Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 205508
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη φορά επικοινωνία με το γραφείο και η κοπέλα ευγενής στο τηλέφωνο... τηλεργασία μάλλον με παιδικές φωνές από πίσω και εγώ κύριος.

Πάρε κάτι άλλο να ξεχάσεις ΡΙΝΑ, μετά από μέρες που μου το λένε αρκετοί... αποφασίζω τελευταία στιγμή και βρέθηκε από σπόντα ελεύθερη η κορασίδα λόγω ακύρωσης.... δεν γαμιέται λέω. Πρόταση από συναγωνιστή παρόμοια με Jessica.

Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της και όταν είναι όρθια και περπατάει είναι σκέτη καύλα, έχει τα χρονάκια της και φαίνεται σε καμία στάση που σιγά τα αυγά.. εδώ σε 20χρονα έχουν δει χειρότερα πράγματα. Πρόσωπο συνηθισμένο και όμορφο, παρουσία όμορφη, κάναμε και το χαβαλέ με το συναθλητή που μου την πρότεινε στο τηλέφωνο. Κώλος λίγο έχει μαζέψει, τον προτειμώ πιο στρογγυλό και φάνηκε που χτυπιόταν και πόναγα με το κόκαλο της. Για άγριες καταστάσεις, γουστάρει τσόντα, φτυσίματα, τον πήρε τέρμα μέσα χωρίς πολλά πολλά, λίγα μπατσάκια στο κώλο, cowgirl έδωσε πόνο αυτή και μετά εγώ, κάτι πιο δυνατά πράγματα σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου εκεί καύλωνες αλλά δεν κούμπωνε ο κώλος της ιδανικά με μένα και έπρεπε να βολεύομαι. Τάιμ ουτ από μένα όταν πήγα να της πιάσω τα μαλλιά γιατί σκέφτηκα ΡΙΝΑ και σόσιαλ με τσιγάρο που ρώτησε φυσικά γιατί γνωρίζει πως πρέπει να φερθεί. Αρκετά χρόνια στο άθλημα και έχει πάρει διδακτορικό στη ψυχολογία όπου το 70% έπεσε διάνοια για αυτά που είπε. Ξεκίνησε πάλι μόνη της, βαθειά γλωσσόφιλα, πίπα από τις καλύτερες αν και DT, MF την πίεσα πολύ και ένιωσα ελάχιστα δόντι. Τέλος στα 4 όπου ήθελα να δώσω παράταση για 30λεπτο αλλά τέλος μέσα όπου έβγαλα και τα πήρε στο στόμα με πίπα, DT και MF... μερικά έσταξαν, άλλα τα έφτυσε, άλλα τα κατάπιε... δεν κατάλαβα και δεν με ένοιαζε. Έβγαζε πολύ καύλα.

Δυο προσωπικά θέματα από μένα, ξενέρωσα αλλά τα αγνόησα γιατί η κοπέλα τα σπάει. Είπε να τη γαμήσω όπως τη κοπέλα, γυναίκα ή κάτι αντίστοιχο δεν θυμάμαι... δεν μου αρέσει καθόλου αυτό αν δεν είναι και αυτή μαζί μας. Προς το τέλος, είπε να τελειώσω, να τη χύσω κλπ, καταλαβαίνω για χρόνο κλπ αλλά για μένα είχα ήδη αποφασίσει παράταση 30 λεπτών ώστε να τελειώσω όποτε ήθελα εγώ. Τελικά απλά ξέσκισμα και τέλος όπως και ήθελε. Είχα μιλήσει με το γραφείο και είχε 30 λεπτά ελεύθερα αν γούσταρα όπως είχαν ενημερώσει.

Μου είπε έχω νορμάλ πούτσο αφού της λέω αρχή είναι 6 εκ οπότε σε 3 λεπτά τέλος, μην περιμένεις πολλά. Τα κρύα αστεία μου δεν πιάσανε σχεδόν ποτέ γιατί είναι τρελό πειραχτήρι και αυτή αν και δεν μου αρέσει να μην απαντάει ο άλλος πάνω από 3 φορές. Φάνηκε ότι δεν με ξέρει και για αυτό μην γίνει αγενής, κουλ συμπεριφορά από μένα... έσκορτ 100%.

Sorry but not sorry έχω κόλλημα με Ρινα τώρα και δεν υπάρχει άλλη για την ώρα και αυτό το απέδειξε. Δεν έχω όρεξη για άλλα, αδύνατον να κλειστεί και θέλει 2-3 μέρες πριν, οπότε καταλαβαίνετε από ποιότητα υπηρεσιών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, eridon1877, TOMCRUISE και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2022
Με διαφορά το νο1 Local call girl εδώ κ μια δεκαετία....ίσως μόνο η Veronica να την ξεπερνάει (για όσους θυμούνται με το καρέ μαλλάκι )....Αλεξια respect....
review reaction 1 redb, Borgia21, gpd και 1 ακόμα μέλος
24 Μαρτίου, 2022
ξαναπάρε Αλέξια τώρα ντουέτο με ναταλί και θα τα ξεχάσεις όλα
gpd
gpd
review reaction 3 review reaction 1 redb, hornyasfuck
24 Μαρτίου, 2022
true story, τρελό τυπάκι σε συμπεριφορά και υπηρεσίες... μακάρι να ήμουν καλύτερα να είχαμε απογειωθεί και να την άφηνα να σέρνεται στο πάτωμα όπως η Jessica... αν και έτσι όπως την έκοψα το θεωρώ αδύνατον
Έχει όρια και θα στα πει ή ευγενικά θα το κάνει... ούτε καν την έφτασα στα όρια της για τους λόγους μου...
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3