Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 45 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 153088
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τηλέφωνο στους αγγέλους νωρίς το μεσημέρι για Adelina. Κλεισμένη για σήμερα μου λένε. Kristina ; Από αύριο. Μου πρότειναν Ludmila. Διαβάζω τις κριτικές των συναδέλφων και οκ πάμε να δούμε. Μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα.

Στην ώρα της η κοπέλα ντυμένη όπως είχα ζητήσει. Ψηλοτάκουνες γόβες και ότι πιο κοντό έχει. Φορούσε από πάνω μόνο ένα σακάκι, μαύρο καλσόν και τις γόβες. Όλα μαύρα όπως και το μαλλί. Μου άρεσε πολύ η εικόνα. Έμοιαζε με γραμματέα. Μπήκε μέσα σαν σιφουνας. Πολύ άνετη και ευδιάθετη. Βγάζει το σακάκι και από μέσα ήταν μόνο με τα κόκκινα σεξυ εσώρουχα.

Πρόσωπο όμορφο και ταυτόχρονα πρόστυχο. Στήθος 4αρι σφιχτό, σε καλό ήψος συγκριτικά με το βάρος, να γεμίζει η χούφτα και να περισσεύει. Σώμα μπαμπαστικο, με πιασίματα, τόσο όσο, όμορφα κατανεμημένα. Γενικά νταρτανα γυναίκα και λόγο ηψους.

Ξεκινάμε χαμουρεμα. Φιλιά και χούφτωμα παντού. Βγάνει καλσόν και σουτιέν και φανερωθηκαν οι βυζαρες της. Ξαπλώνω και αρχίζει την πιπα. Καλή με λίγο χέρι. Την γυρίζω και της βγάζω το στριγκακι για να την γλυψω. Έχει piercing πάνω από την κλειτοριδα. Είναι το μόνο σημείο που μου αρέσει το piercing, στις ρογες όχι. Το αιδοίο της, κλειστού τύπου, είχε αρχίσει να υγρένεται. Αρχίζω τη σπάτουλα στην οποία συμμετείχε με όρεξη. Κουνούσε τη λεκάνη της, μου ανακάτευε τα μαλλιά, μου έπιανε το κεφάλι και το κουνούσε με ρυθμό, σήκωνε τα πόδια για την γλυψω εκεί που ήθελε, έπαιρνε τα χέρια μου και τα έβαζε στις βυζαρες της. Κάποια στιγμή κάνει κάτι που με έστειλε. Περνάει τα πόδια της κάτω από μένα και άρχισε να μου παίζει την πουτσα με τις πατούσες της, εξαιρετικά άκρα πάνω κάτω, ενώ την εγλυφα. Δάχτυλα δέχτηκε 2 μπροστά, πίσω όχι.

Σκούφο και έρχεται από πάνω. Χτυπιωταν με δύναμη πάνω στη πουτσα. Γαμιωταν σαν να μην υπήρχε αύριο. Τον είχε πάρει όλο μέσα και έδινε πόνο. Φιλιά σε όλη την διάρκεια. Τα χαστούκια στον κωλο της δεν είχαν σταματημό. Πραγματικά κωλος για σφαλιάρες. Λογικά ακούστηκαν μέχρι έξω. Όσο την σφαλιαριζα τόσο έδινε. Την γυρίζω στα 4. Έσπασε πολύ ωραία την λεκάνη της για να τον πάρει μέχρι τέρμα. Σειρά μου να δώσω πόνο. Δεν είπε κουβέντα. Την γυρίζω όπως ήμασταν στα 4 με πρόσωπο στον καθρέφτη. Ήθελα να βλέπω αυτές τις βυζαρες να χτυπιούνται. Κάπου κάπου σήκωνε το κεφάλι για να βλέπει. Κάπου εκεί ήρθε το τέλος.

Μπάνιο εναλλάξ και ώρα για χαλάρωση. Μιλάει ικανοποιητικά αγγλικά. Ήταν επάνω μου όλη την ώρα να με φιλάει σε όλο το σώμα. Το χέρι της δεν ξεκολλουσε από την πουτσα μου. Κάποια στιγμή μου λέει θα στον κόψω και θα τον πάρω σπίτι μου. Γιατί ; Μου αρέσουν οι μεγάλες πουτσες μου λέει.

Κάποια στιγμή πάει μόνη της κάτω για πιπα. Την γυρίζω 69. Το αιδοίο της έσταζε. Σκούφο και στήνεται μόνη της στα 4 μπροστά από τον καθρέφτη. Επανάληψη του πρώτου γύρου με τις σφαλιάρες στην κωλο της να κάνουν αντίλαλο. Συνέχεια με ιεαρποστολικο. Γατζωθηκε επάνω μου με χέρια και πόδια. Να φωνάζει, να με φιλάει, να κουνιέται, να καρφώνεται, να με χουφτώνει. Φουλ συμμετοχή, το ζούσε πραγματικά. Σηκώνω τα πόδια της στους ώμους μου για να βλέπω τις βυζαρες της και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.

Μείναμε κανένα 5λεπτο αγκαλιά. Με την κλήση από τον οδηγό ντύθηκε, πήρε τα χρήματα, ευχαρίστησε ο ένας τον άλλον για την χορταστική ώρα, χαμουρευτηκαμε για 3-4 λεπτά στην πόρτα και έφυγε.

Όπως είπα πρόκειται για νταρντανα γυναίκα. Πολύ απαλό δέρμα και πεντακάθαρη γενικά. Αρκετά σφιχτό σώμα, περισσότερο από όσο περίμενα. Σημάδια φλοιού στον κωλο υπάρχουν άλλα δεν με χάλασαν καθόλου. Έχει μερικά τατουάζ που της πηγαίνουν πάρα πολύ. Γενικά μου αρέσουν τα τατου. Στο social είναι GFE, στο σεξ μεταμορφώνεται. Δεν λέει μα και μου σε τίποτα. Ζει για την πουτσα, ζει για να γαμιεται. Σε προκαλεί να τη γαμησεις σκληρά. Στήνεται ιδανικά. Διαβάζει τον παρτενέρ και πως θα τον ικανοποιήσει. Αλλά θέλει να ευχαριστηθεί και ίδια. Δεν καπνίζει και το στόμα της έχει απίστευτη γεύση. Προτείνεται

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Ntaffy2, TOMCRUISE, ilivefortits και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού