Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 18 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκινάει μια περίοδος που περιλαμβάνει συναντήσεις με Adele, Martina, Melani, Julia, Demy, Rina, Bella και όποιο άλλο τεκνό από το Glamour προκύψει και θεωρώ ότι αξίζει να το γευτώ.

Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι θα τις προλάβω πριν αναχωρήσουν.

Μια μικρή παρένθεση για να ευχαριστήσω τόσο την Καίτη όσο και την Ελενα του γραφείου για την άμεση και γεμάτη ευγένεια ανταπόκρισή τους στο κλείσιμο των συναντήσεων και τις ώρες που επιθυμώ.

Ποτέ τους δεν μου έχουν αρνηθεί κάποιο κορίτσι του γραφείου.

Ευχαριστώ Γκλάμουρα.

Πρώτη λοιπόν στάση σε αυτό το γαμώ-τούρ η γνώριμη Adele την οποία και συμπαθώ ιδιαιτέρως.

Μετά την πορνό-Jessika (anal παρτούζα με τον κολλητό μου και με double pen.....ion) οι ανάγκες μου με οδήγησαν σε ένα καθαρά gfe κορίτσι για να χορτάσω φιλιά και νεανικό κωλαράκι αυτή τη φορά.

Εμφανισιακά τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν όπως επίσης το ίδιο έχουν πράξει και αρκετοί από τους προλαλήσαντες.

Οι φωτογραφίες κατά την γνώμη μου είναι δικές της αλλά τραβηγμένες 2-3 χρονάκια πιό πριν καθότι στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά πιό αδύνατη σε σχέση με το πως είναι σήμερα.

Με μερικά έξτρα κιλάκια (όχι πολλά) σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση η Adele είναι ένα μικροκαμωμένο κορίτσι με στρογγυλό προσωπάκι, όμορφα καστανά μαλλιά πράσινα μάτια και κολάσιμο γεματούλικο σωματάκι χωρίς όμως ίχνος χαλάρωσης.

Το σωματάκι της είναι πολύ σφιχτό.

Τα βυζάκια της είναι όμορφα 2,5άρια σιλικονάτα κατά την γνώμη μου (ίσως και όχι όμως) τα οποία και λατρεύω να τα χαϊδεύω - πασπατεύω - φιλώ.

Οι ρωγίτσες της όμως δεν είναι και πολύ ανταποκρίσιμες ... στα μείον αυτό.

Κωλαράκι σούπερ και είναι και ένας από τους λόγους που την συναντώ συχνά.

Εξαιρετικό χαμόγελο που σε κερδίζει.

Το αρνητικό της Adele είναι η προβληματική επικοινωνία καθότι τα Αγγλικά της είναι ανύπαρκτα αλλά αυτό ειλικρινά δεν ενοχλεί καθόλου γιατί επικεντρώνεσαι περισσότερο στο γλείψιμο του νεανικού και κολάσιμου κορμιού της και λιγότερο σε άσκοπες συζητήσεις.

Κεφάλι σε τοίχο!

Ίσως τελικά για την συγκεκριμένη είναι και καλύτερα που δεν ξέρει Αγγλικά ... και αποφεύγονται οι πολλές και άσκοπες συζητήσεις.

Το instagram της πλέον έκλεισε λόγω των γνωστών προβλημάτων με την Ρωσία.

Γλωσσόφιλα με το κορίτσι full.

:kiss-mark:

Νινάκι κλειστού τύπου για γλείψιμο.

Μερικά άχρηστα τατουάζ, ένα στο αριστερό χέρι και ένα στον αριστερό μηρό κάτι σαν μεγάλο λουλούδι τα οποία και προσπαθεί να σβήσει κοσμούν το κατά τα άλλα όμορφο σωματάκι της.

Το στοματικό της είναι καλό με γλείψιμο πιο πολύ του κορμού και λιγότερο των αρχιδιών.

Την πήρα ιεραποστολικά και doggy στο μουνάκι της.

Βάζει αρκετό gel και ακόμα περισσότερο όταν έρχεται η ώρα του anal ...

Πρώτη προσπάθεια anal με doggy.

Διαλειμματάκι λίγο πίπα και ξανά προσπάθεια για anal στην άκρη του κρεβατιού και εγώ όρθιος.

Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα.

Το κωλαράκι της είχε ανοίξει καλά και εγώ με καλύτερη και μεγαλυτερη στύση εισήλθα ολόκληρος τερματίζοντας βαθιά το πούτσο μου στο τουρλωμένο κωλαράκι της.

Ασάλιωτα

Σφυροκόπησα το κωλαράκι της με παράλληλα βογγητά - ουρλιαχτά εκ μέρους της.

Καυλωμένος βλέποντας τη πούτσα μου βαθιά μέσα στο κωλαράκι της να τερματίζει στο έντερό της.

Απόλαυση.

Γιούπιιι!

Το γεγονός ότι κάθεται να της πηδήξω το κωλαράκι πιστώνεται στα πολύ θετικά του κοριτσιού καθώς έχει ωραίο σωματάκι, όμορφα κωλομέρια και το στήσιμο της είναι άκρως προκλητικό.

Τελείωσα στο στοματάκι της ενώ αυτή είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι περιμένοντας με ανοικτό το στόμα να καταθέσω το καυτό μου σπέρμα.

Σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο για την απαραίτητη καθαριότητα όπως έκανα και εγώ βέβαια.

Στα τελευταία 10 λεπτά μου έκανε ένα πολύ ωραίο μασάζ που της αρέσει όπως μου ανέφερε και κάπως το κατέχει.

Και με το μασαζάκι ολοκληρώθηκε η συνάντησή μου με την Adele.

Ένα κορίτσι για light καταστάσεις που ναι μεν δίνει κώλο αλλά με μέτρο και όχι για πολύ ώρα.

Δεν είναι για σκληρούς γαμιάδες και έχει κόφτη στα 80χλμ ...

Είναι όμως ένα πολύ νεαρό κορίτσι που κατά την γνώμη μου αξίζει τουλάχιστον μία επίσκεψη αν και εγώ έχω κάνει περισσότερες από μία επισκέψεις.

Για όσους ενδιαφέρονται φεύγει πολύ σύντομα ... δηλαδή σε 2 μέρες.

Κάτι τελευταίο.

Όλες οι κριτικές είναι υποκειμενικές και ασφαλώς ο καθένας μας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για την Adele.

Επόμενος στόχος είναι η Martina ή η Demy.

Έτσι!

Θα δούμε τελικά τι θα προκύψει ...

Bye for now guys.

Καπέλο

Stay safe and always healthy and in peace.

A.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Annapurna
Γλομπεάρχης
171
Πόντοι:
46.423
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Arhs777, Constantinos27 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2022
Τυπε δεν ξερεις οτι δεν πρεπει να γραφεις κριτικη στην ιδια κοπελα , ειδικα τοσο κοντα χρονικα με την αλλη ?Money Mouth
28 Μαρτίου, 2022
Γιαυτό το super κωλαράκι ... Ασάλιωτα ... θα γράφω πάντα και σε όποιον αρέσει ας διαβάσει Χεχε!
review reaction 1 arwstaki10
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2