Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λίγες ώρας πριν την αναχώρηση από την Αθήνα (άφιξη Πέμπτη, αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα), στο κοφι - μπρεακ μιας συνάντησης η οποία ήταν αφορμή να έρθω Ελλάδα, είδα την Γιάννα, αφού πέρασα ένα ντε- ζαβού (δες μια παλιότερη κριτική κάπου τον Φεβρουάριο) λέω να ρωτήσω το πρακτορείο εάν όντος βλέπω άφιξη της Γιάννας και εάν θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα; Αφού μαθαίνω ότι θα είναι διαθέσιμη από της 20:30 και μετά, η συνάντηση κλείστηκε. (αφού άλλαξα το εισιτήριο μου για την επόμενη μέρα και τσέκαρα της υποχρεώσεις-συναντήσεις μου για το Σάββατο)
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, σχεδόν στα πάντα.
Επικοινωνία με τρανσλαίτορ, (καλή θέληση να υπάρχει)
Λόγο ότι δεν έχω κόλλημα με γόβες -ζαρτιέρες κλπ... ε ναι! την Γιάννα θα ήθελα να την δω με τέτοια αμφίεση (σίγουρα την επόμενη φορά !)
Αν και είχα ενδοιασμούς από πλευράς της για διάθεση, κούραση από ταξίδι, διαψεύστηκα παταγώδης, αφού η όρεξη που είχε μας κράτησαν περίπου 4 γεμάτες ώρες να δοκιμάζουμε αρκετές στάσεις.
Λόγο ηλικίας αποφεύγω τη κλασική στάση του ιεραποστολικού, είναι κάπως κουραστική για εμένα. Εεεεε... αυτό που έγινε όμως δεν περιγράφετε.. είχε γαντζωθεί πάνω μου ( χέρια, πόδια) και έδινε «πόνο». Γενικά απίστευτη συνεχόμενη απόδοση, δεν θέλω να μακρηγορώ αλλά απίστευτα «καυτές» 4 ώρες διαφόρων στάσεων και έντασης. Να μην την «καρφώνω» εγώ αλλά να «καρφώνετε» κατά την διάρκεια των στάσεων!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφήσαμε κάτι «ανοιχτούς λογαριασμούς» για την επόμενη συνάντηση, μιας και δεν προλάβαινα να την κρατήσω για παραπάνω ώρες λόγο της πρωινής πτήσης μου. Απ ότι είπε θα είναι Αθήνα για 3 εβδομάδες.
Δεν «ιδρώνει» την φανέλα, απλά την «λιώνει»
Το κορμί εάν και δίνει την εντύπωση του χαλαρού, και να θέλει «σφίξιμο» όταν αρχίζει ο αγώνας, το κωλαράκι της γίνεται πέτρα! Όπως και όλο το σώμα και οι σωματικές κοιλότητες της!
Όντως, ωραία παρουσία, (εκτός τον καθιερωμένων στερεοτύπων για το «ξανθό γένος» ) ύψος, σωματότυπο, πρόσωπο. Δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο ( τουλάχιστον αρκετούς). Το τατού μπορεί να είναι κάπως μεγάλο, αλλά μετά από κάποια στιγμή δεν το προσέχεις καν.
Να σημειώσω στο κομμάτι πίπα έγιναν φιλότιμες πρόσθιες για dt. Το πρωκτικό δεν το δοκίμασα και το άφησα για την επόμενη συνάντηση, η οποία δεν ξέρω εάν θα περιοριστεί στις 6 ώρες....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2022
Διάρκεια
6 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
840€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
86
Likes:
7.627
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, doc_lin, TOMCRUISE και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2022
Κάμα σούφρα ... την επόμενη φορά Χεχε! Έτσι!
Coffee break = Fuck break Ασάλιωτα
Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck
20 Μαρτίου, 2022
Κάμα σούφρα .. την επόμενη φορά
Coffee break = Fuck break
Έτσι, το Κάμα σούφρα την άλλη φορά (στης επανάληψης δεν γράφω κριτική Χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Annapurna
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2