Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 206647
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όταν έχεις αμφιβολίες για το τι θες να ροκανίσεις πήγαινε στα σίγουρα, όταν θέλεις δοκιμάσεις κάτι καινούργιο αλλά αμφιβάλεις ότι θα είναι όλα τέλεια πήγαινε στα σίγουρα.

Γενικότερα ενώ με πιάνει μια τάση έτσι σε διάφορες φάσεις , να κάνω δοκιμές με φόντο την ελπίδα ότι θα βρω μια πόρνη που να μπορεί να γαμηθει μαζί μου έπακρον , να βρω τέλος πάντων την ηδονή που αναζητώ στο φουλ και όχι να βολεψω και ψευτογεμισω απλά τις ανώμαλες ορέξεις μου, το ξέρω μέσα μου καλά ότι θα αποτύχω. Είναι η καταρα-γονίδιο μάλλον που έχω αποκομίσει από τον άρρωστο τζογαδόρο πατέρα μου. Όλα για τον τζόγο του έρωτα λοιπόν , αφού γκόμενες και γυναίκες δεν έχουμε κάποιοι στην ζωή μας , τα ρίχνουμε όλα στη ρουλέτα των πορνειδιων.

Έχω σπαταλήσει εδώ και κάνα χρόνο κάμποσα φράγκα μου σε μια καραβια πορνακια που ούτε στο ελαχιστο δεν με καλυψαν. Σε άλλες 5-6 που το κουτσοπαλεψαν αλλά και πάλι δεν εφτασαν. Μετά γυρνάω πίσω στην Αλεξια αναρωτιέμαι γιατί πέταξα τόσα λεφτά , όχι ότι τα κλαίω στ αρχιδια μου κιόλας δεν χρωστάμε σε κανέναν και τιποτα, ενώ θα μπορούσα να της γαμαω σαν ανώμαλος την κωλαρα για κάνα 2ημερο σερί και να βογγαει σαν λυσσασμένη σκύλα που είναι πόσο λατρεύει την ψωλαρα μου. Αλήθεια , ψέματα; Στ αρχιδια μας , σημασία έχει να το πιστεύεις εκείνη την στιγμή και η Αλεξία όσες πουτσες και να φάει , όσο δύσκολα και να περνάει , όσες μαύρες μέρες και να έχει, για όση ώρα την πληρώσεις άμα δεν είσαι καφρος , μαλακας , βρωμιάρης του κερατά, θα είναι δική σου να βγάλεις ότι κόμπλεξ, ανωμαλία, σεξουαλικό απωθημένο έχεις .Και εν τέλη μόνο αυτό έχει σημασία. Να ξεπερνάνε τα πάθη μας και τα σκαλωματα μας, τσιερς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
jason155
Ανώτερος
37
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, Manologr, eridon1877 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2022
Καταθεση ψυχης συναδελφε. Τα ιδια και εγω με τη Μαριναρα28 απο το Χαρκοβο???
review reaction 1 hornyasfuck, jason155
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1