Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251748
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Φρεσκάδα, νιάτα, ομορφιά,διάθεσή όλα στο maximum.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνάντηση αυτού του είδους. Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ διότι παντρεμένος και δύσκολα ξεφεύγεις:) αλλά την Νάταλι έπρεπε να την γευτω και δεν απογοητευτηκα.Πέρασα 1μιση ώρα σαν πασάς και έφυγα από το δωμάτιο με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης! Αυτός δεν είναι ο σκοπός?
Το πλάσμα είναι απλά εκπληκτικό, πρόσωπο σώμα όλα τέλεια και η διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά όπως είπα στο maximum.
ΥΓ. Γιατί γράφω όλα ειναι συγκριτικά στον τιτλο; Χθες ραντεβού με "amateur" , ίδια τιμή στην ώρα, δεν μπορώ να γράψω κριτική γιατί δεν υπάρχει καρτελα της , πεταμένα λεφτά, σκέτη απογοήτευση. Εμπιστευτείτε τους παλιούς του site , όπου υπάρχουν νήματα με διενέξεις μακριά....
Να περνάτε καλά!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνάντηση αυτού του είδους. Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ διότι παντρεμένος και δύσκολα ξεφεύγεις:) αλλά την Νάταλι έπρεπε να την γευτω και δεν απογοητευτηκα.Πέρασα 1μιση ώρα σαν πασάς και έφυγα από το δωμάτιο με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης! Αυτός δεν είναι ο σκοπός?
Το πλάσμα είναι απλά εκπληκτικό, πρόσωπο σώμα όλα τέλεια και η διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά όπως είπα στο maximum.
ΥΓ. Γιατί γράφω όλα ειναι συγκριτικά στον τιτλο; Χθες ραντεβού με "amateur" , ίδια τιμή στην ώρα, δεν μπορώ να γράψω κριτική γιατί δεν υπάρχει καρτελα της , πεταμένα λεφτά, σκέτη απογοήτευση. Εμπιστευτείτε τους παλιούς του site , όπου υπάρχουν νήματα με διενέξεις μακριά....
Να περνάτε καλά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Γιατί δεν λες κι ποια amateur πήρες για να αποφύγουμε. Αν δεν θες εδώ σε PM.ευχαριστώ
Φίλε μου θα μας πεις και με ποια amateur ήσουν αν θες;