Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τυχαία ημερομηνία καθότι συνάντηση πριν από καιρό.

Όπως τυχαία έμοιαζε να είναι και η πρώτη μας επαφή. Το λέω αυτό γιατί με περίμενε λίγα στενά μακριά από το Prive σαν να ήμασταν ξένοι που απλά ταιριάξανε τα βλέμματά μας στον δρόμο. Για να με δει είπε, πριν πάρουμε δωμάτιο. Πρώτη φορά τέτοια αντιστροφή ρόλων.

Θα μπορούσα να φύγω όταν την είδα γιατί κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκα. Αλλά έκατσα για την πουτάνα την περιέργεια και την πουτάνα σκέτο. Και για το λαρύγγι της πάνω απ' όλα. Γι' αυτό είχα διαβάσει στις κριτικές, αυτό με είχαν πείσει να την κλείσω.

Στα παρελκόμενα:

Απλό, καθημερινό πρόσωπο από αδιάφορο ως χαζοβιόλικο.
Κορμί αδύνατο με ελληνική μέση αλλά μάλλον από καλή διατροφή ή μεταβολισμό ή δεν ξέρω τί άλλο παρά από γυμναστική.
Βύζοι ωραίοι αλλά με φθίνουσα πορεία.

Όσο για το λαρύγγι της, παίχτηκαν δύο γύροι και οι δύο μόνο με πίπα λαρυγγάτη μέχρι δακρύων. Τίποτα άλλο. Πίπα, πίπα, πίπα και πάλι πίπα.

Καθόταν χωρίς μα και μου να της κάνω ό,τι θέλω. Τι να της σπρώχνω κεφάλι και να την κρατάω μπουκωμένη μέχρι να μετρήσω μέχρι το 10, τι να την πιάνω από τα μαλλιά στο πλάι σαν να τα είχε κοτσιδάκια και την πηγαινοφέρνω το κεφάλι με δύναμη, τι να την γυρνάω ανάσκελα στο κρεβάτι και της τον καρφώνω με μανία στο λαρύγγι, ό,τι ήθελα της το έκανα. Στο τέλος τα έφαγε όλα στη μάπα. Και τις δύο φορές.

Όλα αδιαμαρτύρητα.

Για γαμήσι τα έχουν πει οι προλαλήσαντες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
PornKing
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
564
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 livaja , TOMCRUISE, Mr President και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2022
Ωραια περιγραφη ,λιτη αυστηρη.Ρολοι και θεσεις ξεκαθαρες και σωστες.Αν την επαιρνες σπιτι σου με 80 θα ηταν ακομα καλυτερα .Δεν σε ξερω αγαπητε , δεν ξερω την ηλικια σου .Αλλα δειχνεις περπατημενος .Μακαρι χιλιαδες αγαπουληδες ,μαμακηδες,φοβισμενοι και ευαλωτοι μπροστα στο μουνι να ειχανε την δικη σου ψυχοσυνθεση .Δεν θα υπηρχανε Ελλεεινιδες σ αυτη την χωρα που νομιζουν οτι το μουνι τους ειναι ενα ειδος πολυτελειας και ακριβοθωρητο .Την εχω χυσει την Αννα , ειναι πραγματι καλη σεξεργατρια .Και γιατι να βγεις με την Ελλεεινιδα την καριολα ,να σου γαμισει τα νευρα με τις υστεριες της και τις ψυχωσεις της και να ξοδεψεις περιπου τα ιδια σε φαγητα και ποτα ?Εχε ροστερ σαν την ΑΝΝΑ ,γαμα οποτε θελεις, οπως θελεις ,χυσε οπως θελεις και εχε το κεφαλι σου ησυχο .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1