Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κοπέλα είναι μια κατηγορία μόνη της, με ότι καλό και κακό μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Οι φωτογραφίες της δείχνουν μια κοπέλα πανέμορφη με στοιχεία από χολιγουντιανή σταρ, με έντονα λατινοαμερικάνικα χαρακτηριστικα. Στην πραγματικότητα αυτό που θα δεις είναι κάτι διαφορετικό. Είναι λίγο τα ασιάτικα χαρακτηριστηκά, λίγο η ηλικία, λίγο η δουλειά της και λίγο το συνολικό ξενέρωμα της, που τελικά βλέπεις μια κοπέλα σχεδόν αγέλαστη, με μιά ξυνίλα/αηδία στο πρόσωπο και γενικά σε προδιαθέτει για αποτυχημένο ραντεβού. Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της. Ντυμένη θα έλεγα ότι είναι καθαρό 10αρι. Γυμνή 9αρι. Tattoo πολλά, τρίχα καθόλου, άκρα τέλεια πάνω κάτω, στήθος πολύ καλό μεσαίο μέγεθος, κώλος όμορφος, αν και ναι, έχει κάποιες ραγάδες που φαίνονται λίγο πιο έντονες λόγω του χρώματος της επιδερμιδας. Μουνί για διαφήμιση.

Η εμφάνιση του προσώπου της, συνοδεύεται και από αντίστοιχη συμπεριφορά. Δεν έχει τρελή διάθεση, δεν ρωτά πολλά πράγματα και γενικά δείχνει ότι θα το παει απλά και διεκπεραιωτικά το ραντεβού. Επικοινωνία μέτρια προς καλή. Βγάζεις άκρη.

Μπαίνει για μπανάκι, αφού έχω πληρώσει το αντίτιμο. Όσο κάνει μπάνιο, παραγγέλνο από γνωστό μαγαζί της πόλης, ένα πιάτο γαρίδες σχάρας, 5 στρείδια και ένα ψιλοκαλό κρασί. Στην καθαριότητα 10 με τόνο.

Βγαίνει, της λέω να αράξει με την ησυχία της και μπαίνω κι εγώ για μπάνιο. Ξεκινημα πίπας, όπου σε γενικες γραμμές το πήγαινε μια χαρά. Μου λέει για προφυλακτικό, λέω οκ, και ξεκινάμε ένα μέτριο σε ένταση sex στα 4. Ύστερά από λίγο, με δική μου προσπάθεια έχυσα μέσα στο προφυλακτικό. Πιστεύω θα σκεφτόταν, πόσο εύκολα το πήγε μέχρι εκείνη την ώρα. Χτύπημα πόρτας, τρομάζει και αρχίζει να ντύνεται. Ανοίγω, και με το που βλέπει το κραί, άλλος άνθρωπος. Χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Βλέπει και γαρίδες και στρείδια, πρέπει για πρώτη φορώ στο ραντεβού να υγράθηκε το μουνί της. Κουμπώνω και το μπλε μου, και λέω εδώ είμαστε. Παραγγελία βότκας για τα στρείδια και κουβέντα μπόλικη για τις ζωές μας. Της κάνω για γαμπρός.

Αφού τα ήπιαμε όλα, ξεκινάει μια πιπάρα με σάλια και κουβέντες, ενώ έπαιζε το μουνί της. Με τραβάει στο κρεβάτι και μου βάζει το κεφάλι στο μουνί της. Αρχίζω να γλυφω και λίγο κώλο, και η τύπισσα πίεζε τη μύτη μου με δύναμη πάνω της. Ξανά πίπα και 2-3 δάκτυλα στον κώλο της. Έντονο πισωκολλητό με δώρο από την πλευρά της. Ξέσκιμα διαρκείας και κατάθεση στο πρόσωπο. Σε όλη την φάση ήταν σχεδόν ντυμενη.
Αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας έγινε, και μάλλον θα πάμε βολτούλα το προσεχές τριήμερο.

Γενικά πέρασα καλά, με μια αρκετά ιδιότροπη κοπελιά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.300
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 BisexualWannabe, TOMCRUISE, parasskeuas777 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2022
Δεν θα το ελεγα σαν ιδιόρρυθμη περίπτωση. Απλα οπως στα παιδικά αρχισε να ρολαρει το $ στο μάτι της και πιστεύει ότι βρηκε τον sugar daddy της.
Από κει κ περα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα,αν περνας εσυ καλα ποιος ειμαι εγω να πω τι.
review reaction 1 BisexualWannabe, Leviathan, argyrotoxos και 1 ακόμα μέλος
25 Μαρτίου, 2022
αδερφε φαινεσαι παλιος στην φαση, μην γινεσαι παιδακι και τρως τους ερωτες απο την καθε μια που πληρωνεις για να γαμηθει. Οσο το καταλαβεις νωρις τοσο το καλυτερα για τον εγκεφαλο σου. Δεν υπαρχουν βολτες και φιλικοσαλιαρικα ραντεβου μετα απο τετοιες συναντησεις, ολα στα λεφτα θα παιζονται.
review reaction 5 BisexualWannabe
26 Μαρτίου, 2022
θα έλεγα ότι δεν είναι αυτή η ειδική περιπτωση έσκορτ
αλλά εσύ ειδική περίπτωση πελάτης.
review reaction 3 BisexualWannabe
26 Μαρτίου, 2022
Είμαι όντως αρκετά παλιός σε αυτά τις φάσεις (πάνω από 25 χρόνια και σίγουρα πάνω από 25 χώρες)... Είχα πολλές σύντομες σχέσεις με κοπέλες του χώρου.
Το οικονομικό δεν είναι το κύριο πρόβλημά μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ξέρω πόσα έχω. Γενικά είμαι κάπως ιδιότροπος, και πάντα σχεδόν, πληρώνω παραπάνω από το βασικό τίμημα.

Από κει και πέρα, το "Ειδική περίπτωση" αναφέρεται στην χαοτική διαφορά που είχε η κοπελιά, ανάμεσα στο αρχικό/διεκπεραιωτικό στάδιο, και στο μετά όπου όντως είδε χρήμα/λούσα. Μιλάμε για διαφορά από τη γη στον ουρανό. Όλες βελτιώνονται όταν τα δουν αυτά, για αυτό το λόγο και πολλές φορές τα επιδεικνύω έμεσα. Αλλά εδώ μιλάμε για το κάτι αλλο. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί κατηγορία ή κάτι άλλο για την κοπέλα, που συνολικά την βρήκα μάζί της.


Φυσικά δεν τρώω κανα παππά. Money talks, bullshits walks φαση είναι πάντα.
review reaction 1 BisexualWannabe, digger
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4