Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Έλενα λοιπόν...Ένα περίπου χρόνο μετά την τελευταία της κριτική, επιβεβαιώνω όλα τα θετικά που έχουν γραφτεί για αυτήν! Όμορφο πρόσωπο, όχι σκυλέ αλλά slutty, καθώς μόνο αθώο δεν είναι το βλέμμα της. Το λεπτό κορμί της φλερτάρει με τον skinny σωματότυπο, διατηρεί όμως έντονη θηλυκότητα, προσιδιάζον σε αυτό που λέμε κορμί μοντέλου. Δεν πρόκειται όμως για ένα clean cut, "μη μου άπτου" μοντέλο που παρασύρθηκε στους δρόμους της ακολασίας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πικάντικο κορίτσι με εντυπωσιακά τατουάζ και piercings, επικοινωνιακό, άνετο και ερωτικό.

Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό amateur και συνειδητοποιημένης επαγγελματία του sex. Ακούγεται αντιφατικό, αλλά οι αντιδράσεις της ισορροπούν ανάμεσα στα παραπάνω: αυθόρμητη και σχεδόν "κοριτσίστικη" από τη μία, κατέχει πλήρως το σπορ από την άλλη. Δυνατό στοματικό με φτυσίματα, ηδονικές ματιές και ιδιαίτερο αρχιδογλείψιμο (κάτι σαν αργό, αισθησιακό γαργάλημα τον αρχιδιών με τη γλώσσα, προσωπικά με κατα-έφτιαξε), εξαιρετικά στησίματα, αισθησιακές αντιδράσεις που δείχνουν πως και η ίδια γουστάρει την τέχνη της. Στο 69άρι με προέτρεψε να μάς κοιτάξω στον καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι: "κοιτά τί ωραίοι που φαινόμαστε" είπε και κατάπιε λαίμαργα το πέος που είχε γραπώσει γερά από τη βάση.

Αποζητά την εναλλαγή στάσεων λες και θέλει να αποδείξει ότι είναι καλή σε όλα: cowgirl ρυθμικό και έντονο, ιεραποστολικό σε όλες τις παραλλαγές χάρη στα ευλύγιστα πόδια της, κουτάλια, doggy...και τί doggy! Το απαιτεί και το ευχαριστιέται, είτε γίνεται με αργές διεισδυτικές πουτσιές, είτε με δυνατό σφυροκόπημα. Και πώς να μην γλείψεις ένα τέτοιο κορίτσι πατόκορφα; Μουνάκι με πλούσια χείλη που εξέχουν και κωλοτρυπίδα σαν μαργαρίτα του λιβαδιού...αρμονικά σχηματισμένη, ανοικτή και ευωδιαστή. Δεν ξέρω γιατί μού είπε γελαστά, σχεδόν ενοχικά, ότι δεν έχει κάνει ποτέ πρωκτικό (δεν το έχει στο μενού άλλωστε), εμένα πάντως μου φάνηκε ότι το σκέφτεται. Αλλιώς μιλάμε για το απόλυτο tease!

Με αυτά και αυτά, με καύλωσε ώστε να ζητήσω extra cum in mouth (+20 ευρώ)! Μετά από άλλη μια εξαιρετική στοματική περιποίηση, το υγρό πυρ εκτοξεύτηκε με ορμή στο έκφυλα φιλόξενο στόμα της. Στην πρώτη δόση έδειχνε να καταφέρνει να τα συγκρατήσει, στη δεύτερη άρχισαν να τρέχουν από τα χείλη στο πιγούνι της και γελώντας περισυνέλεξε με τα χέρια της ό,τι έσταζε. "Τα πρώτα τα κατάπια, μερικά πήγαν πίσω, ξανακατάπια κάποια μετά, έβγαλες πολλά"... Τί ωραίος τρόπος να κλείνει αυτό το αναζωογονητικό διάλειμμα από τη δουλειά!

Συμπερασματικά η Έλενα ίσως δεν είναι η πιο δοτική παρτενέρ που έχετε συναντήσει (μου έλειψαν τα φιλιά με γλώσσα, δεν έδωσε από μόνη της και έτσι δεν τα κυνήγησα). Αποτελεί όμως εγγύηση για δυνατές ερωτικές στιγμές με γερή δόση πορνικού αισθησιασμού. Αναμφίβολα είναι value for money αν σκεφτείς την εμφάνιση, το καλό επίπεδο υπηρεσιών και την τιμή βάσης στα 130 ευρώ. Ευχάριστη και στο social. Thumbs up!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτατος
48
Πόντοι:
10.690
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, THV και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2022
Έχω προσπαθήσει πάνω από 5 φορές να τη κλείσω και πάντα μου ανέφεραν σε χ - y μέρες θα είναι διαθέσιμη.
Εν τέλει σταμάτησα να την κυνηγώ...
Από πότε κατάφερες να την κλείσεις?
review reaction 1 eridon1877, hornyasfuck
30 Μαρτίου, 2022
Χαίρομαι να σε διαβάζω. Πάντα απολαυστικός. Thumbs up κ από μένα Καπέλο
30 Μαρτίου, 2022
@redb την ίδια ημέρα στις 12.00 πήρα τηλ και την έκλεισα. Να ήμουν τυχερός; Πάντως άλλη μια φορά παλιότερα είχα φάει άκυρο.
review reaction 1 hornyasfuck
30 Μαρτίου, 2022
Το ελενακι για μένα είναι κορυφή...ο ορισμός της καυλιαρας!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4