Την πήγα φάση αγαπούλης στην αρχή καθώς φαινόταν σκαλωμένη για να μην τρομάξει οπότε πολλά φιλιά, σπατουλάρισμα σε όλο το κορμί και πήρα την ώρα μου στο κάτω διαμέρισμα όπου έβγαζε ελάχιστες κραυγούλες και ποτάμι όλα. Αρκετά στενή, δάχτυλα μπρος πίσω και γούσταρε τρελά, δαχτύλιασμα και αυτή πίπα. Με είχε καβλώσει τέρμα (όπου λίγες το κάνουν γενικά)... αλλά για τη πίπα δεν ξετρελάθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ... μέτρια πράγματα όπου προσπάθησε να το χώνει μέσα αλλά δεν μπορούσε με τίποτα... γλείψιμο πουθενά, κάτι ελάχιστο στο κεφαλάκι να με κοιτάει και αυτό. Προσπάθεια για MF και DT αλλά δεν το έχει καθόλου και δεν προσπάθησα περαιτέρω... Τζελ σε κάποια στιγμή μόνο και ελάχιστο για να γλιστράει άνετα, πραγματικά πρώτη φορά είπα βάλε.

Πάμε για σεξ στα πλάγια(μάλλον αγαπημένη της στάση), ιεραποστολικό, στα 4, ξαπλωμένη από πίσω, ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.. πούπουλο και να καρφώνεται ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. Στην αρχή χαλαρά και μετά καρφωνόταν μόνη της...
Τόση άνεση και τόσο κάρφωμα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ... ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ. Τελείωσε και ήταν ζαβλακωμένη μετά... δέχτηκε τα πάντα αλλα τα όρια της είναι μέχρι εδώ.... όταν δοκίμασα για σκληρό γαμήσι αρνήθηκε ευγενικά αλλά κατηγορηματικά...
Δεν με ένοιαζε καν, με τόσο πάθος δεν χρειαζόταν... αυτά αποζητούσε και με αγριάδες στο χαλαρό όμως... σοφτ καταστάσεις.Τελειώνει έντονα και σε πετάει από μέσα της στο χαλαρό.
Ζήτησε συγγνώμη εν τέλει για όλα όσα μπορεί να μην έκανε σωστά και θέλει να ξανασυναντηθούμε. Επίσης, ζήτησε την άδεια μου και συγγνώμη ώστε να απαντήσει σε 2 μηνύματα για ούτε 1 λεπτό υπόθεση.
Το πολύ 2 εβδομάδες θα κάτσει, χωρίς ρεπό να βγάλει όσα λεφτά μπορεί.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ... κάτι που δεν έκανα τη πρώτη φορά και ήταν οκ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ...ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΗΔΕΝ... πρέπει να τα ξεκινάς όλα εσύ.
Αν την αμολήσετε... δεν θα κάνει τίποτα. Όχι γιατί είναι αστερίας απλά είναι το στυλάκι της.. συμμετοχή όμως φουλ και δίνει πόνο.
Όταν φώναζε και ούρλιαζε ήταν καύλα που βούταγε στο μαξιλάρι να μην ακούγεται καθόλου και να δαγκώνεται. Σηκώθηκα και τα πόδια μου έτρεμαν από την ένταση.. άνετα τη γαμούσα για περισσότερη ώρα, αλλά δεν νομίζω να πάει για πάει για πολύωρα γαμήσια.

ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ υπερβολικά το αματούρι για αυτό προσοχή... το σκέφτομαι για ακόμα μία επανάληψη... καμία δεν μου κάνει κλικ σε κανένα γραφείο, θα δείξει.... πως θα πάνε τα άλλα ραντεβού που έχω κλείσει. Κάποιος ήταν απρόσεχτος και προσοχή λίγο.
Ένα πράγμαα έχει που με χαλάει στη συμπεριφορά της και αυτό ήταν από την αρχή... το αφήνω στο ότι ο καθένας έχει τα προβλήματα του. Δεν γουστάρει σίγουρα αυτό που κάνει και δεν θα σε πάει τραίνο να περάσεις καλά αλλά θα ακολουθήσει.
Μπορεί να κάτσει κομοδίνο εκεί να συζητάει για ώρες. Αγγλικά σχεδόν τέλεια, long daters ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ... ομορφιά, ναζάκι, αματούρι, γλυκύτητα και τρυφερότητα. Στο τέλος πέταξε ένα αστείο και ένα κομπλιμέντο... whatever λέω αλλά thanks but no thanks.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, maradona7, George_1969 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2022
Εύγε για τις βαθμολογίες, απαράδεκτο στα 160 ευρώ να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά και κομοδινιλα. Στα 140 συγχωρείτε ελαφρώς λογω ομορφιάς στα 160 προσπεράστε...ιδίως όταν το παίζει ιστορία και όλοι οι συναγωνιστές αναφέρεται ότι το κάνει για τα χρήματα και μόνο... (δεκτό, το γνωρίζουμε αλλά μη το δείχνεις κοπελιά ήμαρτον)
review reaction 1 hornyasfuck, mysterious, TOMCRUISE
04 Απριλίου, 2022
Υπάρχουν αυτοί που θέλουν το μυθιστόρημα ότι απλά συμβαίνει και καλά κάνουν ... και οι άλλοι που πάνε να γαμήσουν χωρίς συναίσθημα....
Στη πρώτη κατηγορία ήμουν, τώρα κάπου στη μέση και θέλω να πάω τέρμα χωρίς συναίσθημα.... δεν αξίζει να ασχολείσαι κατάλαβα κυρίως μετά από τη Sasha, προσπαθείς να είσαι καλός και σε καβαλάνε.

Συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει η κοπέλα να προσαρμόζεται στον πελάτη και όχι ο πελάτης στη κοπέλα.... αλλιώς όπως ανέφερε χαμογελαστά η Sasha αστειευόμενη... να με πληρώσει εκείνη γιατί πέρασε υπέροχα.
160 πληρώνεις ομορφιά... υπηρεσίες είναι οκαυ εφόσον πάρεις τη σκυτάλη εσύ... έχω δει πολύ χειρότερες στα ίδια λεφτά.
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck
04 Απριλίου, 2022
Άστη πάνω μου ... Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck, redb
04 Απριλίου, 2022
Ωραια τα γράφεις φίλτατε. Διαφωνώ μόνο ότι στα 160 πληρώνεις ομορφιά. Όχι 160 πληρώνεις και για τα 2 ,ειδάλλως προσπερνάς. Υπηρεσίες ή ομορφιά στα 140 υπάρχουν πολλές... το ότι άλλες είναι χειρότερες δεν πρέπει να ρίχνει τον πήχη ... Καπέλο
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck, redb
04 Απριλίου, 2022
@andronikos3 συμφωνώ απόλυτα... αυτό που λέω και άφησε η άλλη στα συμφραζώμενα είναι ότι τα 160 λίγα είναι για την ομορφιά της... υπηρεσίες είναι εξτρά Κεφάλι σε τοίχο!

Μην ξεχνάς όμως, δεν έρχονται τόσο όμορφα τούρια για μοντελάκηδες και για μία φορά 160... με οκ υπηρεσίες είναι κομπλέ. Αν υπήρχαν 10 σαν αυτές όμως, δεν θα περνάγαμε ούτε έξω από το δωμάτιο της.
Προσφορά και ζήτηση με λίγα λόγια...
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5