Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 18 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπόν οι σκληροί γαμιαδες προσπεράστε και μην ασχοληθείτε καν. Αυτοί που κοιτάτε την εμφάνιση και μόνο και μια μέτρια απόδοση σας αρκεί για να περάσετε καλά γαμώντας έναν μουναρο εδώ είσαστε.
Η κοπέλα είναι κουκλάκι, με φυσική ομορφιά που συνοδεύεται από μικρές παρεμβάσεις (χείλια φούσκωμα αλλά νορμάλ και στήθος αυξητική καλούτσικη δουλειά αλλά μικρό 2,5αρακι, ταιριάζει όμως αναλογικά στο κορμί της). Όμορφα μάτια, ωραίες αναλογίες προσώπου συνθέτουν μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Παραφωνία δυο άθλια τατουάζ που ευτυχώς δεν χαλάνε την συνολική εικόνα. Η κοπέλα είναι πιστόλι εμφανισιακά. Σώμα δύναμη αλλά μέτριο ύψος περίπου 1,65, συμμετρία, αναλογίες, δέρμα βελούδο, όλα καταπληκτικά. Ηλικία 23 μάξιμουμ, πιπίνι λέμε. Μαλλιά καστανά ίσια μακριά φοβερά και μακιγιάζ διακριτικό, δεν το χρειάζεται εξάλλου.
Επικοινωνία σχεδόν καθόλου αγγλικά αλλά το παλεύει με google translate.
Από υπηρεσίες τώρα λίγα πράγματα, τα βασικά που λέμε. Αλλά με τέτοιο κορμί και τέτοια εμφάνιση εμένα το πουλί μου κελαηδούσε. Είπαμε οι σκληροί γαμιαδες και οι απαιτητικοί σε υπηρεσίες ούτε απ έξω. Η κοπελίτσα δεν έχει καθόλου αυτό που λέμε πουτανιά. Κάνει αυτή την δουλειά για να κάνει τα ταξιδάκια της και να ανεβάζει φωτός στο ινστα που λατρεύει. Θα ξαναπήγαινα άνετα αφού γουστάρω να γαμαω ωραία και φρέσκα μουνια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή