Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 479648
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όπως λέει και ο τίτλος ΜΟΥΝΑΡΑ με κεφαλαία γράμματα και εννοώ φυσικά το όλο πακέτο που έχει αυτή η γυναικάρα,ας ξεκινήσουμε.
Πρόσωπο αγγελικό με απίστευτες ματαρες και ζουμερα χείλη που όταν σου ρουφάει τον πουτσο βρίσκεσαι σε άλλο ουρανό, σώμα φωτιά,λεπτή μέση με υπέροχο κωλο και μπουταρες για γλυψιμο,μουνακι τέλειο και επιδερμίδα από μετάξι.
Στα του αγώνα τωρα.Μπαινει μέσα στο δωμάτιο,χαιρετουρες φιλάκι για να γνωριστούμε και μπαίνει μπάνιο για να φρεσκαρει την κορμάρα τής,στην επικοινωνια το έχει πάρα πολύ και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα, βγαίνει το μωρό από το μπάνιο και αφού αρχησε να επιδεικνύει την κορμάρα της και τον υπέροχο κωλο τής ξεκινάει το τσιμπούκι της,πίπα βαθειά όσο μπορούσε (μέχρι λαρύγγι) και με πολύ σάλιο,να την βλέπεις να πνίγεται στο μπουκομα και να δακρύζει και να μην το βάζει κάτω, φτύσιμο στον πουτσο και στα αρχιδια και πάλι μπουκομα μέχρι τέρμα,το απολαμβάνει όσο και εσύ,μετά από αρκετή ώρα πίπας μου φοράει σκουφάκι και στήνεται στα 4 ανοίγοντας με τα χέρια της την κωλαρα της, εκεί δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό, σκύβω και περνάω την γλώσσα μου από την κλειτορίδα της μέχρι εκεί που τελειώνει η χαράδρα της κωλαρας της, έχει καυλώσει και μου ζητάει να μπω στην κωλαρα τής, αίσθηση άντε γειά,δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά μέσα στην κωλαρα τής και ο 1ος γύρος ήταν γεγονός, ντουζακι και από τους δύο μας και πάλι στο ψητό,τσιμπουκαρα ποίημα και ξέσκισμα κώλου σε όποια στάση μπορείς να φανταστείς χωρίς μα και μου,που και που έβγαζα τον πουτσο μου και της ζητούσα να κάνει gape την υπέροχη κωλοτρυπα της και αυτή το έκανε κοιτάζοντας με,με χαμόγελο όλο νόημα,το δεύτερο τελείωμα έπρεπε να έρθει στο μαγικό της στόμα,θα μου δώσεις τις βιταμίνες μου ,μου λέει και εκεί χτυπάει το ρολόι η συνεδρία είχε λήξει,είχε περάσει μια ώρα και η Αριάνα ήταν με τον πουτσο μες στο στόμα ούτε καν που κοίταξε το κινητό, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμο να ρουφάει τον πουτσο μέχρι να τον αδειάσει όλον μέσα στο στόμα τής,από το δωμάτιο έφυγε τουλάχιστον 15 λεπτά μετά το τέλος της συνεδρίας.
Περίληψη....Η Αριάνα είναι ένας μουναρος που αξίζει τα λεφτά που παίρνει και με το παραπάνω, συστήνεται ανεπιφύλακτα μάγκες μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια