Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 66 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 232911
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Περίμενα την Dasha πως και πως πότε θα έρθει πάλι γιατί τον Δεκέμβρη δεν την πρόλαβα. Με το που είδα πως ήρθε αμέσως μήνυμα στο γραφείο ώστε να την προλάβω στην αρχή του τουρ. Είχα μια αμφιβολία μόλις είδα τις πλαστικές μήπως έχει καβαλήσει το καλάμι ή αρχίσει τα μα μου στο στήθος και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.

Χτυπάω την πόρτα και μπαίνω στο δωμάτιο, ραντεβού νωρίς το μεσημέρι για να την πετύχω ξεκούραστη. με υποδέχεται πάνω σε κάτι κοθόρνους φορώντας δίχτυ όπως στις φωτογραφίες με άνοιγμα στα επίμαχα σημεία, χωρίς εσώρουχα.

Εμφάνιση όπως περιγράφει παρακάτω ο συναγωνιστής roughfucker. Μουνάρα πραγματικά με αδιανόητη κωλάρα αλλά βυζί από τα lidl.

Φιλάκι στο μάγουλο και μου δίνει καθαρή πετσέτα και σφραγισμένες παντόφλες και με στέλνει για μπάνιο χωρίς να με αφήσει ούτε καν να την αγγίξω!

Εκεί σκέφτηκα "λες να φάω φόλα", όμως από την μία η εμφάνιση - από την άλλη οι κριτικές δεν μου άφησαν πολλές αμφιβολίες.

Βγαίνω, αρχίσουμε το χαμούρεμα στα όρθια με το χέρι να μην φεύγει από την κωλάρα. Βάζει και αυτή το χέρι από μέσα και αρχίζει παιχνίδι. Κατόπιν την γυρνάω στο κρεββάτι και αρχίζω να της χτυπάω τον κώλο και φαίνεται να της αρέσει, λέω μέσα μου "καλά θα περάσουμε".

Μετά αρχίζω τρίψιμο στο μουνάκι της, πάω να βάλω δάχτυλο, μου τραβάει το χέρι. Πρώτο κόκκινο σημαιάκι...

Αρχίζω χούφτωμα στις βυζάρες, πάνω που βάζω λίγη ένταση τραβάει το χέρι. Λέω μέσα μου "αναμενόμενο"

Γυρνάει για πίπα, όμως ενώ έκανε προσπάθειες για ντιπ έκανε μια απλή, βαρετή πίπα. Της πιάνω το κεφάλι και της τον βάζω μέσα, το πάω για mouthfuck αλλά καμία ανταπόκριση. Μετά από περίπου 5 λεπτά, σηκώνεται μόνη της και μου βάζει προφ. την βάζω να μου γλύψει τα @@ και μετά την γυρνάω να στηθεί στα 4. Μπαίνω αρχίζω να την πηδάω και να της ρίχνω σφαλιάρες στον κώλο. Της λέω να ξαπλώσει εντελώς, ακουμπάει αγκώνες. Μετά της τραβάω χέρια πίσω μπας και τουρλώσει την κωλάρα και κάτι έγινε. Συνεχίζω σφυροκόπημα με σφαλιάρες στον κώλο - μου σταματάει το χέρι.

Ε κάπου εκεί για εμένα το ραντεβού είχε λήξει. Περίμενα pse και η άλλη όλο έβαζε φρένο.

Την σταματάω και της λέω να με καβαλήσει σε reverse cowgirl με θέα την κωλάρα. Πλέον δεν βαράω γιατί έχω ξενερώσει. Μετά από λίγο γυρνάει μόνη της σε cowgirl.

Συνεχίζει για λίγη ώρα και αποφασίζει να μου πάρει πίπα. Κάπως καλύτερη αυτή τη φορά - προφανώς γιατί ήθελε να με κάνει να χύσω. Μου βάζει χέρι στο κεφάλι, της δίνω ρυθμό και χύνω.

Κατόπιν μου λέει να κάνω μπάνιο και θα κάνει αυτή μετά. Μπαίνω, κάνω μπάνιο, ντύνομαι βγαίνω και της λέω πως θα φύγει. Άρχισε να με ρωτάει κάτι "why baby", δεν απάντησα καν, της δίνω το αντίτιμο για την ώρα και φεύγω στα 27 λεπτά.

Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, μου θύμισε πάρα πολύ συνάντηση με tzina22. Συνάντηση απλά για να πεις πως γάμησες ένα μούναρο, που έχει ξεχαστεί στο τσιγάρο έξω από το ξενοδοχείο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
620
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, elpotero, TOMCRUISE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2022
γράφει πουθενα ότι είναι pse κ ότι γουστάρει ξύλο?
Γιατί θεωρείτε αυτονόητο ότι επειδή πλωρώνετε έχετε δικαίωμα να σπάσετε στο ξύλο οποιαδήποτε έσκορτ?? Χμμμ;
review reaction 2 review reaction 1 arwstaki10, papaphilips, Easy Rider(2) και 2 άλλα μέλη
22 Μαρτίου, 2022
Αρα επειδή εγώ με Τζίνα22 κάνω αεροπλανάκι να την πάρω! Όλα σχετικά είναι.απτις φωτο φαίνεται να έχει κωλαράκι πάντως.εγω τον rough τον εμπιστεύομαι
review reaction 1 hornyasfuck, dimitrisgk
22 Μαρτίου, 2022
Πλάκωσε και το me too….
review reaction 3 review reaction 2 arwstaki10, pilofori, hornyasfuck
23 Μαρτίου, 2022
@james034 Γράφει πουθενά δηλαδή ότι δεν είναι. Γιατί θεωρείς αυτονόητο ότι δεν γουστάρει...όλες οι γυναίκες γουστάρουν να χρησιμοποιούνται στο σεξ, το έχουν στο DNA τους. Για αυτό ψάχνουν κάποιον που θα τους παρέχει "ασφάλεια" με διάφορους τρόπους. Μιας και θεωρείς ότι ξέρεις επειδή ήσουν μπροστά με πόση δύναμη ΑΚΑ Newton ανά sec της έριξε στον πισινό... εξήγησε και σε μας να ξέρουμε παραπάνω από πόσο θεωρείται "ξύλο"... για να μην επαναληφθεί.
Όποιος ρίχνει ξύλο κανονικό... δεν γράφει και κριτικές...απλά τις διαβάζει.

Ο συναγωνιστής έθεσε ένα παράδειγμα προηγούμενης εμπειρίας του σχετικά με το τι αντίκρισε στη συνάντηση του και φυσικά όλα σχετικά είναι... όπως και η γνώμη του καθενός... η γνώμη του redb, η γνώμη του roughfucker και η γνώμη του protaris2018.
Ευχαριστώ πάντως γιατί από οτι φαίνεται δεν αξίζει να ασχοληθώ με τη κορασίδα όταν υπάρχουν σημάδια υπεροψίας, με προσθήκη κάποιου πλαστικού και μεγαλύτερο τιμολόγιο... δεν είναι ποτέ καλός συνδυασμός. Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, dimitrisgk
23 Μαρτίου, 2022
σοβαρή απάντηση... εύγε!!
review reaction 1 hornyasfuck
24 Μαρτίου, 2022
@redb δεν έχω να σου πω πολλά, μόνο τα εξής 2:
1ον: η μονάδα δύναμης μετριέται ανά μονάδα επιφάνειας και όχι ανά μονάδα χρόνου!! Θα ήταν δλδ Ν/m² ή cm²...και όχι ανά sec! Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πουλήσεις ειρωνίες, θα σου πρότεινα να είσαι καλύτερα διαβασμένος!!
2ον: όσα χρόνια ασχολούμαι με το σπορ (από την 10ετία του '90), όταν το κολ γκερλ το γουστάρει, συνήθως αναφέρει στις αναγραφόμενες υπηρεσίες κάτι σαν "porn star experience", BDSM, spanking κτλ. Αν εσύ θεωρείς δεδομένο ότι όλες το δέχονται ή πρέπει να το δεχονται...δικαίωμα σου!

ΥΓ: το "σοβαρή απάντηση... εύγε!!" πήγαινε στον γράφοντα την κριτική, αλλά μια χαρά ταιριάζει κ στο δικό σου σχόλιο!!

Καπέλο
review reaction 1 arwstaki10, redb, hornyasfuck
25 Μαρτίου, 2022
1ον οταν σε ειρωνευονται το στοιχειο που υπερτερει ειναι το χιουμορ (αν ξερεις απο αυτα) και οχι να εισαι διαβασμενος (που σιγα μην ησουν, ενα γοογλε εκανες)
2ον τι κοτσανα ηταν αυτη τωρα ρε μαγκα.. διαβασεις τις κοπι παστε αναγραφομενες υπηρεσιες εσυ ? και αν δεν σου τις κανουν παιρνεις τη προστασια του πελατη για παραπονα ?
3ον την πανοπλια σου και δρομο

π.σ. ρεδ, η ντασα ειναι υπερ του δεοντος καλη, καμια σχεση με υφακι και τετοια μη ψαρωνεις
review reaction 1 arwstaki10, redb
25 Μαρτίου, 2022
ετσι όπως τα λες είναι φίλε Αλέξις!
Καπέλο
25 Μαρτίου, 2022
@Alexis11 ρε τα ίδια σχεδόν είχα και εγώ στο μυαλό μου Χαχαχα!

@ james034 1 -> κόπυ-πέιστ ενός γκούγκλ σέρτς και νομίζουν πολλοί ότι πήραν και διδακτορικό Καπέλο
2 -> Σόρρυ από μένα αλλά εγώ τις βλέπω έτσι, πρώτα σαν γυναίκες και για αυτό τους φαίρομαι ανάλογα. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ υπηρεσίες παίζουν από τέρμα αγαπούλης... σε PSE... σε τέρμα τσόντα... σε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ. Ξεκινάς και κάνεις escalate σιγά σιγά να δεις τα όρια τους και σε ακολουθούν στον ερωτικό και ονειρεμένο κόσμο του σεξ. Μπορεί να μην έχω πλούτη, μόνο ένα 6 εκ. γαριδάκι, να έχω τα πάχη μου τα κάλλη μου και τη μουτσούνα μου, αλλά προσπαθώ να περάσει εκείνη καλά όσο και εγώ με σεβασμό πάντα στα θέλω της. Για τις υπηρεσίες που αναγράφονται δεν θα αναφερθώ καθόλου γιατί οι μισές κοπέλες μου λένε δεν ισχύουν κάποιες, άλλες δεν γνωρίζουν τι υπηρεσίες δίνουν ή εν τέλει δεν ξέρουν τι σημαίνει η κάθε υπηρεσία... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΕΤΣΙ Κεφάλι σε τοίχο!

