Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Call-Girls 12671
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η συγκεκριμένη κριτική είναι περίπου μιας εβδομάδας ίσως και λίγο παραπάνω και δεν έβρισκα καρτέλα να γράψω
Πρώτη φορά και σίγουρα όχι τελευταία με την Βίκυ
Στις φωτογραφίες έβαλα ακριβέστατες διότι το κορμί είναι αυτό που βλέπεις άσχετα αν δεν φαίνεται το πρόσωπο
Μολδαβή ετών 31 με ένα παιδάκι 10 ετών
Ήρθε με μια ωραία πανταλόνα σετ πάνω κάτω
Η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν αυτό που περίμενα και είπα να την διώξω μιας που 150 η μιάμιση ώρα δεν είναι και λίγα αλλά πιο λίγα από άλλα γραφεία ίδιας κατηγορίας
Τελικά καλά έκανα που δεν την έδιωξα
Έχει πάρα πολύ καλή συμπεριφορά και έχει πολύ καλό χαμόγελο και ξεπερνάει όλους τους ενδοιασμούς που έχει με την επικοινωνία της!!!
Φιλάει χωρίς γλώσσα επιφανειακά και αυτό ήταν ένα μείον
Αλλά σε όλα τα άλλα είναι καλή
Πίπα αριστοτεχνική με πολύ σάλιο τόσο που νόμιζα ότι είχε βάλει τζελ
Σούπερ γλυψαρχίδι και παίξιμο πούτσας ταυτόχρονα, τόσο όσο που έχυσα σαν 15χρονο
Με καθάρισε με υγρά μαντηλάκια και αρχίσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων, μου πρότεινε μασάζ γιατί είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας, όπου πραγματικά το κατέχει από πατούσες μέχρι το κεφάλι με έκανε σαν λαδωμένο ποντικό και λίγο έλειψε να με πάρει ο ύπνος μην πω ότι πρέπει να τον ψιλοπήρα κάνα 10λεπτο κιόλας
Αφού σήκωσα με τα χίλια ζόρια το ταλαίπωρο κορμί μου να πάω στο μπάνιο να βγάλω τα λάδια και να φρεσκαριστώ ξαναγύρισα στο κρεβάτι
Έκανε κι αυτή με την σειρά της μπανάκι και ήρθε τυλιγμένη με την πετσέτα
Και εκεί κάπου άρχισε ο δεύτερος γύρος όπου αυτηή την φορά είχαμε και σεξ, πολύ σεξ σε πολλές στάσεις
Εγώ την έβαλα από πάνω με πλάτη σε πρώτη στάση μετά αυτή στα τέσσερα μετά πίπα μετά πάλι γαμήσι μετά ξανά πίπα μετά ιεραποστολικό, πρέπει να την έβγαλα εκτός προϋπολογισμού από της καπότες που πέταξε
Κάπου εκεί έφτασε το τέλος
Με χαιρέτησε τις έδωσα το δωράκι της και έφυγε, εγώ κάθισα παράγγειλα ένα ποτάκι μέχρι να συνέλθω και να μαζέψω τα κομμάτια μου να πάω σπιτάκι μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες