Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 60 10
Call-Girls
168956
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνάντηση έχει γίνει προ καιρου αλλά ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου που θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους συναγωνιστές.
Η κοπέλα Ζέτα είναι καθαρό άτομο, με γνώση στη δουλειά της και θελει να σε Ευχαριστησει.
Είχαμε βρεθεί στο μπιλαρο στο μετάξι είχε έρθει στην ώρα της ντυμένη μς παντελονι σακάκι σαν γραματτεας δικηγορικου γραφείο που πας τη βλέπεις και λες αυτή τη σκίζει ο δικηγόρος μετά σίγουρα.
Θυμάμαι τις βυζάρες της που καταθέσαμε το σπέρμα μου εκεί μετά από προτροπη της και την πιπαρα της που είναι για σεμινάριο. Η εμπειρία την έχει κάνει να ξέρει πως να σε φτάσει στα ορια και να σε τελειώσει, γιατί θυμάμαι που τη δευτερη φορα μου λέει τώρα μπορείς να χυσεις, σου επιτρέπω, όσο μου τον έπαιζε στον στόμα της αδειασα τον λεγαμενο χωρίς να μπορώ να κρατηθώ.
Γέλαγα με τη παρτη της και δε το πιστευα?
Κατά τα αλλά τα έχουν πει όλοι και θα συμφωνήσω σε όλα.
Η κοπέλα Ζέτα είναι καθαρό άτομο, με γνώση στη δουλειά της και θελει να σε Ευχαριστησει.
Είχαμε βρεθεί στο μπιλαρο στο μετάξι είχε έρθει στην ώρα της ντυμένη μς παντελονι σακάκι σαν γραματτεας δικηγορικου γραφείο που πας τη βλέπεις και λες αυτή τη σκίζει ο δικηγόρος μετά σίγουρα.
Θυμάμαι τις βυζάρες της που καταθέσαμε το σπέρμα μου εκεί μετά από προτροπη της και την πιπαρα της που είναι για σεμινάριο. Η εμπειρία την έχει κάνει να ξέρει πως να σε φτάσει στα ορια και να σε τελειώσει, γιατί θυμάμαι που τη δευτερη φορα μου λέει τώρα μπορείς να χυσεις, σου επιτρέπω, όσο μου τον έπαιζε στον στόμα της αδειασα τον λεγαμενο χωρίς να μπορώ να κρατηθώ.
Γέλαγα με τη παρτη της και δε το πιστευα?
Κατά τα αλλά τα έχουν πει όλοι και θα συμφωνήσω σε όλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν