Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 12 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λοιπόν να γράψω κι εγώ δυο λόγια για την Νίκα. Ηλικία 24 με 25. Από πρόσωπο η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά χωρίς την λάμψη άρα αρκετά μέτρια. Φοράει ακόμα τα σιδεράκια για όσους ενδιαφέρονται. Ύψος μέτρια προς κοντούλα, περίπου 1,64. Από σώμα τώρα εδώ είναι το ζουμί για μένα.
Ξεκινάω από τα καλά, δηλαδή τον κωλο της, ναι μάλιστα τον κωλο της. Αρκετά ωραίος κωλος ειδικά στα 4, με σφιχτά κρέατα και όμορφο απαλό δέρμα κατέληγε σε μια μέση που έκοβε και ήταν η ευχάριστη έκπληξη για μένα αφού έσωσε την παρτίδα.
Το βυζι που βλέπετε στις φωτογραφίες ξεχάστε το. Απορώ με τους υπόλοιπους που μιλάνε για βυζαρες. Λοιπόν φυσικό 3αρι είναι, 4αρι δεν είναι ούτε με σφαίρες. Δεν είναι στητό, ούτε καλό στην αφή αφού έχει και πτώση και είναι ξεφουσκωμένο αρκετά για την ηλικία της. Οπότε οι βυζακιδες που πιστεύουν ότι θα δουν το στήθος των φωτογραφιών θα απογοητευθούν όπως έγινε και με εμένα. Έχει επίσης όμορφο κλειστού τύπου μουνακι που ένοιωθα να το ξεχειλώνω κατά την διείσδυση παρόλο που έβαλε τζελ, αλλά δεν παραπονέθηκε καθόλου.
Από υπηρεσίες δεν μου είπε όχι σε τίποτα το κορίτσι και ήταν με το χαμόγελο, βέβαια εγώ δεν είμαι ο κλασσικός υπεργαμιάς του Bou που γαμαει 50 λεπτά στην ώρα. Είμαι γατάκι και γαμαω μόνο 10+10 λεπτακια στην ώρα οπότε δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε σε κάποιον σκληρό γαμια. Πίπα κάνει μέτρια αλλά έχει βάθος το στόμα της και το παλεύει καλά για dt.
Όπως γράφω και παραπάνω μετά την απογοήτευση που έφαγα μόλις έβγαλε το σουτιέν, η παρτίδα σώθηκε από την κωλαρα της που είτε στημένη στα 4, είτε μπρούμητα λοξά στο κρεβάτι την τούρλωνε πάρα πολύ καλά το κορίτσι. Επανάληψη ούτε καν αφού πιάστηκα κωτσος από τις φωτός και το βυζι ήταν «α δις λαστ γιαρ» που έλεγε και η Νατάσσα στην διαφήμιση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
matrix21
Ανώτερος
26
Πόντοι:
5.235
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, olddog, gauguin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2022
Αν δεν αξίζει το βυζι ρε σύ τότε τι να το κάνεις το κορίτσι .
2 γκολ έχεις φάει από τα αποδυτήρια .
review reaction 3 hornyasfuck
24 Μαρτίου, 2022
Σιδεράκια όμως συν, με καβλωνουν
review reaction 3 hornyasfuck
28 Μαρτίου, 2022
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω για τα βυζιά. Έχω συναντήσει την κοπέλα 2-3 φορές και πρόσφατα, η μόνη διαφορά που έχει με τις φωτογραφίες είναι το μαλλί που το έχει βάψει κόκκινο αν και να πω την αλήθεια πιστεύω ότι το φυσικό της καστανό της πήγαινε περισσότερο όπως ήταν την πρώτη φορά που τη συνάντησα στο πρώτο της τουρ. Για τα βυζιά σίγουρα είναι κανονικά 4αρι και φαίνονται και με διαφορά από 3άρι, και Επδ και εγώ γενικά γουστάρω μεγάλα και ωραία βυζιά και είμαι και λίγο ψήρας από περιέργεια είδα και το ταμπελάκι του σουτιέν της και έγραφε ένα μεγάλο D. Όσο για το αν είναι πεσμένα μάλλον δεν έχετε δει πραγματικά πεσμένο στήθος, τα μεγάλα βυζιά έχουν βάρος, Γιαυτό συνήθως ένα 3αρι βυζι που θεωρείται καλό μέγεθος μεγάλο αλλά όχι υπερβολικά φαίνεται πιο ωραίο και πιο στητό από ένα 4άρι και πάνω που ειναι όντως μεγάλο, ωστόσο της Νίκας τα 4αρια είναι μια χαρά στο ύψος τους και μπορώ να πω ότι ίσως είναι τα πιο στητά βυζιά τέτοιου μεγέθους που έχω δει και είναι παρα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Θα συμφωνήσω για την κωλάρα της όντως είναι καταπληκτική και γενικότερα το σώμα της ωραίο, μικροκαμομένο(λόγω ύψους κάπου στο 1.60) και συμμετρικό με ωραίες αναλογίες και ωραία μέση. Επίσης το πρόσωπο της πολύ γλυκό με ωραία μαγουλάκια και μπλε ματάκια και φαίνεται μικρούλα, τα σιδεράκια βοηθάνε σε αυτό αλλά αν και καυλωτικά θα ήθελα να τη δω πως θα είναι και όταν τα βγάλει που δε νομίζω να αργήσει και πολύ. Στη συμπεριφορά της επίσης είναι πολύ καλή, γλυκιά, δοτική και χαμογελαστή, για τα γλωσσόφιλα δεν παθιάζεται τόσο πολύ μάλλον γιατί την ενοχλούν τα σιδεράκια, ωστόσο δεν λέει όχι ούτε παραπονιέται. Σε πολύ δυνατό γαμίσι όντως δεν μπορεί τα μεγάλα μεγέθη λόγω ότι έχει μικρό κόλπο (λογικό αν τη δείτε ολόκληρη πόσο μικρή είναι) και πονάει. Η ηλικία της είναι 21-22 χρονών. Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα Χαμόγελο καλά να περνάτε!!
review reaction 1 Johnstef, matrix21
29 Μαρτίου, 2022
Super_Gamias καθε στηθος ειναι μεγαλο ή μικρο, πεσμενο ή στητο σε σχεση με καποιο αλλο. Θελω να πω οτι εξαρταται με τι το συγκρινεις. Μαλλον εχεις χαμηλα τον πηχη. Αν οπως λες αυτο το στηθος ειναι "ίσως τα πιο στητά βυζιά τέτοιου μεγέθους που έχω δει" τοτε αδερφε μου εχεις να δεις πολλα ακομα σε αυτη την κατηγορια. Οσο για την διαφορα του απο τις φωτογραφιες ειμαι καθετος. Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4