Ότι περιγράφεις είναι λες και πας να αγοράσεις αμάξι... να το δω περιμετρικά απ' έξω στις φωτό αν μου αρέσει (οι φωτό των κορασίδων είναι 80% μάπα πάντα).... να διαβάσω το manual να δω τις δυνατότητες του (υπηρεσίες των κορασίδων) και να πάω να κάνω το τεστ ντράιβ να δω αν θέλω να προχωρήσω στην αγορά (ας το πούμε και κασκαντεριλικι κάποιου που δεν μασάει).

Όσον αφορά τη Dasha και κάθε Dasha, έχω ξαναπεί ότι μου έχει τύχει μετά από 15 θετικές μόνο κριτικές να φάω φόλα και σε 7 αρνητικές να περάσω τέλεια. Ότι κάτσει είναι... ρουλέτα με λίγα λόγια.
Σέβομαι την άποψη σου αλλά δεν την υιοθετώ γιατί απλά δεν συμφωνώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζεις ότι πρέπει η δικιά σου είναι σωστή και θα πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνεί ο καθένας.
Sorry but not sorry... δεν κοροϊδεύω, δεν σαρκάζω... τα λέω χύμα στο κύμα και κάνω πλάκα αβέρτα. Deal with it. Έτσι!
25 Μαρτίου, 2022
έλεγα να μην το συνεχίσω....αλλά έχετε όρεξη!

Για να αναγνωρίσεις ένα λάθος, πρέπει να έχεις γνώση επι του αντικειμένου. Εαν δεν ήξερα σε τι μετριέται η δύναμη, δεν θα καταλάβαινα την κοτσάνα που πέταξε ο redb... άρα τα περί google search είναι εξυπνάδες! Όταν δεν ξέρεις να απαντήσεις σοβαρά σε κάτι, το σύνηθες είναι να συνεχίσεις να πετάς κοτσάνες κ ανακρίβειες, χωρίς βάση & υπόβαθρο, και το μόνο που επιτυγχάνεις είναι να εκτίθεσαι περισσότερο! Λέτε...."πως θα τον αναιρέσουμε τώρα?"....και το επιχείρημα-μπούρδα που βρήκατε να πείτε είναι ότι το γκούγκλαρα. Λες και αυτό αναιρεί την κοτσάνα και την προσπάθεια μέσω ειρωνιών του Ρεντ να υποβαθμίσει αυτό που είπα!

Επειδή είχες τα ίδια στο μυαλό σου με τον Αλέξις φίλε Ρεντ...."Great" minds think alike...
Και μια Ελληνική...γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Αυτά και χαιρετώ κ δεν επανέρχομαι!

ΥΓ1: το αφήνω σε σας να διαλέξετε ποιος είναι ο τεντζερης κ ποιός το καπάκι, δεν έχω πρόβλημα!
ΥΓ2: όλα αυτά, επειδή έκανα ένα γενικό σχόλιο για το ξύλο στις γυναίκες και εσείς οι δυο - ο τέντζερης και το καπάκι- θιχτήκατε περισσότερο από τον γράφοντα την κριτική και πεταχτήκατε σαν δικηγόροι (της οκάς) να τον υποστηρίξετε με άθλια επιχειρήματα και ειρωνίες. Ευτυχώς που είναι όλα δημόσια γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει, χαρακτηρίζεστε από αυτά που γράφετε! Σας συμβουλεύω να μην το συνεχίστε γιατί κάθε φορά που απαντάτε, εκτίθεστε ακόμα πιο πολύ...δικαίωμα σας βέβαια να αποδεικνύετε το ποιόν σας ΚΑΙ το IQ σας!!!
ΥΓ3: εαν μπαινατε στον κόπο να διαβάσετε καμία κριτική μου , και οι 3 σας , θα βλέπατε ότι και μένα μου αρεσει να το αγριεύω, να χαστουκίζω τον κώλο ή όπου αλλού ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!! Το διερευνώ όμως πριν το κάνω...και αυτό λέγεται ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ εξυπνάδα την οποία στερείστε...και οι 3 σας!!
Γιατί οι ειρωνίες και οι προσβολές δεν είναι δείγμα ευφυίας αλλά ανικανότητας να συμμετέχεις σοβαρά σε μια συζήτηση. Σε αυτήν την περιπτωση, καλύτερα να απέχεις και να μην μιλάς γιατί....guess what? Ε-ΚΤΙ-ΘΕ-ΣΑΙ!!!

Καπέλο
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10